Yazmadığı kız kalmamış bir de bana geç yazıyor vs samimi asla olmadım onunla ama hani seni araştırıp pisliklerini buldum demek dahi istemiyorum.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazmadığı kız kalmamış bir de bana geç yazıyor vs samimi asla olmadım onunla ama hani seni araştırıp pisliklerini buldum demek dahi istemiyorum.
Cevap
9Cevap
tabikide olur haketmiyo bile söylemeni zaten bu flört bile olsanız hoş bir şey değil yaptığı
Soguk yapiyorum anlamiyor yine cepte tutma derdinde pislik tonlarca kiz ariyor bulsa beni satar
boş ver hiç uğraşma engelle yazacağı zaman şok olsun flört aşaması bile olsa birden fazla kişiyle konuşmak doğru değil bence
Oyke gerçekten degmiyor ya zaten ne fotoğraf atiyorum ne sesli konusuyorum hepsini kestim
Doğru yapıyorsun o da kim yazarsa diye şansını deniyor herhalde öyle herkese yazınca boş ver iyi biri çıkmaz bence ondan tabi anlattığın kadarı ile yorumluyorum ön yargıda bulunmayayım da
Bence dersin için rahat etmez
Nerden buluyorsunuz bunları
Sorma çok kötüyüm
Ben şahsen sevdigim kızdan başkasını gözüm görmez hep mutlu olması için elimden geleni yaparım sarılmak için bile izin isterim hiç üzmem 🙃
Engelle gitsin hiç uğraşma
İnstagram adresini vs de biiliyor
Bilsin ne olucak? Ordan da engelle
Bosa vakit kaybiydi gercekten
Oluyor arada öyle, geçer zamanla takılma hiç
E yattnzmı ayrıl
Olur bitir
Daha ne istiyorsun hiç bitmez enerjisi
Olur tabi hatta şey yap
Nerden tanıstınız pekı
Burdan
Ankara dan mısın
Hayir
Mersın mı
Olur
18 misin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, bu durum gerçekten de mideni bulandıracak cinstenmiş canım ya! 🤢 Kesinlikle bu tür pisliklerle uğraşmak zorunda değilsin. İçin rahat olsun, direkt söylemeden, kendin için en doğru olanı yapıp bitirebilirsin tabii ki! Senin iyi hissetmen ve huzurun her şeyden önemli tatlım. Kendini yıpratmana hiç gerek yok. Böyle durumlarda kendi sağlığımız öncelik, değil mi? 💖 Güçlü kal! 💪