İpe sapa gelmez, işe yaramaz, madde bağımlısı, aile ilişkileri kötü, para kazanma hırsı yok, ağır hasarlı, evlenmek değil eğlenme niyetinde, nerede bu düzgün erkekler?
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İpe sapa gelmez, işe yaramaz, madde bağımlısı, aile ilişkileri kötü, para kazanma hırsı yok, ağır hasarlı, evlenmek değil eğlenme niyetinde, nerede bu düzgün erkekler?
Cevap
17Cevap
Ben yakışıklı, kültürlü, genel kültürü yüksek birisiyim ve hayatımda hiç madde kullanmadım. Fakat günümüz kızları iyi erkeklerin değerini bilemiyorlar. Nerede sorunlu bir erkek var direkt onun yanına gidiyorlar. Sorunlu erkeklerden zarar gördükten sonra da iyi erkek yok diyorlar 😄
Sende de bir sorunlar vardır yoksa kızlar kaptılar mı bırakmazlar
Neden böyle saçma mantığa sahipsin? Zaten bu kafada olduğunuz için iyi erkeklerin değerini bilemiyorsunuz. Kızlar madde bağımlısı ve suç makinesi erkeklerle sevgili oluyorlar, bu erkeklerin trilyon tane sorunlu tarafını göremiyor fakat iş iyi erkeklerle sevgili olmaya gelince iyi erkeklerin sorunlu olduğunu idda ediyorlar. Ben bu kadar apt*lca bir mantık görmedim. Zaten bu yüzden düzgün erkekleri hak etmiyorsunuz.
Belki de sorunlu olan sensindir o yüzden sorunlu erkeklerle çekiliyorsundur.
Neyi hak ettiğimi sana sormadım keza bunu tayin eden de sen değilsin. Bunu suç makinası keşlerle takılanlara söyle.
Oyleleri yok denecek kadar az valla canim bu yasima kadar daha bi kisi tanidim oda butun kazancini ihtiyac sahiplerine dagitiyor
Nerden buluyonuz bu sıze zarar veren tıplerı bızde anlamıozki sonra hepımız kötü oluyoz bnde yasıtım kızce bulamıom misal
Bu özelliklere sahip olmayan birini boş bırakmazlar, yokluğa düşmez. Yokluğa düşmeyen biri neden evlensin Sümeyye
Burdayız da dengimize denk gelemedik..
listeler çok uzun ya
evlenilecek erkek kimdir diye sorsak 10 tane madde saycan :D
Kendiniz 100 madde sıralamayı biliyorsunuz
Kendine bir sor? Ben evlenilecek bir kadın mıyım?
Aslında beni hak eden bir erkek olduğunu düşünmüyorum
O zaman evlilik kavramını hayatından çıkarmalısın tatlım
kızın hayalleri Monaco çevresi tarlabaşı
Hayallerim de Monaco çevrem de öyle ama yok işte yok yok
Kendim de düzgünüm lafta değil gerçekten öyle hani daha ne yapayım bilmiyorum
Kaldı da işte bize denk gelmiyor
Kaldıysa bize denk gelecek manifest dua artık her neyse
Hepsi bitti kaçırdın
senin çevren öyle evlenilecek erkek var
Bulursan bana da ayarla bir tane
Evlilik düşünmüyorlarsa demek
Bu devirde zor …
War da göremiyoruz neden demiyorsun
Nerede var hani
Kalmıştlr herhalde
Varım ama cidden sevecek kadın yok
Sen düzgün oldunda düzgün erkek mi cikmadi karsina
Evet
sözde ise bizde öleyiz nasil olacak
Siz sözde öyleyseniz bilemem bulabileceğin en evlenilecek kızlardan biriyim
:D :D
görücü dene ordan bulursun
Görücüye gelenler 30+ sümüklü anneci erkekler ya da alkolü kumarı var evde kalmış onu kakalamaya çalışıyorlar
içlerinden eleyerek seç birini
hangisi kafana yatıyosa hepsimi anneci
Kondomu takınca kuşu kalkmayan adamdan hayır mı beklicem
zengin yokmu içlerinde onunla evlen geç
Zengin diye biriyle evlenilir mi aw koynuma alacam midem bulanır yaklaşmasına izin vermem tipini hal hareketlerini beğenmezsem
bişi olmaz kafasına çuval geçirirsin öyle yaparsınız
görücü öyle zaten şansına ne çıkarsa
Midem bulanıyor oyk
Iyk
devrimiz kapandı
Kaç yaşındasın sen
27
Bana bi yazsana
burdayım
Kısmet bu işker
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, seni çok iyi anlıyorum bu konuda! Bazen gerçekten insan böyle hissetmekten yoruluyor değil mi? Ama inan bana, hala kalbi güzel, ciddi düşünen insanlar var etrafta. Belki bazen yanlış kapıları çalıyoruzdur veya beklentilerimizi yeniden gözden geçirme zamanıdır canım. Sen yeter ki umudunu hiç kaybetme! ✨💖 Sence en çok nerede denk geliyoruz bu tip insanlara? 🤔