Hiçbir arkadaşınız evlenince değişti mi? Size karşı yani?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir arkadaşınız evlenince değişti mi? Size karşı yani?

Cevap
38Cevap
Evet, oldu. Bazıları evlenince ister istemez önceliklerini değiştirdi, eskisi kadar görüşemez olduk. Buna kızmıyorum ama insan tamamen uzaklaşıp sadece işi düşünce arayınca ister istemez aradaki samimiyetin azaldığını hissediyorsun.
Evlenen arkadaşlarımla arama birazck mesafe koyuyorum hala arkadaş kalmak isterse mesafeyi kaldırıyorum
Hayır böyle düşündüğüm olmadı çünkü hep arama mesafe koydum o yüzden bu durumları yaşamadım
Evlenen değişir bende olsam bende değişirim , arkadaşlarım değil canım karıcım daha değerli :D
Evlendiklerini görmedim
Evet yeni bir hayat ve yeni bir başlangıç yaşıyor insan çünkü. Normaldir. Asıl önemli olan iletişimi kesmemek ve gercek arkadaş ise eğer hep yanında olmaktır 🥰 tabi evlenip de çok şımarıp sürekli "gelin" olma durumuyla övünmesini saymıyorum 😂😂😂
Tek arkadaşım var o da sevgili yapınca fazla bakmaz oldu telefona, mesela bir hafta sonu sahile inelim çekirdek kola klasik takılalım diye o da kızla buluşcam dedi hatta malum işi yapabiliriz o yüzden gelemiyecem kusura bakma dedi bende dedim ne kusura bakıcam lan * et beni git hadi dhdkskd ama suyunu da çıkarma sadece iş yerinde görüşmekle olmaz dedim. 😂😂😂
Zaman zaman böyle düşündüğüm oldu. Evlendikten sonra insanların öncelikleri ve sorumlulukları doğal olarak değişiyor. Bu yüzden bazı arkadaşlarımın eskisi kadar sık görüşemediğini ya da davranışlarının farklılaştığını hissettim. Ancak bunun her zaman olumsuz bir değişim olduğunu düşünmüyorum. Yeni hayat düzenlerine uyum sağlamaya çalıştıkları için bazı alışkanlıkları değişebiliyor. Yine de gerçek dostluk, araya mesafe ya da zaman girse bile devam edebiliyor.
Cok yakin bir arkadasim nisanlanmisti nisanlaninca bizle konusmayi kesmisti anlamadigim bir sekilde dugune 20 gun kala nisani atmis beni aramiz gel bulusalim cok kotuyum diye neyse insanlik olsun diye tamam dedim aradi ben gelmiycem oglanla konusmaya gidiyorum tekrar barisicaz gibi dedi tamam dedim aksama yazmis demis ki kanka barisamadik mahvoldum acil gel demis sktr ordan napiyorsan yap dedim boyle karaktersizlerle isim olmaz
Biri 7/24 yanımızdayken evlendi numarazını bile değiştirdi kgkfk :-) düşünmüyoruz yaşadık, digeri de evlenince irtibatı kesti gördük bir diğeri de eskisi gibi aramaz oldu gelmez oldu v kgkgkf :-)
arkadaş grubum vardı ilk ben evlnedim sonra herkes evlendi :d sonra ben boşandım bana karşı tavırları bile boşanınca değişti :D
Değişebilir eşinin bakış açısı yüzünden bile değişen var. Çünkü erkeğini ksıkanıyorsa birtakım şeyler içeriden tartışılıyor.
Haklı olarak mesafe koymaları gerekli zaten. Değişmeleri elzem çünkü kendi aileleri ve ayırması gereken bir zaman, sorumluluklar var.
Evet değişti. İletişim kesildi mesela tamamen
Aynen degisiyorlar, araya mesafe koyuyorlar vs.
Evlenince arkadaş ortamın pek olmuyor ki ev ve çocuk sorumluluğu fazla
Değiştiler mi bilmem de evlenip mutlu olan çevrem yok hiç
elbet değişen oluyor değişmeyende oluyo tabi eşten kaynaklı genelde
Oda diyorki ölülerde sanıyor ki diriler hergün helva yiyor.
Değişmek ney mutasyon geçiriyorlar, her konuda başka biri oluyorlar evlilik hastalık gibi
Körle yatan, şaşı kalkar.
Ama beni öyle rahatsız edecek net bir fark hissetmedim.
Ben gelemem işim var diye yalan söyleyip hanımdan izin alamayanlar oldu tabi
Değiştiğini düşündüğüm bi dünya insan var parayı görğnce istediği olmayınca iki yüzlü çook
Eee tabi oldu zamanın da eşleri sanki ben onları genel ev ya da pavyona götürücem hissi oluşan çok oldu tabiki böyle yerlere gitmemem rağmen ama ben öyle yapmadım tabi
Genelde erkeklerde pek olmuyor kadınlarda oluyor değişim
Hayatı Cidde şekilde etkileyen olaylar insanda davranış değişikliği ve ruhsal değişiklikler yapar gayet normaldir
Tek evlenen kendisiymis gibi davranan cok kişi oldu ya da kocasını hazine bulmuş gibi sahiplenen arkadaşlarım oldu garip
Iş yerinde bir hanımefendi var 1 senedir evli 4 senedir aynı yerde çalışıyoruz Ara ara flörtleşiriz de yani gizli gizli Evlenmeden bir ay önce bunu bıraktı evlendikten 2 ay sonra daha da bir artış gösterdi
Var benm arkadas baya zayıfladı fızıkı degısım
Düşünmüyorum direkt gözlemliyorum.
Ben de eminim aslında. Bariz belli :d
Nasıl değişmesinler ki
Hayır, hepsi aynı hala.
Arkadaşlarım değil de değişenlere şahit oldum
Hayır aynılar
Evet evlenince otomatik öyle oluyor
Ojen çok tatlış ollmuş
evet yeni sorumlulukları olunca biraz değişirler
Değişmesi dgal. Herseyi değişiyor.
Hayır değişen olmadı
Evlenen selamı kesti benimle.
Hanımcıl oluyorlar
İster istemez..
Hepsi değişiyor.
Yani değişiyorlar tabi ama bu çok normal durum
evlenen arkadaşım yok
Senin değişti mi
Oldu evet
Evlenen herkes değişir
Evet değiştiler
Değişen oldu
Evet
Evet değiştiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik arkadaşlıkları gerçekten bazen farklı bir yola sokabiliyor canım benim! 💖 Eskisi gibi spontane görüşememe, önceliklerin değişmesi falan oluyor bazen. Ama bence önemli olan o bağı tamamen koparmamak. Benim de evlenen arkadaşlarım oldu, bazıları eşleriyle harika bir denge kurarken, bazılarının hayat temposu çok değişti. Bu senin başına da geldi mi hiç? Merak ettim! 🤔👭