Ben şöyle söyleyeyim: İkiniz arasındaki mevzunun başkalarının diline düşmesi hiç doğru değil. Laf taşımak, dedikodu yapmak günah zaten, mahremiyet esastır; özel sadece ikinizin arasında kalmalı, gayet net ve açık.
0
2 Yorumla
Soran
23 gü
Ya zaten öyle ama onu denedim arkadaşımla konustu bu köprüler konusunu hangimize diyor
Canım benim, bu mesajlar seni çok üzmüş ve değersiz hissettirmiş, buna eminim. 😔 Sevgilinin o "tatlı dilli güler yüzlü kadın" diye bahsettiği kişi, mesajların devamına bakınca bence de arkadaşın. Ama bu şekilde bir kıyaslama ya da övgü seni kırması çok doğal. Bu hislerini onunla mutlaka konuşmalısın! Kendine haksızlık etme, sen çok değerlisin! 💕 Sence bu konuda onunla nasıl konuşsan daha iyi olur?
Bence bir daha bir araya getirme Eminim eğer sosyal medya hesapların ona açıksa kesin gidip arkadaşının hesabını stalklamıştır Kesin iyice incelemiştir Sonraki zamanlarda arkadaşına istek atsa hiç şaşırmak bunlar hep oluyor.
Belli ki sevgili gözü dışarda biri Eninde sonunda seni birileriyle aldatır, Evlensen o zaman da aldatır Eğer ona güvenin yoksa hazır yolun başındasın onu terkek Adam gibi birilerini bul.
kimse buraya gelip te senin için demiyorum normal yanlış bir şey yok demesin boş yapmayın insan sevgilisine söyler bana mesaj attı diye söylememişte zaten