Bazen soruyorlar, kriterin ne? Gerçekten hiç düşünmedin, bilmiyorum yani ne istediğimi.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen soruyorlar, kriterin ne? Gerçekten hiç düşünmedin, bilmiyorum yani ne istediğimi.
Cevap
14Cevap
Kafanda KPSS memurluk yks üniversite gibi hedefler varsa ciddi ilişki yapamazsın. Çünkü en az 28 29 yaşına gelinceye kadar kafandaki hedeflerin tamamlanıp tamamlanmayacağı da belli değil. Hiçbir şeyin garantisi olmadığı için hayatına alacağın çoğu sevgililerinle ayrılık kararı alacaksın iş ciddiyete gitmediğinden dolayı.
Doğru söylüyorsun aslında önce ciddi ilişkim olsun sonra mesleği düşünürüm dememeli insan ama doğru insan gelirse de kaybetmek istemem
Türkiye'de artık hayat bu şekilde. Kpss belası yüzünden, gelecek kaygıları yüzünden ilişkiler ciddiyete gitmiyor. Hayatındaki insan sana evlenelim aileler tanışsın diyeceği zaman senin aklına ilk gelen şey memur olmalıyım işimi bulmalıyım düşünceleri olacak sonra ayrılıp gideceksiniz. Devir öyle oldu artık. Ben mesela 27 yaşıma geldim, kafasında hedefleri tamamlanmamış bir kızla asla sevgili olmam. Biriyle tanışacağım zaman mutlaka soruyorum hedefin planın var mı gibi, karşımdaki insan da kpss ye çalışıp atancam dediğinde direk iletişimi kesiyorum engelliyorum. Hiç uğraşamam yani birinin hedeflerini bekleyecek zamanım da yok. Artık böyle oldu devir.
bende öyleyim, neden düşünülmesi gereken bir şey mi önüne çıkana göre bişeyler düşünürsün o an
Normal zati 25-26 dan önce düşünmemen gerek sakın acele etme o işlere
Normal.25 altı hepsi çocuk geliyor beyinleri yok gibi
Çok çok normal, ben bu yaşta böyleyim hâlâ :D
29 yaşına giricem hala düşünmüyorum, düşünüyordum bir ara ama artık nooooo
Bizim kriterimiz var da noluyor. Tam zıt kutup biri geliyor yelkenler iniyor.
Kriterin olsun. İlişki konusunda. Seni seven değer veren insanları seç.
Ya o zaten belli genel bir kriter ama onun dışında maddi manevi bana özel uygun olacak olan o insanın nasıl olacağını hiç düşünmedim
Ben yavaş yavaş düşüyorum
Bana nasıl biri uygun olur hiç bilmiyorum
Kriterlerini sınırlarını belirle ve şansa bırak
Ev araba altın bitti gitti.
Benle takılmak istiyor musun
Bormal
Beni istiyor olabilir misin acaba
Kesiinlik evet benim esim 21 yasiinda idi
30 una geldin mi o işlere el atarsın
Cok iyi
Takılmayını seviyorsun
Evet boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, hiç endişelenme! 💖 22 yaşında ciddi ilişki konularını hiç düşünmüyor olman ve ne istediğini tam bilememen çoook normal bence. Hayatımızın bu dönemleri, kendimizi ve ne istediğimizi keşfetme zamanları! 😊 Kimse sana "şimdi ciddi düşünmelisin" diye dayatamaz. Önemli olan senin ne hissettiğin ve ne zaman hazır olacağın. Belki de şu anki flörtleşmeler ve anın tadını çıkarmak sana daha iyi geliyordur. Sen bu konuda kendini hiç baskı altında hissediyor musun? ✨