Hiçbir arkadaşınız evlenince değişti mi? Size karşı yani?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir arkadaşınız evlenince değişti mi? Size karşı yani?

Evet, oldu. Bazıları evlenince ister istemez önceliklerini değiştirdi, eskisi kadar görüşemez olduk. Buna kızmıyorum ama insan tamamen uzaklaşıp sadece işi düşünce arayınca ister istemez aradaki samimiyetin azaldığını hissediyorsun.
Tabi ki evlenen insan değişir
öncelikleri değişiyor
sorumluluğu artıyor
artık 2 kişilik yaşamaya başlıyor
şahsen ben evlenince arkadaş çevreme çok değiştim.
önceden ayda bir veya iki gece eğlenceye giderdik 3-4 gibi sabah doğru dönerdik
şu an size iyi eğlenceler diyorum
whatsapp grubunda çok geyik dönerdi, ben akşam eşimle ilgilenmek zorundayım gruba pek bakamıyorum
öğlen vakti “kanka akşam starda kahve içelimmm” diyene hayır gelemem diyorum.
hafta sonu sana oturmaya gelelim dediler
hafta sonu eşim evde ben eve sekiz tane kadını doldurup ne yapayım🫣 ayarlayalım diğer hafta gelin dedim
tatile gidelim dediler her sene giderdik
ben artık sizinle gelemem dedim
Zaman zaman böyle düşündüğüm oldu. Evlendikten sonra insanların öncelikleri ve sorumlulukları doğal olarak değişiyor. Bu yüzden bazı arkadaşlarımın eskisi kadar sık görüşemediğini ya da davranışlarının farklılaştığını hissettim. Ancak bunun her zaman olumsuz bir değişim olduğunu düşünmüyorum. Yeni hayat düzenlerine uyum sağlamaya çalıştıkları için bazı alışkanlıkları değişebiliyor. Yine de gerçek dostluk, araya mesafe ya da zaman girse bile devam edebiliyor.
Tek arkadaşım var o da sevgili yapınca fazla bakmaz oldu telefona, mesela bir hafta sonu sahile inelim çekirdek kola klasik takılalım diye o da kızla buluşcam dedi hatta malum işi yapabiliriz o yüzden gelemiyecem kusura bakma dedi bende dedim ne kusura bakıcam lan * et beni git hadi dhdkskd ama suyunu da çıkarma sadece iş yerinde görüşmekle olmaz dedim. 😂😂😂
Evlilik arkadaşlıkları gerçekten bazen farklı bir yola sokabiliyor canım benim! 💖 Eskisi gibi spontane görüşememe, önceliklerin değişmesi falan oluyor bazen. Ama bence önemli olan o bağı tamamen koparmamak. Benim de evlenen arkadaşlarım oldu, bazıları eşleriyle harika bir denge kurarken, bazılarının hayat temposu çok değişti. Bu senin başına da geldi mi hiç? Merak ettim! 🤔👭
Cevap
55Cevap
Evlenen arkadaşlarımla arama birazck mesafe koyuyorum hala arkadaş kalmak isterse mesafeyi kaldırıyorum
Hayır böyle düşündüğüm olmadı çünkü hep arama mesafe koydum o yüzden bu durumları yaşamadım
Evlenen değişir bende olsam bende değişirim , arkadaşlarım değil canım karıcım daha değerli :D
Evlendiklerini görmedim
Kimse konuma , zamana , duruma göre değişmez.
Sadece bakan kim olursa olsun o zamana kadar ya kör olmak istemiştir , ya da baktığı pencereyi temiz tutmak istememiştir.
Konulara ve şahıslara işimize geldiği gibi bakmaya ve davranmaya çalışıldığı sürece yeri geri geldiğinde çok değiştin demek zorunda kalınacaktır.
İstesekte , istemesekte.
Bu doğanın kanunu gibi bir şey.
Evet yeni bir hayat ve yeni bir başlangıç yaşıyor insan çünkü. Normaldir. Asıl önemli olan iletişimi kesmemek ve gercek arkadaş ise eğer hep yanında olmaktır 🥰 tabi evlenip de çok şımarıp sürekli "gelin" olma durumuyla övünmesini saymıyorum 😂😂😂
Cok yakin bir arkadasim nisanlanmisti nisanlaninca bizle konusmayi kesmisti anlamadigim bir sekilde dugune 20 gun kala nisani atmis beni aramiz gel bulusalim cok kotuyum diye neyse insanlik olsun diye tamam dedim aradi ben gelmiycem oglanla konusmaya gidiyorum tekrar barisicaz gibi dedi tamam dedim aksama yazmis demis ki kanka barisamadik mahvoldum acil gel demis sktr ordan napiyorsan yap dedim boyle karaktersizlerle isim olmaz
Bizler bunu kabul edemiyoruz ama evlenen herkes değişir büyük bir sorumluluk altında evi eşi belki çocuğu var artık kafası 50 yerde bunu normal karşılamalıyız ama bizler hemen trip atıyoruz ahaha
Evet düşünüyorum cirf kişilikli oldu sanki her gün farklı bana karşı kendi derdi olduğu zaman zırt pırt yazıyor arıyor normalde derdi yokken nasılsın diye sormaz oldu değişik yani anlamadım.
Biri 7/24 yanımızdayken evlendi numarazını bile değiştirdi kgkfk :-) düşünmüyoruz yaşadık, digeri de evlenince irtibatı kesti gördük bir diğeri de eskisi gibi aramaz oldu gelmez oldu v kgkgkf :-)
Elbette değişiyorlar, sosyal çevresi, konuştuğumuz konular sorumluluklarımız her şey değişiyor
yani olabiliyor bazen aslında..
çünkü insan yeni hayatına, yeni çevresine adapte olmaya çalışırken bazen arkadaşlarını ihmal edebiliyor
arkadaş grubum vardı ilk ben evlnedim sonra herkes evlendi :d sonra ben boşandım bana karşı tavırları bile boşanınca değişti :D
Değişebilir eşinin bakış açısı yüzünden bile değişen var. Çünkü erkeğini ksıkanıyorsa birtakım şeyler içeriden tartışılıyor.
Tek evlenen kendisiymis gibi davranan cok kişi oldu ya da kocasını hazine bulmuş gibi sahiplenen arkadaşlarım oldu garip
Iş yerinde bir hanımefendi var 1 senedir evli 4 senedir aynı yerde çalışıyoruz Ara ara flörtleşiriz de yani gizli gizli Evlenmeden bir ay önce bunu bıraktı evlendikten 2 ay sonra daha da bir artış gösterdi
Haklı olarak mesafe koymaları gerekli zaten. Değişmeleri elzem çünkü kendi aileleri ve ayırması gereken bir zaman, sorumluluklar var.
Evet değişti. İletişim kesildi mesela tamamen
Değişmedi ama eskisi kadar sık görüşemiyoruz ve buluşunca da ortak konuşacak çok bir şeyimiz olmuyor
Birkaç kişi oldu evet ama evlenince değişmek normal değil mi zaten bekar gibi yaşayamazsın hayatını
Evlenince hepsi değişiyor birde birini bulunca değişen var sahte bağlar kopuyor
Oldu. Daha çok eşinin tarafıyla samimi olmuştu.
Evlenen arkadasim olmadi da evlendiğinde değişmeyen yoktur bence herkes bir gariplesiyor
Evet hemen çok büyüdüm havalarına giriyorlar hiç sevmiyorum evlendiğinde Ne oldu boyun mu uzadı diyesim geliyor ama diyemiyorum içimden diyorum 🙃🥲
Bende evliyim hangi anlamda degisim?
@Yilmazyldz78 endemir çok bir şey sanıyorlar çok bilmişler çok büyüdük havalarına giriyorlar kendilerinden çok veya büyük olsun kuzucuğum falan diye hitap ediyorlar
Baştaki kelime kendilerini olacak
Aynen degisiyorlar, araya mesafe koyuyorlar vs.
Evlenince arkadaş ortamın pek olmuyor ki ev ve çocuk sorumluluğu fazla
Değiştiler mi bilmem de evlenip mutlu olan çevrem yok hiç
elbet değişen oluyor değişmeyende oluyo tabi eşten kaynaklı genelde
Oda diyorki ölülerde sanıyor ki diriler hergün helva yiyor.
Değişmek ney mutasyon geçiriyorlar, her konuda başka biri oluyorlar evlilik hastalık gibi
Körle yatan, şaşı kalkar.
Ama beni öyle rahatsız edecek net bir fark hissetmedim.
Ben gelemem işim var diye yalan söyleyip hanımdan izin alamayanlar oldu tabi
Değiştiğini düşündüğüm bi dünya insan var parayı görğnce istediği olmayınca iki yüzlü çook
Mecburen değişecek sen evlenince değişmedin mi
Evet değişen çok oldu ve şöyle söyleyeyim sana mesafeli olduklarım bile değişti
Eee tabi oldu zamanın da eşleri sanki ben onları genel ev ya da pavyona götürücem hissi oluşan çok oldu tabiki böyle yerlere gitmemem rağmen ama ben öyle yapmadım tabi
Genelde erkeklerde pek olmuyor kadınlarda oluyor değişim
Hayatı Cidde şekilde etkileyen olaylar insanda davranış değişikliği ve ruhsal değişiklikler yapar gayet normaldir
Sevgilisi olup değişen de çok ki illa evlenmelerine gerek yoj
Değişti arayınca dönmüyorlar hele çocuklular hiç çekilmiyor
Düşünmüyorum direkt gözlemliyorum.
Ben de eminim aslında. Bariz belli :d
Evlenince değişir insan.. Normaldir
Yuvalarına çekildiler
Yok hiç böyle düşünmedim
Değişmeliler de zaten
Evet degısıyor
M*llasıyorlar
Bekarım arkadaşım da yok
İster istemez değişiyor