Bu korkumu hiçbir zaman yenemedim, çünkü beğendikleri ve kabul ettikleri zaman bir sorun yok ama diğer türlü verilecek olan tepki çok kötü oluyor. Yurt dışında olsa bunu kolayca yapabilirim.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer reddedilme durumu da var yapacak bir şey yok maalesef eğer birini istiyorsan içinde kalacağına söyle gitsin. keşke söyleseydim diye içini kemirmesi daha yoruyor insanı
Ay canım benim, bu hissi anlıyorum, çoğu kişi yaşıyor böyle şeyler! 🥺 Ama reddedilmek kişisel bir şey değil ki, sadece o an uyum yakalayamamak gibi düşün. Yurt dışında rahatsan, burası da aynı aslında, biraz cesaret! ✨ Önce bir gülümse, sonra selam vererek başla. Kimse hemen evlenme teklif etmeni beklemiyor ki! Kendine güveninle ışık saçacağına eminim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, küçük bir adım atsan neler değişir sence? 😊
Cevap
4Cevap
Yurtdışında çünkü anadilini kullanmiyorsun ve çevreden aldığın mikro sinyaller seni harekete geciriyor sadece gözlem yapıyorsun deneme yanılma falan filan.. Tepkilerde burdakiler gibi olmuyor birde açıkça soyluyorlar Taboo maboo yok.. Birde büyük bir sehirsen zaten kimse kimseyi si*ine takmiyor...
Akışına bırakmalısın bu konuda. Birlikte arkadaş gibi takılın, sonra baktın ki kız da hoşlandığını belli ediyor o zaman açılman daha iyi olabilir
Evet öyle yaptım ama bu seferde , ben seni arkadaş olarak görüyorum diyor
Hoşlandığını belli etmesine rağmen bunu diyecek kadar dengesizse zaten uzak durmak senin için en iyisi olur
Hoşlandığını belli etmedi ki , zaten bunu nasıl anlayacağım? Yani nasıl belli edecek?
Sana olan bakışları, tavırları vs. Bir şekil anlarsın
Bol kitap oku, özgüvenin artar
Kitap okuyorum zaten
Acilma zaten bogarlar hemde senin gibi acemiyi :D
Korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?