Güzel/yakışıklı ama özgüvensiz ve problem yaşıyor. Olmaz mıydınız sevgili ya da evlenmez miydiniz
17 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
ilk olarak güzel ve yakışıklı olup özgüvensiz olmaz özgüven çünkü ilgi ve alakayla büyüyen bir şeydir ne kadar onay alırsan o kadar yükselir. Seni hiç çirkin bir erkeğin kendini yakışlı zannettiğini gördünmü ya da çirkin bir kızın güzel hissetiğini (abazalar hissetiriyor o ayrı :D) o yüzden özgüven kazanılır yoktan var olmaz. Evet olurdum çünkü bende öyleyim iş ve hayatta özgüvenim yüksek ama aşk ilişkisinde rezilim
Alaksı yok
ben böyleyim çook utangaç öz güvensiz ama dış görünüşüm ve karakterim gerçekten çok iyi ama sevgilim olmuyor hiç anlayan birisi çıkmıyor yüzeysel bakıyorlar her şeye görünüşe bakıp işte ama sonra onlar gibi olmadığım utangaç olduğum için soğuyor gidiyor zaten bana göre biriside olmuyor gerçi bana beni anlayacak aynı böyle biri lazım o yüzden benim için çok güzel olurdu
yorumları okudum olmaz demişler bence onları dinleme seven kişi öz güvene takılmaz
özgüveni olmayan biri ilişkide sorunlar yaşatabilir
Ne gibi
iletişim ve yaşam tarzları ile alakalı problemler yaşanabilir
Cidden psikolog musun
Olmaz mı sevseniz bile
olur tabi özgüveni yoksa bile geliştirmesine katkı sağlardım
Olmaz özgüvensiz birinin yanında zamanla bende özgüvenimi kaybetmeye başlarım onlamı uğraşcam
Seviyorsan
Seviyorsam soğurum o derece
O kadar mı ya
Özgüven her şey ya tipten bile daha önemli asıl çekici olan özgüven zaten düşünsene yanındaki adam kendini beğenmiyor bi kahve bile sipariş edemiyor
Bir deneriz kendine getirmeyi baktık olmuyor kaçarız genelde sonradan da fazla özgüvenli olup seni beğenmezler bir de öyle bir sorun var
Olur farketmez ben ona destek olurum
Olur niye olmasın
Herkes cok tepkili
Özgüven problemi yaşayan insanlarla pek olmaz
Neden
Kendine güveni olmayan insanın bana ne katkısı olacak ki? Ben özgür istediğim şekilde konuşup istediğim yere gidicem, istediğimi giyicem yicem vs, ama o en ufak dış görünüşüne bile kusur bulup yok kendini beğenmeyecek yok başkasından aşağıda görecek vs vs. Sürekli ona, yok canım iyisin, yok güzelsin, demek aşırı yorucu. İnandırmak için değil, içimden geldiği için demem önemli
Haklisin
Anlaşabilmem lazım, gerisini çözeriz.
Nasil
Neden ozguvensiz olduğunu dusunuyorsun
Maalesef olmaz tatlım
Neden
Kendine güveni olmayan gereksiz kıskanır hayatı zindan eder
Olmaz
Neden
Bir ortama girince utandırıyorlar
Ne gibi mesela
Karşımdaki erkeğin ortam içinde pısırık durmasını istemem açıkçası muhabbet edemiyor öyle kişiler anca alıştıktan sonra veya en kötü bir yere oturduk yemek yiyiyoruz orada benim konuşmam değilde erkeğin konuşması daha mantıklı geliyor
en miyminti sünepe tip uzak dur
Niyeki
Zordur o kisiler
Olmaz
Neden
olmazya
işim olmaz
Olmaz
Neden
Uğraşılmaz bence, çözüm bulunamazsa olmaz gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, dış görünüş tabii ki çok hoş bir artı ama aşkta ve ilişkide sadece o yetmiyor biliyor musun? 💕 Özgüvenli olmak ve kendiyle barışık olmak bence çok önemli. Çünkü ilişkide birbirini desteklemek, ortak bir noktada buluşmak gerekiyor. Özgüvensiz biriyle ilişki kurmak bazen yorucu olabilir, karşılıklı anlayış ve çaba çok önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, özgüven senin için ne kadar önemli bir kriter? 🤔✨