Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Şimdi şöyle. Kesinlikle ne olursa olsun bunun nedenini öğren. Çünkü senin geleceğini etkileyen bir şey. Atıyorum aldatma, şiddet olabilir. Bu yüzden boşanma sebebini söylemediği sürece konuşmak hatta. Alttan alta da öğren milletten neden boşandıklarını. Çünkü yalan söyleyebilir...
63 Yorumla
Soran2 ayBana dediği eşim yıllardır aldatıyormuş en son evde hat buldum sonra boşandık diye
- 2 ay
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayAnladığım kadarıyla erkek boşanmış bir çocuğu var?
egerki onun bunun lafına bakmayıp mutlu sıcak yuva isteniyorsa olur niye olmasın hemde bal gibi olur, önemli olan birbirinize dürüst olun yalan dolan gizli işler çevirme olmasın gerisi gelir, birde önemli bir şey var bu özel konular ve günümüzde hep yazılıp çiziliyor, yok kocam kendi zevkini düşünüyor yok karım hiç romantik değil fantezi nedir bilmiyor hiç bir şey doğru düzgün yapmıyor falan, önceden bunlar konuşulsunki ilerde mutsuzluk olmasın, ne adamın çık kafasında otur nede kafana oturttur yani her şey karşılıklı ve üçüncü kişiler evin içine karışmaması lazım10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
2 ayDirekt bekar birinin ilki olmak yerine neden bosanmis tercih edesin ki
17 Yorumla- 2 ay
Peki bir şey soracağım ben 23 yaşındayım bu sene 29 yaşına girecek biriyle olur mu sizce ciddi ilişki evlilik daha önce ciddi bir ilişkisi olmuş ama aldatılmış kişi
Soran2 ayYani doğru diyorsun
- 2 ay
Şöyle söyliyim soruyu soran sana diyorum
Eğer aşıksan aşk evliliği olacaksa düşünme aşkının peşinden koş çünkü birine aşikken bir başkasıyla asla evlenmemelisin
Ama mantık evliliği ise bu cocugu var vs sen onunla mi ugrasacaksin sen evlenmemissin o evlenmjs o zevki tatmis denk değilsiniz
Soran2 ayEvet denk değiliz aşık da değilim
- 2 ay
Peki mantigina uyan ne var?
Ne seni ona itiyor?
Maddi manevi ney? - 2 ay
Neden birinin ilki olunca ne değişiyor ne kazanıyor yani bir insanın ilk birlikte olduğu kişi olunca:) belki adam çok sorumluluk sahibi işinde gücünde harika bir insan nereden biliyorsun
- 2 ay
Tabii ki de ona bir sey dediğimiz yok adam dört dörtlükte olabilir onemli olan anlasmak anlasabilmek guvenmek vs zaten fakat arada ask yok bir sey yok neden denk olmasinlar?
Mesela 5 sene boyunca her gece bir adamla yatmis bir kadinla ben bekar olarak evlendigimi dusunuyorum
O kadın her gece beraber bu duygulari tatmis ben ise yeni yrni tadiyorum denk değil illa denk olmasina da gerek yok oladabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayNe yaptığı belli değil demişse onu ahlaksızlıkla suöluyır demektir ve bunu diyen biri sana da yapr. Bu tarz erkekler uzaklaşılması gereken erkek
1015 Yorumla
Soran2 ayAcaba eşi internet ortamında birileriyle mi konuştu çünkü bana söyledi bi sorunumuz olsa tanımadığın insanlara anlatır mısın diye. Ben de dedimki evlendikten tanımadığım insanlarla muhatap olmam diye
- 2 ay
Bir erkek çocupunun annesi için ne yaparsa yapsın susar bir eşy demez, hatası varsa stünü örter. Bu senin için bir örnek ol alı ve de uyarı. Kendiai çok iyide kadın kötü demeye çalılıyor. Kadın ahlaksız yani kendi mükemmeldide falan geç bu ları. Bir insanın davranışı sözü ne olduşunu belli eder.
Soran2 ayEvet güzel konuştun yeri geldi mi anneme de cevap veririm dedi ben de dedim o zaman yeri geldi mi bana da cevabını verirsin yok o öyle değil falan diyip geçiştirmeye çalıştı. Gayet de haklısın eşine bu şekilde davranan bana da aynısını yapar teşekkür ederim
- 2 ay
Çocuklu adama mı kaldın ya saçmalama kadın muhtemelen bundan kurtuldu çocupuda verdi beşkide evlenip mutlu olacak sen bunun kahrını çekeceksin. Bakış açısı zaten falso.. o sebeple hiç başlama bitir. Böyle zihniyetlerle olacağına inan evde kalıp kendinle huzurlu yaşamak daha iyi
Soran2 ayAdam suçluysa aynen kadın kurtulmuş oluyor. Teşekkür ederim çok sağ ol. Bence herkes dengini almalı
- 2 ay
Ayrıca declette 5 yaşınd açocuk anneye verilir muhtemelen kadın çalışmıyır diye bu almış kadının elinden. Çünkü lüçük çocupu oöan kadın öyle çok bıçak kemiğe dayanacakki boşansın, çocupunu düşünür dayanır. Çocupu bile annesinden ayormış bu ne kindir nefrettir. Kendi kanından çocupun bile anne özlemi yaşatıyor öyle de düşün
- 2 ay
Her açıdan düşün bence.
Soran2 ayBana dediği eşim velayatini bana verdi. Ve çocuğum annesini sormuyor onunla pek de muhatap olmuyor. Babacı dedi o çocuğu onunla beraber uyduuğunu anlattı.
- 2 ay
Devlet 7 yaşına kadar çovuk annaye bağlıdır der. Anlıyor musun her halükarda anneye verir. Muhyemelen annenin imkanı ypk çocupuna baksın. Bu madem baba, çocuğu ayırmasaydı anneye evi bıraksın nafaka versin ayrılsın yapardı. Ama yapmamış sen bence bunları düşün. Sen bilirsin yinede
Soran2 ayMaddi anlamda sıkıntılar yaşadım dedi yeni yeni işe girdim dedi eski işim tırcıymış sanırım onu bırakmş falan herhalde eşine nakafa istemeyeceksin demiştir. O kısım da kafamı karıştırdı
- 2 ay
Yani işte belliki evinede bakmadı bak çıkıyor işsiz adam mı olur eve beş kuruş getiti kadından 20 kueuşluk hizmet bekler😅
Soran2 ayArtık bilemiyorum😂😂
- 2 ay
Ben mantıkla bakan biriyim sen yinede kendin karar ver. Ne yaşarsan kendin için yaşarsın🌺
Soran2 ayÇok teşekkür ederim sağ ol💞
- 2 ay
Leviathan çok doğru tespit etmiş canım, erkek yani bir ömür omzuna güvenle başını yaslayacağın insan son derece mert olmalı, önceki eşi ne kadar pislik etsin o yinede çocuğun annesi, çocuğun hatırına olsun o karıyı zerre kötülemeyen , mertçe yaşnışları ınutabilen erkeğe tam ERKEK denir. Kabinin sesini dinle demiştim, umarım kalbin dengi olmayan birine kapısını açmaz 🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, böyle bir durumda aklına takılanlar olması çok doğal! 💖 Evlilik niyetiyle gelmesi kulağa hoş geliyor tabii ki, ama boşanmış olmak tek başına bir sorun değil ki, önemli olan şu anki kişiliği ve sana hissettirdikleri. Eski eşiyle ilgili kapalı kutu olması biraz düşündürücü evet, ama belki zamanla güven oluştukça o da anlatır canım. Sen acele etme, onu tanıdıkça her şey daha netleşir bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
s 2 ayBüyük konuşmamak gerekiyor. Bazı insanlar da sınanmamışlığın kibri var. İnsanlar evlenebilir ve boşanabilir bundan doğal bir şey yok. Evlenirken de boşanacağını bilmiyordu sonuçta.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 66,5b cevap paylaştı. Olur bence çocuk sorun olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
2 ayEski eş ölmemişse olmaz. Ölmüşse olur. Kadın ne kadar çocuğu istemiyorum desede siz evlenin çocuk yapın o kadın kıskançlıktan ana olası tutar musallat olur zaten. Adamın iki hayatı olacağını bilerek kabul et yoksa eski eş yüzüne hergün çok kavga edersin
13 Yorumla
Soran2 ayYok ya belli bizden olmaz
- 2 ay
1.5 yıl, evlenip boşanmış bir kişinin yeniden evlenmeyi istemesi için de çok çook kısa bir süre hele ki aldatılmışsa bu kişi. Boşanmış kadınlar tamam da boşanmış erkekler zor evlilik düşünür bir kaç sene geçse tamam ama daha boşanır boşanmaz arayışa geçmiş aldatılan bir erkek için çok şüpheli, çocuğu annesi istemediği için evlenip birine baktırma derdinde, boşanmayla ilgili sana şeffaf olmamış çünkü derdi bu kadar kısa sürede evlilik değil bakıcı arıyor adam.
- 2 ay
@tortitotilla
Ancak 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise olursunuz. 1.80 den kısa ve ortalama tipte ise direkt reddedersiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
2 ayAbla bence evlenecek kadın arıyor adam. Kadınla neden bosandiklarıjı ozellikle söylemiyorum senin canını sıkıyorsa bir halt yemiştim. Evlilik niye durup dururken bitsin yoksa? Birde oğlu 5 yaşında hic mi bir balayı yapmayacaksınız hic mi bas basa duzgun vakit gecirmeyeceksiniz.. bence olmaz
110 Yorumla
Soran2 ayBence de olmaz ben de senin gibi detaylı düşündüm bi de eşi aldatmş
- 2 ay
Eşin kim bilir neden aldattı bir de kadinlar kolay kolay aldatmaz. Bu adam ne yaptı da kadini ilişkiden soğuttu.. neyse Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ☺️
- 2 ay
@Asena_Fulya_Umay
Ancak 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise olursunuz. 1.80 den kısa ve ortalama tipte ise direkt reddedersiniz
- 2 ay
Alaka arıyorum bu nasil bir cevap be cok bilmiş dis macunu seni
- 2 ay
@Asena_Fulya_Umay
Gayet alakalı - 2 ay
Allah Allah 🤣🤣🤣
- 2 ay
@Asena_Fulya_Umay
Yalan mı - 2 ay
Bir dk bir dk kardes sen şimdi sana bisiler açıklamamız mi bekliyorsun ¿ 🙄
- 2 ay
@Asena_Fulya_Umay
Dediklerimin doğru olduğunu gayet iyi biliyorsun - 2 ay
Kimsenin düşüncesinin beni ilgilendirmedigini anlamış olmalıydın.
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Tamam da evlenme niyeti varsa her şeyi açık açık konuşması gerekiyor. Belki kadının suçu yok, adam manyağın teki kadın da kaçıp gitti, bilemezsin. Çevresine sordurman lazım artık bu devirde. Açıkcası ben evlenmediysem ve çocuğum da yoksa karşı taraf da öyle olsun isterim. Denklik meselesi. 5 yaşındaki çocuğuna bakacak olan sensin, bakalım bakabilecek misin? Bi çocuğun vebaline de girmek istemem. Anca kendi çocuğuma sabrım olur çünkü.
14 Yorumla
Soran2 ayBence de bizden olmasım ailem de kabul etmez ki
- 2 ay
@luvies
- 2 ay
@DişLahmacunu ne alaka
Gizli Üye(36-45)2 ay27 yaşındasın boşanmış biriyle evlenmek istiyorsun. Bunu sen kabul etsen de ailen nasıl edecek? Kaldı ki 27 yasinda 5 yasinda çocuğunu olması için 21 yaşında evli olması gerekir. Bu kadar erken yaşta böyle bir cehalete kalkan 27 yasinda 5 yaşında çocukla 2. cahilliğini yapmaya kalkıyor. Hiç mantıklı değil.
34 Yorumla
Soran2 ayAilem de kabul etmez ki ben bile kabul edemiyorum sıkıntı
Cevap sahibi2 ayKabul etmeni de tavsiye etmem
- 2 ay
Cevap sahibi2 ay@DişLahmacunu ne alaka? Ergen flörtünden bahsetmiyoruz biz.
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBende bosandim , 9 yasinda bir oglum var. Ben bosanirken oglum 7 yasindaydi. Banada neden bosandin diye sorarlardi. Ve. Unu dile getirmek kolay degil. Benim ki ihaneti , bosadim. Demek ki adamij durumu daha baska ve bunu sana acik acik soyliyemiyor. Soylese evet dedi kodu yapmis gibi olabilir buda senin gozunde hos karsilanmadigini bildigi icin soylememis olabilir. Zaten ustu kapali " ne yaptigi beli degil " diye soylemis.
Bende eski esim hakinda soru sorulmasinda hoslanmam ne yalan soyliyim14 Yorumla- 2 ay
Cevap sahibi2 ayGenelleme yapmayin lutfen.. bende durum ne boyu oldu. Nede para
- 2 ay
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Cevap sahibi2 ayAhahahaha aynen adami red etmek icin bosadim 😅 ustelik cocukta yaptim.. ama red ettim aynen kral. Ya bir git Allah askina gozunun olmadigi yerde agzin bos laf yapiyor gelmisim burada seni insan yerine koyup laf anlatiyorum
Gizli Üye(30-35)2 ayBen de böyle birini arıyorum ama erkek çocuğu olmasını istemiyorum kız çocuğu olması lazım çünkü annesi terkeden kız yeğenimi evlat edinmek istiyorum fakat herkese güven olmuyor bu devirde. Bi'taraftan da anne sevgisine muhtaç birine anne sevgisi vermenin duygusu çok güzel bilmiyorum dilerim her şey gönlünce olur şekerim
24 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim canım kızı olsaymış daha iyimiş de yine de bizden olma zaten
Cevap sahibi2 ayBelli olmaz hayatım kimin kaderinin kiminle yazıldığını Mevla biliyor :))))
Soran2 ayYani o da doğru😅
- 2 ay
Gizli Üye(18-24)2 ayBence evlenme hayır başka erkek mi kalmadı bak şöyle tam romantik andasiniz adamın eski karısı kızımız için konuşalım diuid mesela yine çocuk için bir araya gelecekler bence boş ver hadi çocuk olmasa idi eski esi ile gorusmiyir ise evlen karaktere bak derdim de bence sükunet olmazdı
25 Yorumla
Soran2 ayBoşanmış biriyle boşanmış biri daha mantıklı gibi ya ben zorlanırım olmaz
Cevap sahibi2 ayBak düşün şimdi evlendiniz çocuğun annesi arıyor işte atiyorum ismi Murat adamın Murat kızımız birlikte vakit geçirmek istiyor vs vakit geçirecekler yani hep içli dışlı oluyorlar
- 2 ay
Cevap sahibi2 aySizde sadece güzel kızlara iyi davraniyejuznuz kötü kalpli olsa bile ayni şey işte tabiki boya ve tipe bakacağız nasılsanız onu bulursunuz
- 2 ay
@DişLahmacunu işsiz misin herkese bunu yazmıssın amacın ne? Peki sen 1.40 ortalama tipte bir kızı sevicek misin beğenecek misin de kızları yargılıyorsun? İnsanların duyguları vardır yaratılısları böyledir yakışıklı/güzel olanları begenirler. Ve bundan normal bişey yoktur
Gizli Üye(25-29)2 ayKardeşim öncelikle neden boşandıgını bilmeden neden hemen kabul ediyorsun. Belki çocuguna , karısına şiddet uyguladı. Bunu bilmeden neden kabul ediyorsun. Ayrıca adamın çocugu var. Sen ne kadar iyi bir insan olsanda onun annesi olamazsın önce bunu kabul et. Çünkü başkasının çocugunu annesinden başka kimse iyi tanıyamaz. Ayrıca çocuk henüz bebek 5 yaşında zaten kolay mı çocuk bakmak ki sana alışmasını, sevmesini beklemen zaman alır.
11 Yorumla
Soran2 ayKonuşmayı bitirdik
2 ayOlmaz niye neden bosandigini anlatmiyor dedikoduyla ne alakası var ama ciddi bir ilişki istiyorsa neden bittiğini söylemeli iyice tani senin çocuğun yoksa kabul etme sonra senin çocuğun olunca o geri plana atılacak ister istemez buda vebaldir. İyice araştır kendini yakma
34 Yorumla
Soran2 ayBen bekarım
- 2 ay
Bence hiç yapma derim öyle aşkla falan yürümüyor boşanmış biri olarak diyorum
Soran2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
@selincelik11
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun ne diyelim ama kadın problemliyse sıkıntı olabilir huzurunuz bir şekilde kaçabilir sonra çocuğu olanlar kendisi kadar çocuğunun da sevgisini kazanmani ister bekler tüm. bunlara olay sen durma yardır ama yine de takkeyi bir önüne koyup düşün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir insanla olur neden olmasın. Mesele o değil, asıl mesele eski eşi için ne yaptığı belli değil diyen biriyle olur mu? Bunu diyen adam ya da kadın sıkıntılıdır, sana huzur vermez bir yerden sonra canını çok sıkar o yüzden gerek yok.
20 Yorumla
2 ayHiçbir kadın kolay kolay iyi ekmeğini bırakıp da baba evine dönmez kolay kolay. Dönmüşse artık canına tak etmiş demektir.
Boşanmış bir erkek karşına çıktığında bu sözü hatırla 👂
213 Yorumla
Soran2 ayAma sorun her zaman kadında olmuyor ki inan kafamda tonlarca soru
- 2 ay
İstisnalar olabilir ama genelde erkek iter kadın gider
Soran2 ayBoşanma sebebini sordum cevap bekliyorum
- 2 ay
İyice araştır. Kendi kusuru da olmasa sorma demez sana.
Soran2 ayYani bilmiyorum artık teşekkür ederim
- 2 ay
Ben de evlilik geçirmiş bir insanım. Kendim gibi boşanmış olanı değil de hiç evlenmemiş olanı tercih ederim.
Kusurun çoğu karşı tarafta olsa bile o güven ve hayal kırıklığının altında eziliyor insan ister istemez. Kolay durumlar değil. Sonraki ilişkilerine de yansıyor ve zarar veriyor bu durum..
Soran2 ayEşim aldattı dedi evde hat buldum dedi
- 2 ay
Eşi tarafından aldatılmış bir erkek sence bunu unutabilir mi?
Soran2 ayEşini mi unutmaz diyorsun?
- 2 ay
Bekar erkek kıtlığı mı var diyorum. Küçük çocuğu var madem çocuğunu büyütsün diyorum
Soran2 ayHımm peki teşekkür ederim
- 2 ay
Rica ederimm
- 2 ay
@SoloSofistike
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
2 ayboşanmış ve eskiyi anmıyor tek suçlu kadın mı olayda manidar ve bu kadar hızlı neden evlilik bence cevrede tanıyanlara sor derim kadını da adamı da
14 Yorumla
Soran2 ayKonuşma bitti
- 2 ay
belki de en sağlıklısı olmuş
Soran2 ayEn güzelii
- 2 ay
kesinlikle kafan rahat olması ise yalnızlık
2 ayOrtadaki çocuk aslında engel değil yük değil, sonuçta kim annesi babası ayrı olsun , beş yaşında babanla kal ve babanda başka kadınlar bulsun, çocuk için çok zor. Anne hakkında vahim bir durum var belli ki anlatamıyor. Normal bir şey olsa söylerdi. Senle evlenmek istemesi çocuğunu baktırmak istemesindendir diye düşünüyorum. O boşandığı kadın sonra çıkar gelir başınıza iş açar durduk yerde başına iş alma derim
11 Yorumla- 2 ay
@_Lavanta__
2 ayNeden bosandigini ogrenirsen sende neden bosanacagini öğrenmiş olursun
25 Yorumla
Soran2 ayAldatılmş
- 2 ay
Dibi gorunmedik kaptan su içme Bulanık sudan geçme. Sececegin yaşta seçilen olma atlama çok pişman olursun çok ağlarsın iş işten geçer
Soran2 ayYok kız bizden nolmaz zaten
- 2 ay
@birgaripsilsile
- 2 ay
Maddi gücün sıfırını almaya yetiyorken ikinci el bilgisayar alır miydin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
2 ayBir kere çocuk konusu için anaç ruhlu olman lazım çocuğa eksik hissettirmemek ruhunu incitmemek adına, eşi hakkında daha fazla konuştur üslup çok önemli sürekli kötülüyorsa bu kendisinin de çok iyi olduğunu göstermez evlilik düşünüyorsan sağlam araştır neden ayrılmış tam olarak neden ne sor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
2 ayKesin bı haltlar yedi öğrenirsin die korkusuna soru sorma dio smdi bsi sorsan cvp verse bı kaç gün geçince başka bsi sorsan daha başka cvp verecek ve verdg cvplar birbirini tutmick haliyle sebebi belli snle ciddi düşünse aklnda şüphe kalmasn die açıkça herşeyi en baştan soler anlatr ki aklnda bsi kalmasn die ama o gizemli takilio
02 Yorumla- 2 ay
@qüneşinsahibi
- 2 ay
Ay gene geldi bı ozguvensz
2 ayNe demek komusmuyo, bariz birseyler sakliyor. Bunlari ögrenmeden kabul etme.
en onemlisi cocuk cok kucük, bu sorumlulugu alabecekmisin cok iyi düsün, her insanin üstesinden gelebilecegi birsey degil bu.
10 Yorumla
2 ayKavga gürültü edecek inatlasacak bir yapınız yoksa olur. Makul olmaya çalışın. Geçmişi geleceğe malzeme etmeyin. Geçmiş konusuldukca malzeme çıkar. ilk oradan vurursunuz birbirinizi. Sonra çatirdamaya baslar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayŞükür bacım farkına varmışsın mutluluklar sana
15 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim
- 2 ay
@atanamadimcoksicakti
- 2 ay
@DişLahmacunu evet canım haklısın
- 2 ay
@atanamadımçoksıcaktı
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak, kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Foss tatlısu feministleri - 2 ay
Ahaha bitmedi senin de derdin xd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayŞüpheyle yaklaş kimse evini yuvasını çocuğunu durduk yere bırakmaz
15 Yorumla
Soran2 ayEvet işte acaba sorun kimde ve anne neden çocuğu istemedi. Çocukta babasına bağlanmış durumda
Soran2 ayMahkemedr bile asıl sebeple boşandıklarını düşünmüyorum. Gerçek sebep karı koca arasındadır diye düşünüyorum
- 2 ay
Bekâr kızsın dengini bul ne işin olur dul çocuklu adamla
Soran2 ayHahahha teşekkür ederim canım haklısın😅
- 2 ay
@buzzzgibikarpuzz
Gizli Üye(36-45)2 ayÇocuk küçük annelik yapabileceğini düşünüyorsan görüşmeye devam et tabi
Ama kendi çocuğun olduğunda da nasıl olacağını iyi düşünmen lazım23 Yorumla
Soran2 ayAnnelik yine yapılır da insan eşiyle baş başa da kalmak ister. Ayrıca yeni bi düzen kurmak evi baştan sonra tekrardan düzenlemek vs zor hatta imkansız gibi
Cevap sahibi2 ayGerçekten seviyorsan zor değil
Başkasının çocuğuna bakmak çok daha zor
Gönlüne göre olsun :)))
Soran2 ayEşi aldatmış öyle söyledi
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Böyle biriyle ailende izin veririm pekii belki eşini aldattı belki de şiddet felan uyguladı söylemediğine göre niye boşandı bilemezsin ki
31 Yorumla- 2 ay
@fatma911
2 ayEvlilik ıstıyor ama konusulması gereken soruları gecistırıyor, ılgınc. Asıl onemlı olan evlenmek mi ıstıyor yoksa seninle evlenmek mi istiyor bunu ogrenmen gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Sorun çocuk değil, adamın kapalı kutu olup, güven vermiyor olması.
Evlilik çocuk oyuncağı değil, herkes kartlarını açık ve net olarak açmalı, kafalarda soru işaretleri kalmamalı
12 Yorumla- 2 ay
Peki bir şey soracağım ben 23 yaşındayım bu sene 29 yaşına girecek biriyle olur mu sizce ciddi ilişki evlilik daha önce ciddi bir ilişkisi olmuş ama aldatılmış kişi
- 2 ay
@tellitelliturnaa Evlilik için normal bir yaş farkı bu.
Geçmişteki ilişkisinde bu aldatilmayi neden yaşadığını anlamaya çalışmak lazım. Herkes aldatılan masum, aldatan suçlu diye görse de gerçekler bu kadar basit ve taraflı olmaz. Aldatma, kötü giden bir ilişkinin olası yansımasıdır.
Tabi ki herkesin geçmiş ilişkilerinde başarısızlıklar olabilir. Bize o kişiyi anlatacak izleri iyi anlayıp yorumlamak, başarılı bir evlilik için önemlidir.
Gizli Üye(25-29)2 ayBu devirde araştırmadan evlenmek risk iken evli birisinin neden boşandığını öğrenememek daha ekstra risk.
126 Yorumla
Soran2 ayAldatılmş
Cevap sahibi2 ayBazen bazı kızların da söylediği gibi bilemezsin, aldattığını söyler ama aslında öyle olmayabilir ama öyle de olabilir yani araştırmadan bilemezsin.
Soran2 ayHat buldum dedi
Soran2 ayBi de bi sorunumuz olursa yabancılarla konuşur musun dedi ben zaten ordan anladım eşiyle sıkıntısının bu durum olduğu gibi bana da o şekilde sordu
Cevap sahibi2 ayDüşünerek en iyi kararı verirsiniz
Cevap sahibi2 ayss soru için yönetime bu sorunun linkini bırakarak bu sorunun kaldırılmasını talep ediyorum diye söylerseniz bir şeyler yaparlar
Soran2 aySanmıyorum ya
Soran2 ayYa ben silecektim zaten neden ss seçtiler ki
Soran2 ayŞimdi tamamen KS'de kalacak
Cevap sahibi2 ayOlsun denemekten bir şey olmaz
Soran2 ayYok sanmıyorum bir şey olmaz yapacak bir şey yok
Cevap sahibi2 aySeçerler çok kişiye ulaşınca otomatik seçiliyor, iyi siz bilirsiniz her şey gönlünüzce olsun.
Soran2 ayÇok teşekkür ederim sağ olun
Cevap sahibi2 ayRica ederim selametle
Cevap sahibi2 ayİsterseniz silmeyin soruyu hem görmüş olursunuz kim yine ne yazarsa diye, diğer türlü bağı kopar yapınca sorduğun soruyu başkaları yorum yapsa da göremiyorsun.
Soran2 ayYorum yapsalar her yoruma cevap veremiyorum. Çok yorum yapılmş yorumları beğenmekle kaldım. Ayrıca güncellemeyi okuyrak cevap yazmayabilirler
Cevap sahibi2 ayss seçilince öyle oluyor neyse kendinize iyi bakın 😄😊
Soran2 aySağ olunnn😂😂
Cevap sahibi2 ayRica ederim hanımefendi 😂
Soran2 ayGizliden çıkar mısın seni merak ettim🙃
Cevap sahibi2 ayNeden merak ettin 😄
Soran2 ayNeyse vazgeçtim belki evli falansındır🤚
Cevap sahibi2 ayYok değilim, evli olsam zaten cevap bile vermezdim.
Soran2 ayHe anladım pekii
Cevap sahibi2 aySorunuzu beğendim profl düz mavi
Cevap sahibi2 aySonu iki m ile biten siz misiniz birisi mesaj gönderdi ama emin olmak için...
Gizli Üye(30-35)2 ayBoşanmış ve çocuk sahibi biriyle kafan uyuyorsa olur. Hayata bakışınız uyuyorsa , sana saygı duyuyorsa neden olmasın.
Fakat boşanma nedenini mutlaka öğren. Sana doğruyu söylemiyor. Haklı nedenlere boşanmış insanlar boşanma nedenini saklamaz. E devletine mi girersin Uyap tan boşanma belgesini mi istersin bilmiyorum. Bu durum çok şaibeli. Sakladığı bir şeyler var.
Boşanmış ve çocuklu olması sorun değil. Yalan söylemesi büyük sorun.02 Yorumla- 2 ay
Cevap sahibi2 ay@DişLahmacunu aynen kardeşim. Bu yorumlarımdan da nasıl çıkardın sana helal olsun
Gizli Üye(30-35)2 ayKonuşmayı bitirmiş olmam iyi olmuş senin için seni sevdiğimden değil de çocuğuna annelik yapmanı istiyor niyeni bu yüzden direkt evlilik sanırım sorularına yanıt alamiyorsan da korkmalisin bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayPartner olurum sevgili olayı bana göre değil ama, ama bekar olsaydım ve duygu beslersem bu engel değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİlk buluşmada niyetinin evlilik olduğunu mu söyledi bacım uzak dur bence şahsi fikrim
11 Yorumla
Soran2 ayKonuşma bitti bile
Gizli Üye(25-29)2 ayUzak durman lazım, ya boş yere gizem kasıyordur veya Sakladığı bir şey var.
13 Yorumla
Cevap sahibi2 ayYorumlardaki zihinsel engelli kardeşimiz senin gizli hayranın felan mı?
Dişlahmacunu
Soran2 ayZnjxjxjcjjcjfkkfkf
Soran2 ayEngelledim ya tanımıyorum ki burayı çok aktif kullanmadığım için yorumlarını sonradan gördüm her yoruma cevap yazmış
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendi açımdan düşünecek olursam zor. Eski eşiyle arada da olsa çocuktan dolayı iletişim halinde olacaklar falan benlik değil.
10 YorumlaOlabilir tabi ki insanız neticede her şey herkesin başına gelebilir ve sağlıklı bir boşanma olmuş işe evlenilebilirde
11 Yorumla- 2 ay
@_simay
Sence bekar bir kızsan olur mu yani olacak ismi iyi olsa zaten bosanmazdi birde cocuguna mi bakıcan yakma kendini
12 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
@DişLahmacunu benim ki ile çoğu kızın kriteri farkli anlayin artik ya
- Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı.
2 ayMuhtemelen olur. Oğlu olması kızı olması bir şeyi değiştirmiyor. Sizin aranız nasıl? Frekans tutuyor mu? Anlaşabiliyormusunuz, bunlar önemli
11 Yorumla- 2 ay
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Niyeti tabi ki evlilik olacak. Çocuğuna bakıcı arıyor.
20 Yorumla
2 ayEşiyle çoçuk konusunda görüşmeyecekse evlen ama eşin çocugu görmek isterse sıkıntı aralarındaki bağ hiç kopmayacak
111 Yorumla
Soran2 ayEşi aldatmış öyle söyledi
Soran2 ayÇocukta babacıymş
- 2 ay
Niye aldatmış bir kadın kolay kolay sebepsiz aldatmaz
Soran2 ayAldatma savunulur mu şaka mısın
Soran2 ayBoşansın o zaman Allah Allah
- 2 ay
Sence bu durumda adamın hiç suç mu yok allah askına yapma yav
Soran2 aySenin eşin senş aldatsa kendinin suçlu olduğunu söyler misin
- 2 ay
Bak aldatılmaz zaten kabullenecek bişey degil o konuda anlaşalım ama belkide adam aldatmıştır kadın intikam almıştır
Soran2 ayHey Allahım ya erkek kafası farkllı oluyor işte
- 2 ay
Git evlen o zaman ne diyeyim sana anlamıyorsun ki
Soran2 ayYok yok bizddn olmaz ne evlenmesi
2 aycocugu olanla olmaz onceligi hep cocugu olucak ayak bagi
22 Yorumla
Soran2 ayHaklısın
- 2 ay
@begümmmmmsyhn
2 ayEşi hakkında soru sormanı istemiyorsa şüphelenmelisin. Ben görüştüğüm kişiye önceki evliliğimde ne var ne yok dürüstçe anlattım. Kafasında soru işareti kalmasın istedim.
00 YorumlaOlur abi xper zzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxzzzzzzzxxcxcxxxxxxxxxxxxcc gffdcx a a a. A a s s. S s s s. S s s s. S s s s. A a a a a. A a. A a a a. A a a a. S s s. S s s a. .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . .. . .
10 Yorumlaİyice arastir bence hemen ciddi diye salma kendini
12 Yorumla
Soran2 ayAraştırsam bile çocuğu var ya ben isterim kocamla yalnız kalayım ayrıca bu adam için yeni bir düzen kurmak zor olur gibi
karekteri önemli belki de eşinde hata vardır
16 Yorumla
Soran2 ayEvet o da olabilirdi de neden eşi hakkında konuşunca konu kapandı
Soran2 ayNe kadar dürüst olabilirki baksana konuyu kapatmaya çalıştı
Soran2 ayKahin olup her şeyi öğrenecem😂
- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
2 ayYahu neden olunmasın olmayan hadi ordan gitsin, toplumun bu saçmalıklarına bakma herkes kadar seninde hakkin yaşamak öyle gör sorma bile
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
2 ayİmkansız değil ama zor o zorluğu göze alabilirsen ve yardımcı olacağına inanırsan olur
04 Yorumla- 2 ay
Olan da hayır vardır
Soran2 ayKesinlikle yalancıymş zaten niyeti evlilik değilmiş
- 2 ay
🤦🤷 geçmiş olsun
Soran2 ay😌😌
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
2 ayOlmaz ondan saklıyor gizliyor
38 Yorumla
Soran2 ayAnlamadım neyi saklıyor?
- 2 ay
Neden boşandığını konuyu kapatıyor kesin bir hata yapmıs o bide sen bekar isen hic olmaz o cocuğa sen bakıcan sonucta gençsin daha hayatını yaşa eşinle evlenip
Soran2 ayEvet işte neden konuyu kapattı ki valla haklısın ailem de istemez
- 2 ay
@gizemliihatuunn
- 2 ay
Evet
- 2 ay
@gizemliihatuunn
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri - 2 ay
Boşsun cekemem
- 2 ay
@gizemliihatuunn
Yoo gayet dolu ve mantıklı konuşuyorum
Gizli Üye(30-35)2 ayBen evlendim çocuğu olan biriyle tavsiye etmem. Mutsuz olursun çocuğun sorunları eski eşinin çocuğuyla olan bağı hep sizi huzursuz eder
11 Yorumla
2 ayBekarsan git bekarlara bak bence mantığı yok adam evlenmiş boşanmış ha çok iyi niyetlidir karşı tarafın hatasıdır full o da mümkün değil dengin biriyle ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayPeki oğlun boşluğunu doldurmuyor mu sana iyi gelmiyor mu bu süreçte
19 Yorumla
Soran2 ayBen bekarım arkadaşım
Cevap sahibi2 ayoğlu olan Erkeğin mii
Soran2 ayEvet
Cevap sahibi2 ayOğlu olması sorun mu
Cevap sahibi2 ayÇocuklara düşkün müsün
Cevap sahibi2 ayOğlu olması sorundu yoksa başka şey
Soran2 ayAdamın niyeti evlilik değilmiş zaten gereksizin teki
Cevap sahibi2 ayO halde seni kullanmak istedi sen tesettürlü müsün
Yav sktr et git kendin gibi bekar birini bul.
14 Yorumla
Soran2 ayPeki😂
Soran2 ayHe ya doğru diyorsun ya anne babası da ayrılmş sıkıntılı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 aysen daha önce evlendin mi oda bi soru
13 Yorumla- 2 ay
Hayırkısı olsun bkre değilsen dadına bak ama 😅
Soran2 ayBekarım ve boş yapmaa
- 2 ay
Okeeyu
Çocuğu olanla olmaz senin yoksa
12 Yorumla
Soran2 ayBen bekarım
- 2 ay
Olmaz 5 yaşındaki veletle mi ilgilencen
11 Yorumla
Soran2 ayİlgilenmek zor değil de bir de şey bu babacı ya babasını kıskansa bir de yeniden düzen kurmak evi baştan sona düzenlenmek vs zor bencw
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
2 ayTuyaptan boşanma nedenlerini öğrenmek lazım
16 Yorumla
Soran2 ayTuyap anlamadım?
- 2 ay
Boşanma davası sonuçları bilgi sisteme işleniyor. Nedeni kim ne kusra sahipmiş öğrenmeden boşanmış Birisiyle evlenilmez. Aldatma mı neden aile içi şiddet mi ne öğrenmek lazım
Soran2 ayTamam da belki de asıl sebebi söylemeddn boşandılar. Mesela sebep aldatma iken maddiyattann ötürü ayrıldık da denebilir orası ne kadar doğru olabilir ki?
- 2 ay
Yalan olacağını sanmıyorum. İlk bakman lazım ve hiç evlilik yapmamış birisin sanırım nabıcan çocuklu adamı. Boşanmış kadın bile 2-3 kez düşünür bunu
Soran2 ayAyy ne kadar haklısın ben de onu diyorum çocuğu olmasa yine iyi. Bence boşanma çok da öğrenmenin bi anlamı yok
Soran2 ayBizden olmayacağı belli
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
2 aySende boşanmış isen olur
14 Yorumla
Soran2 ayYok kız hiç evlenmedim
- 2 ay
O zaman olmaz
- 2 ay
@zeynep28827
- 2 ay
Saçmalama ya en sevmediğim karakter benim sevgilim 177 boyunda bu devirde size o gözle bakanlardan uzak durun
2 ayCanım öncelikle o çocuk için iletişim kuracağını bil sonuçta ortak çocukları var
29 Yorumla- 2 ay
@hukumsuzkralice
- 2 ay
Anlamadım ne diyon
- 2 ay
@hükümsüzkraliçe
Anlamışsındır. 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır - 2 ay
Nesin hangi level sin ya bide yoruma yazıyorsun olmuş olmamış bu ne biçim konuşma kardeşim biraz saygıniz olsun
- 2 ay
@hükümsüzkraliçe
Yalan mı - 2 ay
Yav he he
- 2 ay
@hükümsüzkraliçe
Gerçek tabi ki de. Bunu sende gayet iyi biliyorsun - 2 ay
Kimsiniz nesiniz bilmiyorum ama rahatsızlık vermeyin
- 2 ay
@hükümsüzkraliçe
Gerçekler rahatsız eder.
- Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı.
2 ayEtrafta hep görüyoruz gayet güzel oluyo
18 Yorumla
Soran2 ayAma herkes yapamaz ya
Soran2 ayÇocuk olmasa yine iyi de işte
- 2 ay
Elbette herkesle olmaz ama biryle olur. Ayrıca haddim değil ama çocuğumdan daha kıymetli kimse olmaz hayatımda.
Soran2 ay🤣🤣
Soran2 ayÇocuğu çok kıymetliyse onu evlendirene kadar evlenmesin ne diyeyim😂😂
- 2 ay
Ben senin çocuğun için demiştim. Kendi adıma da evet çocuğum herkesten daha kıymetli. Neyi seçmem gerektiğini şu yorumunda bir kez daha anladım :))
Soran2 ayBenim çocuğum yok ki?
- 2 ay
Ben yanlış anlamışım
Gizli Üye(18-24)2 ayBence öyle bir hata yapma, eski eşiyle ilgili soru sorulmasını istememesi de red flag
04 Yorumla- 2 ay
Cevap sahibi2 ay@DişLahmacunu hayır geçmiş benim için en önemli şeylerden biri. Daha önce büyük bir ayrılık acısı çekmiş biri ne kadar harika olursa olsun tanışmam bile.
- 2 ay
Tabi 1.80 den kısaysa
Cevap sahibi2 ay@DişLahmacunu yok isterse 190 olsun umrumda olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
2 ayÇocuğuna bakacak kadın arıyor.
11 Yorumla
Soran2 ayHahaaha öyle deme bakıcı mıyım🤣
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler