Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şimdi şöyle. Kesinlikle ne olursa olsun bunun nedenini öğren. Çünkü senin geleceğini etkileyen bir şey. Atıyorum aldatma, şiddet olabilir. Bu yüzden boşanma sebebini söylemediği sürece konuşmak hatta. Alttan alta da öğren milletten neden boşandıklarını. Çünkü yalan söyleyebilir...
42 Yorumla
Soran7 saBana dediği eşim yıllardır aldatıyormuş en son evde hat buldum sonra boşandık diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 saNe yaptığı belli değil demişse onu ahlaksızlıkla suöluyır demektir ve bunu diyen biri sana da yapr. Bu tarz erkekler uzaklaşılması gereken erkek
514 Yorumla
Soran8 saAcaba eşi internet ortamında birileriyle mi konuştu çünkü bana söyledi bi sorunumuz olsa tanımadığın insanlara anlatır mısın diye. Ben de dedimki evlendikten tanımadığım insanlarla muhatap olmam diye
- 8 sa
Bir erkek çocupunun annesi için ne yaparsa yapsın susar bir eşy demez, hatası varsa stünü örter. Bu senin için bir örnek ol alı ve de uyarı. Kendiai çok iyide kadın kötü demeye çalılıyor. Kadın ahlaksız yani kendi mükemmeldide falan geç bu ları. Bir insanın davranışı sözü ne olduşunu belli eder.
Soran8 saEvet güzel konuştun yeri geldi mi anneme de cevap veririm dedi ben de dedim o zaman yeri geldi mi bana da cevabını verirsin yok o öyle değil falan diyip geçiştirmeye çalıştı. Gayet de haklısın eşine bu şekilde davranan bana da aynısını yapar teşekkür ederim
- 8 sa
Çocuklu adama mı kaldın ya saçmalama kadın muhtemelen bundan kurtuldu çocupuda verdi beşkide evlenip mutlu olacak sen bunun kahrını çekeceksin. Bakış açısı zaten falso.. o sebeple hiç başlama bitir. Böyle zihniyetlerle olacağına inan evde kalıp kendinle huzurlu yaşamak daha iyi
Soran8 saAdam suçluysa aynen kadın kurtulmuş oluyor. Teşekkür ederim çok sağ ol. Bence herkes dengini almalı
- 8 sa
Ayrıca declette 5 yaşınd açocuk anneye verilir muhtemelen kadın çalışmıyır diye bu almış kadının elinden. Çünkü lüçük çocupu oöan kadın öyle çok bıçak kemiğe dayanacakki boşansın, çocupunu düşünür dayanır. Çocupu bile annesinden ayormış bu ne kindir nefrettir. Kendi kanından çocupun bile anne özlemi yaşatıyor öyle de düşün
- 8 sa
Her açıdan düşün bence.
Soran8 saBana dediği eşim velayatini bana verdi. Ve çocuğum annesini sormuyor onunla pek de muhatap olmuyor. Babacı dedi o çocuğu onunla beraber uyduuğunu anlattı.
- 8 sa
Devlet 7 yaşına kadar çovuk annaye bağlıdır der. Anlıyor musun her halükarda anneye verir. Muhyemelen annenin imkanı ypk çocupuna baksın. Bu madem baba, çocuğu ayırmasaydı anneye evi bıraksın nafaka versin ayrılsın yapardı. Ama yapmamış sen bence bunları düşün. Sen bilirsin yinede
Soran8 saMaddi anlamda sıkıntılar yaşadım dedi yeni yeni işe girdim dedi eski işim tırcıymış sanırım onu bırakmş falan herhalde eşine nakafa istemeyeceksin demiştir. O kısım da kafamı karıştırdı
- 8 sa
Yani işte belliki evinede bakmadı bak çıkıyor işsiz adam mı olur eve beş kuruş getiti kadından 20 kueuşluk hizmet bekler😅
Soran8 saArtık bilemiyorum😂😂
- 8 sa
Ben mantıkla bakan biriyim sen yinede kendin karar ver. Ne yaşarsan kendin için yaşarsın🌺
Soran8 saÇok teşekkür ederim sağ ol💞
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Olur bence çocuk sorun olmaz
00 Yorumla
7 saKafadan niyeti evlilik olması beni düşündürdü açıkçası neden mi seni tanımıyor sende onu konuşmada olmasingereken su olmalıydı eşinin aldatigini söylemesi hatta öyle olmuş olsa bile soylememeliydi anlaşamadık sorunlar vardı ayrıldık diye bilirdi kotuledigi kişi eşin ve o orada yok bide onansormak lazım bakalım o nediyecek ve böyle bı durumda konuşulması gereken şey anlaşamadık ayrıldım yaşım 30 diyelim nunsatten sonra hatta yapma lüksün yok birbirimizi tanıyıp eyer olurda anlasa bilirsek kafalarimiz uyusursa Cidi bir birliktelik olucagina inanıyorum ama zaman gostersin bunu demesi daha mantıklı direk ben evlilik düşünüyorum dediğinde sana umut vermiş olucak ve anlasamasiniz nolucak bence zamana bırak önce bı niyetini öğrenmeye calis yani cinselik açısından sana yanasirsa şutla gitsin ama sana saygı duyar seni beklerse ona bişi diyemem
017 Yorumla
Soran7 saKafam allak bullak ya ailemin kabul etmesi de zor benim de kalbim tam olarak ısınmadı. Olmayacak gibi duruyor ayrıca verilen nasihatleri de dinlemek lazım
Eski sevgilimde dinlememiştim 1 senem çöp olmuştu o yüzden yorumlara da bakılırsa anlaşamayacağız kesin- 7 sa
Eyer sana karşı cidiyse her açıdan seni anlamalı benim 5 yıl çöp oldu sen gene 1 yılla kurtamisin niyetim evlilik demsi biras kuşkulu geldi yani sana güvence vermek amaçlı soylmis olduğunu düşünüyorum ama lafta güvence verilmez yaptıklarinla güvence kazanırsın
Soran7 saBen de ona şaşırdım bi de çocuğuna beni anlattı bu kadar çabuk olması ne kadar normal
- 7 sa
Deyil hiç deyil ben 11 yıl önce okeyden biriyle tanıştım bende evlenip ayrıldım oda evlenip ayrılmış di okeyde tanıştık aynı şehirde olmamıza rağmen hiç bulusmadik 2 yıl istemedi saygı duydum sevgiliydik ama yok dedi iki yıl sonra buluştuk gezdik eylendik cinselik istemedi 3 yıl cinselik yasamdik ama güzel anılarımız oldu bı sabah mesaj atı hayatımda biri var sen yoluna ben yoluma diye
- 7 sa
5 yıl çöp oldu unutum etim derken 5 yılda öyle geçti 11 yıl yani demek istemem o ki dürüst biriyse zamana bırakalım birbirinizi taniyalim demsini beklerdim
Soran7 saBence çocuğunu bana karşı kullandı bak onunla da tanıştırdım artık bana güvenirsin her şeyim ortada demek istedi. Abi senin durum da kötüymüş yani belli ki seni geçici olarak görmüş yani evlenseydinidz kolay kolay gözü dışarıya kaymazdı gibi
- 7 sa
Anlayışlı biri deyilim kimseyi geçmişine göre yargilamam herkesin hataları vardır olmuştur kimse sütten çıkmış akkasik deyil benim onu sevdiğimi biliyodu gece 10 da hastayım dedi başka sehirdeydim valla sabah 5 de kapısının öne geldim bekledim belki. İhtiyaç duyar yanında olamam diye
Soran6 saDemek ki haddinden fazla değer verince ilk senden vazgeçiyormş
- 6 sa
Bı birliktelik bitmisse tek tarfta hatta aramiyacaksin onun evliliği bitmiş onunda vardır hattalri ha benim vardır senin vardır ne dedin eski sevgilimde geçmişini sormadım dedin buda senin hattan
Soran6 saEski sevgimle fikirlerimiz uyuşmuyordu buna rağmen boşa zorladım kimse kimsenin görüşünü değiştiremez en azından bi ömür çöp olmadı ona da şükür
- 6 sa
O kişi hakinda tanimadigim için iyi kötü diyemem belkide yaniliyoruz yani bunu senin anlmam gerekli ha ben içerdeyim mden gelenleri söyledim bana gire sana bu şekilde yaklaşması dogru deyil evlilikten dili yanmis biri 2 inci evlilik için acelle etmez çocukla tanıştırma Faslı gelince herşeyi rayına oturursun dersinki ya akşam seni yemeğe götüreyim benim cocuguda gezdirmis olurum onunla bı tanışın isterim dersin ki sana sormadan çocukla tanistimasinbile hatta
Soran6 saBen de şaşırdım zaten ve 2 aydır boşanmış.1.5 yıldır eşiyle ayrymş
Soran6 saBeni ilaç olarak görüyor herhalde yaralarına merhem olayım diye acele ediyor
- 6 sa
Tam da buyuzden ben kimseyle çıkmadım kimseyi kullanmak istemedim bugün yarın derken 5 yıl geçmiş
- 6 sa
Buna sen karar vericeksin iyi kötü bız bilemeyiz
Soran6 saTeşekkür ederim abi
- 6 sa
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 saAnladığım kadarıyla erkek boşanmış bir çocuğu var?
egerki onun bunun lafına bakmayıp mutlu sıcak yuva isteniyorsa olur niye olmasın hemde bal gibi olur, önemli olan birbirinize dürüst olun yalan dolan gizli işler çevirme olmasın gerisi gelir, birde önemli bir şey var bu özel konular ve günümüzde hep yazılıp çiziliyor, yok kocam kendi zevkini düşünüyor yok karım hiç romantik değil fantezi nedir bilmiyor hiç bir şey doğru düzgün yapmıyor falan, önceden bunlar konuşulsunki ilerde mutsuzluk olmasın, ne adamın çık kafasında otur nede kafana oturttur yani her şey karşılıklı ve üçüncü kişiler evin içine karışmaması lazım00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
4 saEski eş ölmemişse olmaz. Ölmüşse olur. Kadın ne kadar çocuğu istemiyorum desede siz evlenin çocuk yapın o kadın kıskançlıktan ana olası tutar musallat olur zaten. Adamın iki hayatı olacağını bilerek kabul et yoksa eski eş yüzüne hergün çok kavga edersin
02 Yorumla
Soran4 saYok ya belli bizden olmaz
- 4 sa
1.5 yıl, evlenip boşanmış bir kişinin yeniden evlenmeyi istemesi için de çok çook kısa bir süre hele ki aldatılmışsa bu kişi. Boşanmış kadınlar tamam da boşanmış erkekler zor evlilik düşünür bir kaç sene geçse tamam ama daha boşanır boşanmaz arayışa geçmiş aldatılan bir erkek için çok şüpheli, çocuğu annesi istemediği için evlenip birine baktırma derdinde, boşanmayla ilgili sana şeffaf olmamış çünkü derdi bu kadar kısa sürede evlilik değil bakıcı arıyor adam.
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
4 saAbla bence evlenecek kadın arıyor adam. Kadınla neden bosandiklarıjı ozellikle söylemiyorum senin canını sıkıyorsa bir halt yemiştim. Evlilik niye durup dururken bitsin yoksa? Birde oğlu 5 yaşında hic mi bir balayı yapmayacaksınız hic mi bas basa duzgun vakit gecirmeyeceksiniz.. bence olmaz
02 Yorumla
Soran4 saBence de olmaz ben de senin gibi detaylı düşündüm bi de eşi aldatmş
- 3 sa
Eşin kim bilir neden aldattı bir de kadinlar kolay kolay aldatmaz. Bu adam ne yaptı da kadini ilişkiden soğuttu.. neyse Allah hakkında hayırlısını nasip etsin ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı. Tamam da evlenme niyeti varsa her şeyi açık açık konuşması gerekiyor. Belki kadının suçu yok, adam manyağın teki kadın da kaçıp gitti, bilemezsin. Çevresine sordurman lazım artık bu devirde. Açıkcası ben evlenmediysem ve çocuğum da yoksa karşı taraf da öyle olsun isterim. Denklik meselesi. 5 yaşındaki çocuğuna bakacak olan sensin, bakalım bakabilecek misin? Bi çocuğun vebaline de girmek istemem. Anca kendi çocuğuma sabrım olur çünkü.
02 Yorumla
Soran5 saBence de bizden olmasım ailem de kabul etmez ki
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun ne diyelim ama kadın problemliyse sıkıntı olabilir huzurunuz bir şekilde kaçabilir sonra çocuğu olanlar kendisi kadar çocuğunun da sevgisini kazanmani ister bekler tüm. bunlara olay sen durma yardır ama yine de takkeyi bir önüne koyup düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 saBir kere çocuk konusu için anaç ruhlu olman lazım çocuğa eksik hissettirmemek ruhunu incitmemek adına, eşi hakkında daha fazla konuştur üslup çok önemli sürekli kötülüyorsa bu kendisinin de çok iyi olduğunu göstermez evlilik düşünüyorsan sağlam araştır neden ayrılmış tam olarak neden ne sor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
5 saKesin bı haltlar yedi öğrenirsin die korkusuna soru sorma dio smdi bsi sorsan cvp verse bı kaç gün geçince başka bsi sorsan daha başka cvp verecek ve verdg cvplar birbirini tutmick haliyle sebebi belli snle ciddi düşünse aklnda şüphe kalmasn die açıkça herşeyi en baştan soler anlatr ki aklnda bsi kalmasn die ama o gizemli takilio
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 sa27 yaşındasın boşanmış biriyle evlenmek istiyorsun. Bunu sen kabul etsen de ailen nasıl edecek? Kaldı ki 27 yasinda 5 yasinda çocuğunu olması için 21 yaşında evli olması gerekir. Bu kadar erken yaşta böyle bir cehalete kalkan 27 yasinda 5 yaşında çocukla 2. cahilliğini yapmaya kalkıyor. Hiç mantıklı değil.
12 Yorumla
Soran3 saAilem de kabul etmez ki ben bile kabul edemiyorum sıkıntı
Cevap sahibi3 saKabul etmeni de tavsiye etmem
Gizli Üye(30-35)3 saBen de böyle birini arıyorum ama erkek çocuğu olmasını istemiyorum kız çocuğu olması lazım çünkü annesi terkeden kız yeğenimi evlat edinmek istiyorum fakat herkese güven olmuyor bu devirde. Bi'taraftan da anne sevgisine muhtaç birine anne sevgisi vermenin duygusu çok güzel bilmiyorum dilerim her şey gönlünce olur şekerim
13 Yorumla
Soran3 saTeşekkür ederim canım kızı olsaymış daha iyimiş de yine de bizden olma zaten
Cevap sahibi3 saBelli olmaz hayatım kimin kaderinin kiminle yazıldığını Mevla biliyor :))))
Soran2 saYani o da doğru😅
Gizli Üye(18-24)5 saBence evlenme hayır başka erkek mi kalmadı bak şöyle tam romantik andasiniz adamın eski karısı kızımız için konuşalım diuid mesela yine çocuk için bir araya gelecekler bence boş ver hadi çocuk olmasa idi eski esi ile gorusmiyir ise evlen karaktere bak derdim de bence sükunet olmazdı
02 Yorumla
Soran5 saBoşanmış biriyle boşanmış biri daha mantıklı gibi ya ben zorlanırım olmaz
Cevap sahibi4 saBak düşün şimdi evlendiniz çocuğun annesi arıyor işte atiyorum ismi Murat adamın Murat kızımız birlikte vakit geçirmek istiyor vs vakit geçirecekler yani hep içli dışlı oluyorlar
Gizli Üye(30-35)5 saBoşanmış ve çocuk sahibi biriyle kafan uyuyorsa olur. Hayata bakışınız uyuyorsa , sana saygı duyuyorsa neden olmasın.
Fakat boşanma nedenini mutlaka öğren. Sana doğruyu söylemiyor. Haklı nedenlere boşanmış insanlar boşanma nedenini saklamaz. E devletine mi girersin Uyap tan boşanma belgesini mi istersin bilmiyorum. Bu durum çok şaibeli. Sakladığı bir şeyler var.
Boşanmış ve çocuklu olması sorun değil. Yalan söylemesi büyük sorun.00 Yorumla
5 saOlmaz niye neden bosandigini anlatmiyor dedikoduyla ne alakası var ama ciddi bir ilişki istiyorsa neden bittiğini söylemeli iyice tani senin çocuğun yoksa kabul etme sonra senin çocuğun olunca o geri plana atılacak ister istemez buda vebaldir. İyice araştır kendini yakma
04 Yorumla
Soran5 saBen bekarım
- 4 sa
Bence hiç yapma derim öyle aşkla falan yürümüyor boşanmış biri olarak diyorum
Soran4 saTeşekkür ederim
- 1 sa
Bak 3X per olabilmek için dün geceden beri uyumadım bu sabah da kalktım sürekli soru paylaştım ama başaramadım keşke o zaman yazsaydın verdiğim hesaba da sana ses kaydı atsaydım beni dinleseydin direk yargılamasaydın o hesapların şifresini hep unuttum birini dolandıracak olsam üç tane ayrı hesap açıp aynı resimlere koyacak kadar canım mı olurum sence gider sana fake hesap verirdim gunahimi aldın o gece ben sabaha kadar senin bana mesaj atmani bekledim bak Instagram’dan beni ekle inanmazsan gene para gönderme hiç sorun yok
8 saHiçbir kadın kolay kolay iyi ekmeğini bırakıp da baba evine dönmez kolay kolay. Dönmüşse artık canına tak etmiş demektir.
Boşanmış bir erkek karşına çıktığında bu sözü hatırla 👂
012 Yorumla
Soran7 saAma sorun her zaman kadında olmuyor ki inan kafamda tonlarca soru
- 7 sa
İstisnalar olabilir ama genelde erkek iter kadın gider
Soran7 saBoşanma sebebini sordum cevap bekliyorum
- 7 sa
İyice araştır. Kendi kusuru da olmasa sorma demez sana.
Soran7 saYani bilmiyorum artık teşekkür ederim
- 7 sa
Ben de evlilik geçirmiş bir insanım. Kendim gibi boşanmış olanı değil de hiç evlenmemiş olanı tercih ederim.
Kusurun çoğu karşı tarafta olsa bile o güven ve hayal kırıklığının altında eziliyor insan ister istemez. Kolay durumlar değil. Sonraki ilişkilerine de yansıyor ve zarar veriyor bu durum..
Soran7 saEşim aldattı dedi evde hat buldum dedi
- 7 sa
Eşi tarafından aldatılmış bir erkek sence bunu unutabilir mi?
Soran7 saEşini mi unutmaz diyorsun?
- 7 sa
Bekar erkek kıtlığı mı var diyorum. Küçük çocuğu var madem çocuğunu büyütsün diyorum
Soran7 saHımm peki teşekkür ederim
- 7 sa
Rica ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Sorun çocuk değil, adamın kapalı kutu olup, güven vermiyor olması.
Evlilik çocuk oyuncağı değil, herkes kartlarını açık ve net olarak açmalı, kafalarda soru işaretleri kalmamalı
02 Yorumla- 5 sa
Peki bir şey soracağım ben 23 yaşındayım bu sene 29 yaşına girecek biriyle olur mu sizce ciddi ilişki evlilik daha önce ciddi bir ilişkisi olmuş ama aldatılmış kişi
- 4 sa
@tellitelliturnaa Evlilik için normal bir yaş farkı bu.
Geçmişteki ilişkisinde bu aldatilmayi neden yaşadığını anlamaya çalışmak lazım. Herkes aldatılan masum, aldatan suçlu diye görse de gerçekler bu kadar basit ve taraflı olmaz. Aldatma, kötü giden bir ilişkinin olası yansımasıdır.
Tabi ki herkesin geçmiş ilişkilerinde başarısızlıklar olabilir. Bize o kişiyi anlatacak izleri iyi anlayıp yorumlamak, başarılı bir evlilik için önemlidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.
5 saMuhtemelen olur. Oğlu olması kızı olması bir şeyi değiştirmiyor. Sizin aranız nasıl? Frekans tutuyor mu? Anlaşabiliyormusunuz, bunlar önemli
01 Yorumla- 5 sa
Peki bir şey soracağım ben 23 yaşındayım bu sene 29 yaşına girecek biriyle olur mu sizce ciddi ilişki evlilik daha önce ciddi bir ilişkisi olmuş ama aldatılmış kişi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 saŞüpheyle yaklaş kimse evini yuvasını çocuğunu durduk yere bırakmaz
04 Yorumla
Soran9 saEvet işte acaba sorun kimde ve anne neden çocuğu istemedi. Çocukta babasına bağlanmış durumda
Soran9 saMahkemedr bile asıl sebeple boşandıklarını düşünmüyorum. Gerçek sebep karı koca arasındadır diye düşünüyorum
- 9 sa
Bekâr kızsın dengini bul ne işin olur dul çocuklu adamla
Soran9 saHahahha teşekkür ederim canım haklısın😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 saDirekt bekar birinin ilki olmak yerine neden bosanmis tercih edesin ki
05 Yorumla- 5 sa
Soran5 saYani doğru diyorsun
- 4 sa
Şöyle söyliyim soruyu soran sana diyorum
Eğer aşıksan aşk evliliği olacaksa düşünme aşkının peşinden koş çünkü birine aşikken bir başkasıyla asla evlenmemelisin
Ama mantık evliliği ise bu cocugu var vs sen onunla mi ugrasacaksin sen evlenmemissin o evlenmjs o zevki tatmis denk değilsiniz
Soran4 saEvet denk değiliz aşık da değilim
- 4 sa
Peki mantigina uyan ne var?
Ne seni ona itiyor?
Maddi manevi ney?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 saŞükür bacım farkına varmışsın mutluluklar sana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Niyeti tabi ki evlilik olacak. Çocuğuna bakıcı arıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 saBu devirde araştırmadan evlenmek risk iken evli birisinin neden boşandığını öğrenememek daha ekstra risk.
04 Yorumla
Soran6 saAldatılmş
Cevap sahibi6 saBazen bazı kızların da söylediği gibi bilemezsin, aldattığını söyler ama aslında öyle olmayabilir ama öyle de olabilir yani araştırmadan bilemezsin.
Soran5 saHat buldum dedi
Soran5 saBi de bi sorunumuz olursa yabancılarla konuşur musun dedi ben zaten ordan anladım eşiyle sıkıntısının bu durum olduğu gibi bana da o şekilde sordu
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 saİmkansız değil ama zor o zorluğu göze alabilirsen ve yardımcı olacağına inanırsan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 saÇocuk küçük annelik yapabileceğini düşünüyorsan görüşmeye devam et tabi
Ama kendi çocuğun olduğunda da nasıl olacağını iyi düşünmen lazım03 Yorumla
Soran8 saAnnelik yine yapılır da insan eşiyle baş başa da kalmak ister. Ayrıca yeni bi düzen kurmak evi baştan sonra tekrardan düzenlemek vs zor hatta imkansız gibi
Cevap sahibi7 saGerçekten seviyorsan zor değil
Başkasının çocuğuna bakmak çok daha zor
Gönlüne göre olsun :)))
Soran7 saEşi aldatmış öyle söyledi
Gizli Üye(18-24)2 saBence öyle bir hata yapma, eski eşiyle ilgili soru sorulmasını istememesi de red flag
00 Yorumla
7 saEşiyle çoçuk konusunda görüşmeyecekse evlen ama eşin çocugu görmek isterse sıkıntı aralarındaki bağ hiç kopmayacak
011 Yorumla
Soran7 saEşi aldatmış öyle söyledi
Soran7 saÇocukta babacıymş
- 7 sa
Niye aldatmış bir kadın kolay kolay sebepsiz aldatmaz
Soran7 saAldatma savunulur mu şaka mısın
Soran7 saBoşansın o zaman Allah Allah
- 7 sa
Sence bu durumda adamın hiç suç mu yok allah askına yapma yav
Soran7 saSenin eşin senş aldatsa kendinin suçlu olduğunu söyler misin
- 7 sa
Bak aldatılmaz zaten kabullenecek bişey degil o konuda anlaşalım ama belkide adam aldatmıştır kadın intikam almıştır
Soran7 saHey Allahım ya erkek kafası farkllı oluyor işte
- 7 sa
Git evlen o zaman ne diyeyim sana anlamıyorsun ki
Soran7 saYok yok bizddn olmaz ne evlenmesi
7 saNeden bosandigini ogrenirsen sende neden bosanacagini öğrenmiş olursun
13 Yorumla
Soran7 saAldatılmş
- 3 sa
Dibi gorunmedik kaptan su içme Bulanık sudan geçme. Sececegin yaşta seçilen olma atlama çok pişman olursun çok ağlarsın iş işten geçer
Soran2 saYok kız bizden nolmaz zaten
7 sacocugu olanla olmaz onceligi hep cocugu olucak ayak bagi
11 Yorumla
Soran7 saHaklısın
5 saBana göre değil ama sana ve başkasına göre sorun olabilir bence bu konuda dışarıya kulak asma iyi düşün
00 YorumlaÇocuğuyla yaşayan adam önünde sonunda arıza çıkarır
023 Yorumla
Soran7 saNeden?
Soran7 saAnlattığına göre karısı fena birine benziyor annesiyle arasına girmiş adam anasını tutmuş
Soran7 saOff dediğin de olabilir
Soran7 saİnan her şey olabilir😂😂
Soran7 saEşi ölmüş olsaydı yine okeydin belki olabilrdi
Soran7 saŞu an imkansızın ötesi🙃
Soran7 saİşin neymiş?
Soran7 saValla çevresinde aldatan erkeğin çok olduğunu söylüyor kendisini sütten çıkma ak kaşık gibi acaba o da arkadşlarına ara sıra uyum sağlamış olabilir mi
Soran7 saBi de bu kadar çabuk çocuğunu tanıştırması ne kadar normal
- 6 sa
İlişkiler ve evlilikler üzerine diyeyim, detay vermeyi sevmiyorum. Çevresini kötüleyen insan, aslında kendi karakterini anlatıyordur. Bu da ters psikoloji yasası... Yani mantıklı düşününce şöyle ki, sütten çıkma ak kaşık olan bir insan, aldatmak gibi etik ahlak değerinden yoksun davranışa sahip olan insanlarla arkadaş olur mu? Olmaz. Bu yüzden sana ters psikoloji yapıp, kendi karakterini başkaları üzerinden anlatarak, kendi güzellemesini yapıyor.
Çocuğu ve ailevi değerlerini kısa sürede tanıştırma isteği de, onu gözünde daha değerli görmen ve bedenen teslim olman için. Dikkat et karşındaki ultra double narsist birisi, hayatının içine mıçar.
Soran6 saÇok doğru ya insan o tarz kişilerle arkadaşlık mı kurar ya çok teşekkür ederim
Soran6 saOrası öyle de bazen mecburi selamlaştığımız da oluyor çalıştığım zaman ordaki kızların çoğunluğu ortamcıydı mecbur muhatap oluyordum. İşten ayrıldıktan sonra hiçbiriyle konuşmadım🙃
Soran6 saHahaha tamam ya teşekkür ederim😂
Soran6 saHer şeyi geçtim ailem de kabul etmez ama ona söyleyecem zaten öyle her tanıştığınla çocuğunu tanıştırıp çocuğunun da kafasını karıştırma diye cidden çocuğa yazık. İlk defa senle tanıştırdım dedi de bilmiyom
Soran6 saHey Allahım ya yazık çocuğa babasını örnek alırsa sıkıntı
Onun hakkında herşeyi öğrenebilirim istersen ve sen değer veriyorum snaa
03 Yorumla
Soran8 saNe diyon sen
Soran7 saYazdığını tekrar oku ne anladın yazdığından
İyice arastir bence hemen ciddi diye salma kendini
01 Yorumla
Soran9 saAraştırsam bile çocuğu var ya ben isterim kocamla yalnız kalayım ayrıca bu adam için yeni bir düzen kurmak zor olur gibi
karekteri önemli belki de eşinde hata vardır
06 Yorumla
Soran8 saEvet o da olabilirdi de neden eşi hakkında konuşunca konu kapandı
Soran8 saNe kadar dürüst olabilirki baksana konuyu kapatmaya çalıştı
Soran8 saKahin olup her şeyi öğrenecem😂
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Eğer sen bekarsan yapamazsınız olmaz
23 Yorumla
Soran8 saBekarım ya
Soran8 saHahaha haklsın
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
9 saOlmaz ondan saklıyor gizliyor
23 Yorumla
Soran9 saAnlamadım neyi saklıyor?
- 9 sa
Neden boşandığını konuyu kapatıyor kesin bir hata yapmıs o bide sen bekar isen hic olmaz o cocuğa sen bakıcan sonucta gençsin daha hayatını yaşa eşinle evlenip
Soran9 saEvet işte neden konuyu kapattı ki valla haklısın ailem de istemez
boşanmış olmasa evlenemeyecegi anlamına gelmez illa biri olur
00 YorumlaYav sktr et git kendin gibi bekar birini bul.
04 Yorumla
Soran3 saPeki😂
Soran2 saHe ya doğru diyorsun ya anne babası da ayrılmş sıkıntılı
Çocuğu olanla olmaz senin yoksa
01 Yorumla
Soran7 saBen bekarım
Olmaz 5 yaşındaki veletle mi ilgilencen
01 Yorumla
Soran8 saİlgilenmek zor değil de bir de şey bu babacı ya babasını kıskansa bir de yeniden düzen kurmak evi baştan sona düzenlenmek vs zor bencw
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
8 saTuyaptan boşanma nedenlerini öğrenmek lazım
06 Yorumla
Soran8 saTuyap anlamadım?
- 8 sa
Boşanma davası sonuçları bilgi sisteme işleniyor. Nedeni kim ne kusra sahipmiş öğrenmeden boşanmış Birisiyle evlenilmez. Aldatma mı neden aile içi şiddet mi ne öğrenmek lazım
Soran8 saTamam da belki de asıl sebebi söylemeddn boşandılar. Mesela sebep aldatma iken maddiyattann ötürü ayrıldık da denebilir orası ne kadar doğru olabilir ki?
- 8 sa
Yalan olacağını sanmıyorum. İlk bakman lazım ve hiç evlilik yapmamış birisin sanırım nabıcan çocuklu adamı. Boşanmış kadın bile 2-3 kez düşünür bunu
Soran8 saAyy ne kadar haklısın ben de onu diyorum çocuğu olmasa yine iyi. Bence boşanma çok da öğrenmenin bi anlamı yok
Soran8 saBizden olmayacağı belli
9 saSende boşanmış isen olur
02 Yorumla
Soran9 saYok kız hiç evlenmedim
- 9 sa
O zaman olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İyice araştır bence
00 YorumlaCanım uzak dur bence bu adamdan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kendi adıma cocuklu olmaz. dul da olmaz.
00 YorumlaOlmaz, sen henüz bekarsın uzak dur
00 Yorumla
2 saÇoçuk olduğu için biraz zorlanabilirsin gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çocuğu kabul ediyorsa ve anlaşırsa olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 sasen daha önce evlendin mi oda bi soru
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 saÖyle bir adamla evlenilmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 saOlmaz sen hiç evlenmediysen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 saYaaani neden olmasin ki?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
8 saEtrafta hep görüyoruz gayet güzel oluyo
08 Yorumla
Soran8 saAma herkes yapamaz ya
Soran8 saÇocuk olmasa yine iyi de işte
- 8 sa
Elbette herkesle olmaz ama biryle olur. Ayrıca haddim değil ama çocuğumdan daha kıymetli kimse olmaz hayatımda.
Soran8 sa🤣🤣
Soran8 saÇocuğu çok kıymetliyse onu evlendirene kadar evlenmesin ne diyeyim😂😂
- 8 sa
Ben senin çocuğun için demiştim. Kendi adıma da evet çocuğum herkesten daha kıymetli. Neyi seçmem gerektiğini şu yorumunda bir kez daha anladım :))
Soran8 saBenim çocuğum yok ki?
- 8 sa
Ben yanlış anlamışım
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
7 saÇocuğuna bakacak kadın arıyor.
01 Yorumla
Soran7 saHahaaha öyle deme bakıcı mıyım🤣
Gizli Üye(25-29)1 saSen bekar ben bekar bence evlenmeliyiz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 saÇocuğu sana baktiracak🤣 kac uzaklas
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. yokkk
01 Yorumla
Soran7 saYaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
8 saEvlen
01 Yorumla
Soran8 saAllah Allah
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmaz
02 Yorumla
Soran9 saDe mi ancak boşanmış biriyle boşanmış biri olur. Çocuk olmasa yine olabilirdi de işte
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, böyle bir durumda aklına takılanlar olması çok doğal! 💖 Evlilik niyetiyle gelmesi kulağa hoş geliyor tabii ki, ama boşanmış olmak tek başına bir sorun değil ki, önemli olan şu anki kişiliği ve sana hissettirdikleri. Eski eşiyle ilgili kapalı kutu olması biraz düşündürücü evet, ama belki zamanla güven oluştukça o da anlatır canım. Sen acele etme, onu tanıdıkça her şey daha netleşir bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰