Bugün birlikte araba yıkadık ilk defa saçımı topladım gelişigüzel öyle sonra eve geldim birkaç cümle konuştuk bir anda ortadan kayboldu saat geçti ama ilk defa bana demeden, aramadan uyudu bu normal mi
11 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
ayrıl geç direk.
Neden
bir anda ortadan kaybolup haber vermeden uyuması tabii ki normal değil ama hemen en kötüsünü düşünüp sevgilin senden soğudu diye kendini yiyip bitirme belki kafası dalmıştır ya da yorgunluktan sızıp kalmıştır altını üstünü kurcalayıp durma sabah olunca ne olduğunu anlarsın zaten
Teşekkür ederim ama panik atak hastasıyım düşünmeden duramıyorum
Düşüncesizlik. İyi geceler yazmadan yatıp uyuduğu zaman bunu ilgisizlik olarak görüyorsun. Ancak bunu uzattığı zamanda da ayrılmak yerine onu düzeltmeye uğraşırsınız.
Sabah nasıl bir tepki vermeliyim
Sessiz kal.
Hiç bir şey yapmayım mı günaydın yazarsa normal konuşayım mı
Yani sana bir şey soracağım. Tamam nasıl davranman gerektiğini söyleyim de, ilişkide tek taraflı olarak sen çaba gösterip o yine aynı şeyi yaptıkça ve hatasını anlamadıkça nereye kadar daha bu oyunu taktikleri sürdüreceksin?
İlk defa yaptı hiç yapmazdı hatta çabalayan o genelde
Hmm o zaman sabah de ki gece uyuyakaldın heralde yaz sadece. Kafası çalışıyorsa anlar.
arabayı sana yıkatıp başka kızın yanına gitme işi sahgdhjasd
Asıl saçını toplayan kadın çekicidir
Bence uyumadı..
Ne olmuş olabilir
Spoiler vermeyeyim, acı haber tez yayılır
Ya neden öyle diyorsun
Tecrübeyle sabit
Aldattı mı diyorsun soğudu mu açık olabilirsin
Öyle bir izlenim var, yarın hal hareketlerini incelenmeli
Kafamda kurmaktan uyuyamıyorum
Sıcaktan uyuyamıyorum diyip kendinş kandır, manita için uyunmaz mı
Bir anda soğuyup giderse ağır gelir çünkü
Elini sallasan ellisi
Keşke senin gibi düşünebilsem
Türkiye şartları. Kadın talep edilir, erkek avucunı yalar
Kadın değersizlik hissini aşamıyorsa..
Aynaya uzun uzun bakıp kendi güzelliğini seyretmeli
Güzelin kaderi olmazmış
Mualiflik doğuştan mı yoksa sonradan mı kazanıldı
Sonradan
Mualifliği azalt, biraz da özgüven
Güzel olduğumu biliyorum anlamadığın şey şu an düşüncelerimi durduramıyorum beynim susmuyor
Ben insanoğlunu anlamıyorum. 4 milyar kadın 4 milyar erkek var. Herkese göre birileri var. Birileri gitmek mi istiyor, yolu açık olsun, gelenlere mani olmasın...
Peki sana bir şey soracağım sırf saç şeklim yüzünden soğur mu bir erkek bir anda neden böyle yapar belki soğumadı ama beynim cevapsız sorulara yanıt arıyor şuanda
şu an soruları düşünme, her şey yarın açığa çıkar
Yarın nasıl açığa çıkar mesela
Tavırları belli eder herşeyi, iyi izle, ne yapıyor, neyi ne kadar yapıyor
Bana iyi senaryoyu ve kötü senaryoyu söyler misin
Çok senaryo var, bana daha fazla bilgiyle gelmen lazım, bu kadar bilgiyle keskin senaryolar oluşturamam
Sor cevaplayayım bilgi ne istiyorsun
Öyle biriey değil. Bugün aniden kayboldu ve iletişim yok şu an dpğru mu? Yarın iletişimş sürdürecek mi sürdürmeyecek mi, sürdürürse iletişim nasıl olacak, aynı sıcaklıkta mı olacak yoksa eksik birşeyler mi olacak, umursamaz mı davranacak, uzun süre arayıp yazmayacak mı, bu gibi olayları izleyip ona göre sonuç raporu çıkarabiliriz
Bugün birlikte araba yıkadık sonra beni eve bıraktı kendisine hamburger almış bıraktıktan sonra sen de ister miydin sormayı unuttum dedi bende yok sen ye dedim ısrar etti tamam dedim getirdi sonra gitti eve geldiğini yazdı napıyosun dedim yiyorum aşkım sen dedi ne yiyosun dedim 10 dk sonra cevap kesildi 1 kez aradım açmadı normalde hiç yapmazdı aramadan uyumazdı
O halfe net kokusı çıkar yarın. Hamburger detayı kötü, sormadan gidip bir tane almıl olması, bu heo yaptığı bir bencillik mş yoksa yeni bir bencillik mi
Yok hamburger meselesi sorun değil çünkü giderken acıktı benim vaktim yoktu o yüzden o kafama takılmıyor zaten aldı getirdi giderken
İnce hareketler önemlidir aslında, yarını beklemekte fayda var
Son olarak bana iyi bir şey söyler misin sorabileceğim kimse yok
Uykusuz, yorgun, hasta olabilir. Nadiren yaşadım bir kaç defa, hafif üşüme hissiyle beraber bayılırcasına uyumuştum. Hipotermş hissine benzer. her şey olabilir şu an
Evet buda işe yaramadı kafanı şişirdim teşekkürler 🙏🏻
Kafamı şişirmedin, her şey düzelir, iyi geceler
İyi geceler sabırlı adam
Soğudu
Aferin böyle adamları önemsemeye devam
Bir yerine alev topu sok
Bunların hangi hareketleri normal ki
bırak elleme
normal degil
Sevgilin gay deilse uzaklaşmamıştır
soğudu
Saçımdan dolayı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum insanı çok düşündürür biliyorum, haklısın kafa karışıklığı yaşamakta. 🥺 Birlikte vakit geçirdikten sonra böyle habersiz uyuması normal mi bilemiyorum ama iletişimin açık olması çok önemli bence bu tür durumlarda. Belki çok yorulmuştur ya da aklında başka bir şey vardı ama yine de haber vermesi gerekirdi sanki, değil mi? 🤷♀️ En iyisi yarın tatlı tatlı konuşmak, direkt sormak ne oldu diye. İçini ferahlatırsın böylece. Sen ne düşünüyorsun, konuşunca açılır mı sence? 🤔