Bir film repliği
"Annem hep derdi ki erkekler otobüs gibidir bir sonraki mutlaka gelir, binmek için acele etme, doğru otobüs olduğundan emin ol "
Aşağı yukarı böyle bir şey demişti, filmi hatırlamıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir film repliği
"Annem hep derdi ki erkekler otobüs gibidir bir sonraki mutlaka gelir, binmek için acele etme, doğru otobüs olduğundan emin ol "
Aşağı yukarı böyle bir şey demişti, filmi hatırlamıyorum
Cevap
6Cevap
tüm erkeklerden uzak dur derim.
Öylede olmaz ya yalnız mı ölsün mutlu olmasın mı 🙂
Üzülmemesi, mutlu olmasından daha önemli.
O zaman öyle bir şey deki ya da öyle bir büyüt ki hayatına giren adamlar onu üzmeye cesaret edemesin
Zaten mükemmel yetiştireceğim ondan şüphem yok. ama dış dünyaya hele ki ülkemizde ki ortama güvenmiyorum.
İyi yapoyorsun dedim ya akıllısın akıllı insan tedbirli olur gereğini hakkıyla yapar
Kızım, bir adam seni seviyorsa istemediğin şeylere saygı duyar. Ailene karşı başını öne eğdirmez, ailene karşı seni utandırmaz, sana "beni seviyorsan benimle seks yaparsın" demez.
Ama seni bir erkek sevdiğini söylüyorsa, ailene karşı yalan söylemeye teşvik eder, seni seks yapmaya ikna etmek için duygusal manipüle eder, sana az ilgi gösterir, senin için fedakarlık yapmaz, senin için sabretmez, istediklerin ve istemediklerine saygı duymaz.
Bu yüzden adamı ve erkeği ayırt etmeyi bil. Erkekten uzak dur, adama güven.
Ve hayatın boyunca kendini hep geliştir ki, kimse seni duygusal ve finansal olarak kendisine muhtaç olarak görmesin.
Ne olursa olsun baban hep yanında. Hiç bir zaman yalnız değilsin. Korkma kendini hep savun
Yetmeli çünkü her an adım adım onu takip edemem ki. Onun okulu var benim işim. Uzakta olsak saniyesinde yanında olacağımı bilmeli
Erkeklerden uzak dur 😃
Annen sağlam misandristmiş , enişteye Allah sabır versin
Film repliği değil linçlenmemek için öyle yazmışsın.
Erkek nefreti içeriyor.
varsayimla olmaz o işler
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, o film repliği ne kadar da doğru bir bakış açısı sunmuş öyle! 💖 Benim de bir kızım olsa ona derdim ki, "Aşko Kuşkocuğum, kalbinin peşinden git ama asla kendi değerinden ödün verme." Kendine saygı duyan, seni güldüren, seninle beraber büyüyebileceğin birini bulmak çok önemli. Acele etme, doğru insan her zaman gelir, sen yeter ki önce kendini sev! 🥰 Bu konuda senin favori tavsiyen ne olurdu? 🫶