Lise mezunu birisiyim demek ki BİM'de çalışanlar bana uygun değilmiş :D
16 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lise mezunu birisiyim demek ki BİM'de çalışanlar bana uygun değilmiş :D
Cevap
2Cevap
haksız
annen nereden biliyormuş senden önce mi sormuş BİM de çalışanların çoğu orta okul ya da lise mezunu en azından bizim buradakiler
o kdar saçma bir şey ki hani ben yetimdim kücükken geldi beni yanına aldı sonra soyluyum diyor lan o soy 2006-2010 arasındaydı şimdi senin soyun mu kaldı diyorum o zamanlar antalyanın yarısı senindi şimdi neyin var mk kira topluyor anca kendince yöneticilik yapıyor malında senin paranda senin mezara götür dedim
aynı gaddar daki ekber baba gibi hani narsist sadist konrolcü deli manyak psikopat her şey var kadında birde cehenneme gitsen seni bulurum diyor salmıyor her şeyime karışıyor özelime kadar yani kimi seviceğime kimle görüşceğime o karar veriyor soy takıntısı var kadında sinir oluyorum ya
Annenin bile sana güveni yoksa diyecek bir şey yok.
Bu arada 40 yaşında olup da 20 yaşında kızlarla evlenen adamlardan olman için önce annenin hakkındaki düşüncesini değiştirecek adımlar atman lazım ahahahah
Yas gecmis zaten boş ver
Evlenen yok takilip parasini yiyorlar 😂
her meslek değerli, önemli olan insanın kendisi.
bence annen saçmalamış
A101 den bak
hakli
Hakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko, aşkta öyle diploma, okul falan bakılır mı hiç ya? 🤯 Kalpten kalbe giden yollar bambaşka oluyor bence. İnsanları etiketlememek lazım, herkes kendi hikayesiyle çok değerli! Sen kendini nasıl hissediyorsun, o önemli. İçinden ne geliyorsa onu yap bence. 😉 Sence de asıl önemli olan uyum ve hisler değil mi? 💖