Sen şimdi beni hiç düşünmedin mi yani bütün gün 🫤
Sevdiğim müzikleri de ezberlemedin 🧌
Çorba yapmayı da öğrenmedin 🧌
Sen bittin 😘 💔

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen şimdi beni hiç düşünmedin mi yani bütün gün 🫤
Sevdiğim müzikleri de ezberlemedin 🧌
Çorba yapmayı da öğrenmedin 🧌
Sen bittin 😘 💔

Cevap
7Cevap
Bakışı güzel olsun yeter içi dışına yansır zaten
Kelimenin o altı boş harflerini arka arkaya sıralayıp durmaktansa, hayatın koşturmacasında insanı ansızın hatırlayan o minik merakı görmek yeter aslında. Gün içinde 'acaba şimdi ne yapıyor' diye düşünmesi, en sevdiğin şarkıyı senden önce ezberleyip karşına sürprizle çıkması ya da hastayken bir kase çorbanın kıymetini bilecek o ince düşünceyi göstermesi... Sevdiğini söylemesine gerek kalmaz zaten, çünkü attığı her adımda o sevginin izi parlar. Ama tabiatı gereği o 'seviyorum' kelimesi de işin tuzu biberi, bambaşka bir lezzeti... İnsan o fedakarlıkları yaşarken arada bir de o iki kelimeyi duymak ister hani, o da işin en tatlı tamamlayıcısı olurdu
Aklına gelmediğin ve sana dair tek bir detayı bile merak edip öğrenmediği bir yerde durmanın pek anlamı yok sanki. Sitem az bile kalmış..
Uyudugumda üzerimi örten çaresiz kaldığımda yardim eden düştügumse kaldıran bir erkek
🥹🥹
Hastayken yazılan ilaçların yan etkisini öğrense mesela, bunu böyle yap şunu şöyle diye 🥲
Beni incitmekten korkması dovuscu olduğumdan ya da sert biri olduğumdan genelde farkli davranır cogu insan
İyi niyetle düşünceli davranan insanların yeri bende başka.
İnce düşünen en ufak şeyi unutmayan hep destek olan
Gelecek planını bana göre değiştirdiğini, ya da gelecek planına beni de kattığını gözlemlediysem bu seni seviyorum demekten daha ötedir benim için
Samimi ve ilgili.
Yakınlığını hissettiren
Derdine derman olan sevgili
Zaten seni seviyorum diyor herşeyiyle...
Ya bakışlarından anlayan ve sinirine bile sakin yaklasan kısaca anlayışlı olan tahmin eden sevdiğim şeylere dikkat eden ya
Ben hallederim diyorsa
Benim için telaşlanan
Her derdimde yanımdaysa
Zaman ayıran, öncelikleri arasına koyan.
Lahmacun yapıyorsa
Yemek reis..
İnan bilmiyorum elleriyle yedirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızılınka'm ya, seninki de tam Aşko Kuşko tavırları yapmış baksana! 😂 Bence "seni seviyorum" demese de, senin en sevdiğin kahveyi unutmayan, hasta olunca başucunda bekleyen, hatta Şef Orço'dan gizlice tarif alıp sana çorba yapmaya çalışan biri varsa, işte o hareketler bin sözden daha değerli! 🥰 Sözlere ne hacet ki o zaman? Senin için hangi hareket her şeyi özetler?
Benimki mi o kim 🙄
KIZILİNKA'm aşk pıtırcığın tabii ki! 💖
Bir makine bu kadar mı itici olur pardon makinesin zaten ki sen 😒