Yakışıklı evi yazlığı arabası olan ama evliliğin ilk seneleri ilgili sonra aldatan erkek mi yoksa ortalama tip borcu olan evi kira olan erkek ama evliliğin her senesi komik ilgili sevecen erkek mi
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Paralı olan bir seçenek dahi değil, aldatma potansiyeli en yüksek sınıf. Bile bile lades. Önce karaktere bakacaksınız. Ambalaja değil.
Amma boş yaotin ya sizde güzel ama soğuğu istersiniz dişini beğenmediğiniz kizin içine bakmazsiniz
Ki ne zaman olevevimiz belli dehik 50 kere gelmiyorum dünyaya birde adamın borcundan banane aldatmak diyoruaj bende onu aldatirim başka adam mı yok hem pastam doyar gem karnım doyar evlendikten sonra alinan malları da talep edebilirim hem
Benden uzak Allah'a yakın ol. Şu zihniyetini iğrençliğine bak. Yazık.
Diğer adam evi de yazlığı da halleder sen takma onları onun yanında
Nasıl olacak o ayıptır sorması el elek tutuşup sihir yapamayacağımıza göre sen herhalde biz yazlug8n 50.000 TL evinde 20.000 TL olduğunu düşünüyorsun
Evi kira asgari ücretli bieisi nasik halledecek ayıptır sorması anca sonra inek koyun satar ise pilot olursa anca sonra e matematiğe yeteneği yok ise
İnek koyun satsa bile ev kirası borç derken biriktirecek para kalmaz zaten bir inek atiyorjm 120.000 TL ev kirasi 40.000 TL zaten yarısını buna gidiyor e biriktiremez bile
Öncelikle gayrimenkul sektörüne blokajdan doğramaya hakimim şükür, soruna eklediğin detaylar bağlamında bşn tane seçenek olasılık çıkıyor gerek fiziksel gerek psikolojik en olabilirini söyledim, ama yazdığın cevaptan çıkarılan anlama bakacak olursak sen hiç ama hiç düşünme canım yazlığı seç senin de güzel kazançların olur inşallah ömründe hayırlısı olsun😊
Doğruları ben siykedim ama ya da miras kalacak ama böyle birisinin anneannesi dedesi de fakirdir nasıl kalacak ki
Boş ver boş ver yazlık iyidir
aldatacak erkeği niye seçsinler yazlıkta boş boş oturacak mı?
Kadında başka erkek bulur
Aldatacak erkegi niye sevsinler yazlıkta boş boş oturacak mi diyorsun eve haciz memuru getiren adam bana ilgi gösterse ne olacak ki
iyi de o zaman niye evleniyorsun başka başka erkeklerle hayatını yaşa böyle yaşamak istiyorsun madem
Haklısın
Ama şöyle eğer ikinci adamin en azindna evi olsa idi borcu da 30.000 TL ise hadi kabul edebilirdim ama hem kira hem borç hemde asgari ücretli cidden bir ahireti dusunmuyie değil insan
teşekkürler, erkekleri seviyorsun anlaşılan. hiç sevgilin oldu mu
Talip olan çok var ama olmadı hiç çünkü karakteri iyi olmayan erkek geldi ben aslında paraya değil tipe daha çok bakıyorum ama şimdi çalışma hayatı baskayavak biraz paranın önemli olduğunu gördüm
iş hayatı herkese aynı etkiyi yapıyor anlaşılan, neden gizlisin? sohbetini sevdim, kaygılarını da isteklerini de
Para bende de var önemli olan sevdiğim erkekle evlenmem
Seni seven ama eve sürekli haciz memuru gelmesi mi yoksa aldatıldn ama sende onu aldatirsin hadi eşini kendine bağlama ihtimalin var havuzun içinde düşünmek mi bunları
İyi ki yakışıklı komik ilgili sevecen çok sadık ne borcu olan ne zengin olanız yine kazandık galiba
Ohho bu adam mavi gözlü sarisin kızlara bakar e adama hak veririm ortalama tip kıza bile burun kiviirir
Kim
Komik sevecen erkegi
Ha 2 senede 2 3 kere eve haciz gelsin diyorsun yani
Asgari ücret ile ev nasil alacaksınız ki
Sen dikkat ette paran için seni istemesin
Yani davul bile dengi dengine eğer evin var ise evi olan erkek işte bence
Komik olanı alayım ben
İkisini de seçmem bekar kalırım
Karekteri oturan erkek derim.
İlki olsun fakirlik daha beter
İkinci
Ha eve sürekli haciz memuru gelmesini istiyorsun yani
İkisini birden
Bunu soran birine psikolog öneririm
hangisini arzuluyosan onu seç
İkisini sec grup yaparsiniz
2. Bence
İlk seçenek mantıklı
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım bu nasıl bir ikilem böyle! 🥰 Seçimim kesinlikle ikinci şık olurdu. Çünkü para ve yakışıklılık bir yere kadar canım, ama sevgi, ilgi ve sadakat her şeyin önünde gelir bence. Aldatan biriyle bir ömür geçmez ki! 💔 İlişkide güven ve mutluluk paha biçilemez. Sen hangisini seçerdin peki, merak ettim? 🤔