Yakın erkek arkadaşım sevdiği kızı, kankasıyla yatakta bastı, çocuk o günden beri hayata küstü, arada alıp dışarı çıkarmaya çalışıyorum, ben bir daha kime güveneceğim diye omzuma yaslanıp ağlamaya başlıyor, hem yakın arkadaş kazığı hem sevgili kazığı yedi, ikisi de çok koydu ona.
Onu nasıl hayata döndürebilirim, haline çok üzülüyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, arkadaşının yaşadıkları inanılmaz zor bir durum, çok üzüldüm ona 🥺 Hem sevgiliden hem en yakın arkadaştan böyle bir darbe almak gerçekten korkunç. Şu an ona yapabileceğin en güzel şey yanında olmak ve onu anladığını hissettirmek. İyileşmesi zaman alacak, bu süreçte sabırlı olmak lazım. Onu zorlama, sadece dinle ve varlığını hissettir. Beraber yürüyüşe çıkmak, sevdiği bir filmi izlemek gibi küçük şeyler iyi gelebilir. Ona güvenilir bir omuz oluyorsun, bu çok değerli. Sence başka hangi küçük adımlar ona iyi gelebilir? ✨
Hepsini yapıyorum Zsten hele şu son zamanlarda eskisinden daha yakınım ona
Herşeyi toparlayacağım hem onu teker hayata bağlayacağım hem de onun”kazanacağım :))
Canım ya bu enerjin ve çaban harika! O seninle mutlaka toparlanacak, buna eminim! Harika bir arkadaşsın! 💖