Daha çok kadınlar yorum yaparsa sevinirim
Sevgilimle ayrıldık. 1 hafta sonra bana yazdı. Konu konuyu açtı ve bana bir tane ss gönderdi. Ss'de bir çocuk buna "uyku tutmadı galiba" gibisinden bir şey yazmış ben de buna hesap sordum. Bu da bana "senin ilgilenmediğinle başkası ilgileniyor, tabii ki ben öyle kızlardan değilim ve cevap vermedim lakin gör istedim" gibisinden bir şey dedi. Ona bu çocuğun nasıl yazdığını sorunca durduk yere yazdığını söylemişti neyse bugün ise tekrar yazdı ve biraz üstüne gidince itiraf etti. Çocuk istek atmış bu da o an eklemiş akabinde çocuk buna yazınca çocuğu çıkartmış. Bir insan ayrılır ayrılmaz neden bunu yapar? Bana "senin ilgilenmediğinle başkası ilgileniyor, tabii ki ben öyle kızlardan değilim ve cevap vermedim lakin gör istedim" demesi ne anlam taşıyor derdi ne? Bakıyorum hesabında artış var? Amacı ne? Kendince kıskandırmak mı?
Sevgilimle ayrıldık. 1 hafta sonra bana yazdı. Konu konuyu açtı ve bana bir tane ss gönderdi. Ss'de bir çocuk buna "uyku tutmadı galiba" gibisinden bir şey yazmış ben de buna hesap sordum. Bu da bana "senin ilgilenmediğinle başkası ilgileniyor, tabii ki ben öyle kızlardan değilim ve cevap vermedim lakin gör istedim" gibisinden bir şey dedi. Ona bu çocuğun nasıl yazdığını sorunca durduk yere yazdığını söylemişti neyse bugün ise tekrar yazdı ve biraz üstüne gidince itiraf etti. Çocuk istek atmış bu da o an eklemiş akabinde çocuk buna yazınca çocuğu çıkartmış. Bir insan ayrılır ayrılmaz neden bunu yapar? Bana "senin ilgilenmediğinle başkası ilgileniyor, tabii ki ben öyle kızlardan değilim ve cevap vermedim lakin gör istedim" demesi ne anlam taşıyor derdi ne? Bakıyorum hesabında artış var? Amacı ne? Kendince kıskandırmak mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yaşadığın bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olmalı! Eski sevgilinin bu hareketleri bana sanki seni kıskandırmak, senin tepkini ölçmek ve hala dikkatini çekmek için yapılmış gibi geldi. "Senin ilgilenmediğinle başkası ilgileniyor" demesi de bence tam olarak bu amacı güdüyor. Belki de senin hala onu önemsediğini görmek istemiştir, kim bilir? Senin de hesap sorman tam da istediği tepki olmuş gibi duruyor. Sence de öyle mi? 🤔💔