O belki beni o gözle görmüyor ama benimle ilgili olması vs kafam karışmış gibi hissediyorum. Ne yapacağım sizce? O bana bir adım atmadı ama ister istemez onu düşünüyorum
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O belki beni o gözle görmüyor ama benimle ilgili olması vs kafam karışmış gibi hissediyorum. Ne yapacağım sizce? O bana bir adım atmadı ama ister istemez onu düşünüyorum
Cevap
7Cevap
Öncelik çocuk olmaması çünki çocuk demek ömür boyu eski eşiyle görüşcek demek yas farkı ise bambaska bı dert 5 yas uzerı farklarda uyum zorlasıyo ıyı degerlendır ıyı tart yas herseyden daha önemli
İster istemez ondan hoşlandım maalesef
Olabilir hoşlanamazsın vay bu nasıl olur dıyıcek halımız yok ınsan anlık olarak yolda yururken 2 sn lik gördüğüne asık oldum bile sanıyo bazen ama hayatın akısında asla o kişiyle tanısamıcagını bılıosun o anlık olarak olup bitiyo burdada ciddi ciddi hoşlanabilirsin buna sözüm yok mesele bundan 10 sene sonrakı gelecegıne odaklanman kendını nerde görebildiğini düşünmen bu odaklanma zati duygularının yönü ile oynucak bu hoşlanmadan sen zararlımı çıkıcaksın yoksa harıka bı gelecekmi olucak işte bunu o odaklanman 6. Hissin sana sölicek umarım musmutlu bir yasam senınle olur kızçe 🤗🎈🌺
Ailem zaten izin vermez :( ama benimle ilgilenmesi vs kafam karıştı. Aslında belki de onun öyle bir niyeti yok
Sanırım senın ilgiye açlığın var yasıtlarından kimse sana kıyamayan masumca gözlerle bakmamıs yanına gercekten deger katmak için gelmemiş ki sende sevgili, abi, baba vs tüm duyguları şu an yoğun hissediyosun çünki karsındakının olgunlugu ve sana verdiği deger onun için sırsdan olsa senın ılk kez görüp hissettiğin bişeyse bu duygu kalbini tetikler ister istemez konu dıs görünüş değil kalbin gözlerden sana yansıması sanırım
Evet mesela onu gordukten sonra olgun birilerini arzulamaya başladım yani yani onunla sevgili olmak nasıl bir his olurdu bilmiyorum
Sevgili olman konusundan emın degılım ama sunu paylasabilirim senınle mısal kendimden yola cıkayım ben 35 şim gecen yıllarda bı kızce ıle tanıstık masumcuk kendı halinde bı kızceydı oda 22-23 yaslarındaydı yanı benım gibi birinin ancak kardesı olabilşr ki guzeldıde ona asla o gözle bakmadım kıyamıodum benım ona ılgım hasta oldugunda yanında olmam yoruldugunu gördüğümde uzan dınlen dıye arayıp teselli etmem içini rahstlatmam dınlemem vs onda baska bı hıs yaratmıs farkında olmadan sonra farkettıkkı ana sorun yasıtlarının onun kıymetını yanı daha doğrusu ellerındekı masumcugun kıymetının farkında olmaması halen cocujçkca davranıp umursamaması vs benı bıanda onun gözünde baska yere koymus halbukı yanyana gelsek ben amcası gıbı kalırım neysekı guzel guzel konusup anlatınca onun gelecegını calmak istemediğimi anladı ve biyerden sonra tamamen iletişimi kesmek zorunda kaldık çünki olgunlugum onda sadece guvenılır bi liman değil hayat arkadası hissi yaratıyodu buda onun gelecegını calmak demek onunuzde kocaman harıka bı hayat var hepinizin bizlerı acil durumda destek hattı olarak görmenın moral yukseltıcı enerji olarak görmenın dısında bi düşünceye sahip olmayın tabı karsı tarafında essek deılse bunu anlaması gerek bı adam kızı yasındakı cocuga o gözle bakıyosa zaten dinlen dinlen kaç oralardan arkana bıke bakma
Mesaj atabilir miyim :(
Mesaj atılmıyor sana
Muhtemelen o gözle görüyordur. Şu an emin olmadığı için adım atmaz. Erkekler risk almaz.
Daha çok gençsin boşanmış birinin travması çok olur. Çok uğraşırsın. Neden boşanmış çocuğu var mı o kaç yaşında? Birçok şey var düşünmen gereken.
Ama hayatında biri var zaten onun ben bilmiyordum sonradan öğrendim ama çoktan hoslanmistim :( şu an içime atıyorum yani haberi yok.
Ayrıca ailem de izin vermez böyle bir şeye neden hoşlandım bilmiyorum
Uzak dur o zaman. Göz görmeyince unutulur. Yazma konuşma. Mesafe unutturur.
Her gün de görüyorum çalıştığım yerde keşke uzak olsa
Hımm bu da senin sınavın demekki. Hemen seni oyalayacak başka birini bul. Kafan dağılır.
Sana yakın birisi mii.
Seni kullanmak olabilir amacı
Yakın
Ne kadar yakınında pekii
İşyerinden falan mı
Kaç yaş büyük senden
S e x olur ama gerisini bilemem
Olmaz seni de boşar sonra
Küçük olan erkekse olmaz
Olur
Kesinlikle isterdim
Neden
Hayatı yaşamış olduğundan 0 önyargı ile içten bir şekilde yaşamak süper olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, böyle hissetmen çok normal, kafanın karışması anlaşılır canım! 😍 İster istemez düşünmek, kafanda kurmak hepimizin başına geliyor. Boşanmış veya yaşça büyük olması bir ilişkiyi baştan kötü yapmaz ki! Önemli olan senin ne hissettiğin ve onunla aranızdaki uyum. Bence onun davranışlarını biraz daha gözlemle, belki o da sana karşı bir şeyler hissediyordur ama çekiniyordur. Minik bir adım atmayı düşünür müydün peki? Ne dersin, sence de güzel bir başlangıç olabilir mi? 💖✨