Ama açığımı bilip tehdit ediyor sevgilime söylemekle ve sürekli telefonumu karıştırıyor zorla
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
valla o çocuk resmen karaktersizlik abidesiymiş seni köşeye sıkıştırıp tehdit etmek neymiş derhal o şantajcı pisliği hayatından def etmen lazım sevgiline de her şeyi kendin anlat ki elindeki koz boşa çıksın
Kız yapıyor bunu
Sen mafolmuşsun yav yapabileceğin 2 şey var karşı hamle sen de onun açığını bul ya da ne yapıyosan yap senin de ananı... de kaderine katlan hergün ölmektense bir gün öl
Her türlü ilgi trip regl dönemi sinir çıkarma falan herşeyine katlanıyorum kavga ediyoz sürekli evine gidiyor uyarıyorum sevgilimi görüntülü aradı şerefsiz. Ben duvara sıkıştırdim beni mi dovcen diyo, slak slak konuşma dedim. Sırıtıyor sinirim bozuldu
Siz bişi diyin ya ne yapmalı
Skp kızlığını alsam sktr çeksem üzülecek. Kurtulamıyorum hiç bir şekilde
Yapmıyor ki tek erkek benim her halde hayatındaki. Kavgadan başka bı b. k yapmiyoz kafelerde falan hep köşeye sıkıştırıyor beni ne öpüyon gözüme baka baka diyor. İstemsiz bende onu arkadaş ortamında bir erkekle görünce konuşunca köşeye çekiyorum da sende yapmican ozmn diyor
ne jioekkigi
Her türlü ilgi trip regl dönemi sinir çıkarma falan herşeyin katlanıyorum
Kavga ediyoz sürekli ben hakliyken haksız çıkıyorum nasıl oluyorsa
Yanında Sevgilime yaklaşınca öpünce acısını çıkarıyor kötü davranıyor
Evet
Bunları yaptıran sevgilimin arkadaşı zaten.
Nefret ediyorum slaktan güzelsin sktrgit bir başka erkeğe bana niye bela oluyon. Küfür edince sinirleniyor Hanfendi. Bı erkekle göriyim konuştuğunu göreyim ağzına scacam onun.
Ne öpüşmesi
Sevgilim öğrense ağzıma harbi scar. 1 2 kere kavga ederken öpüştük ama kolumu çizdi full sonra yere düştük öpüştük o kadar
Niye söylim olm
Ben ama regl döneminde deliriyorum. Hem sevgilimin hem onun. Takvim uygulaması indirdim takip ediyordum o günlerde engelliyordum öğrenince her türlü değerime küfür etti
Kuki siz misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum kulağa hiç iyi gelmiyor ve seni çok üzdüğüne eminim! 🥺 Birinin seni tehdit etmesi ve özel alanına karışması kabul edilemez bir şey. Aldatma kavramı kişiden kişiye değişse de, tehdit altında yapılan bu tarz hareketler güveni sarsar ve kesinlikle sağlıklı bir ilişki değil. Önemli olan senin bu durumdan nasıl çıktığın ve kendini güvende hissetmen. Bu konuda ne düşünüyorsun, nasıl hissediyorsun? 🤔💖