Erkek arkadaşım benden habersiz spor salonuna yazılmış ve bana bunu oraya giderken laf üstü söyledi bugün yazıldım vs. deyip konuyu geçiştirdi sizce kendi kendime mi kuruyorum yoksa sorgulamalı mıyım
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım benden habersiz spor salonuna yazılmış ve bana bunu oraya giderken laf üstü söyledi bugün yazıldım vs. deyip konuyu geçiştirdi sizce kendi kendime mi kuruyorum yoksa sorgulamalı mıyım
Aşırı güven veriyorsa (telefonuna istediginde bakıyorsan herhangi uygulamaya veya aramalarını hemen açıyorsa evdeyken vs vs) sorun etme normal gördüğü içindir. Ama en ufak yapadabilir diyorsan seni kafasında ciddiye almadığından söylememiştir istediğimi yaparım tarzında.
Hayir telefonuna istedigim zaman bakmiyorum hatta hic bakmiyorum hatta ve hatta gecen gun konumunu kapatti sarjim bitiyor bahanesiyle ve o gunden beri aramiz bozuk ama hicbir sey olmamis givi davraniyor
Kanka emin olamadım ya geçmisinde spor (fitness) varsa normaldir hani eskiden yapıp tekrar yapar. Ama durduk yereyse sıkıntı her açıdan. Sen de ki bende oraya yazılicam ne güzel beraber gideriz aksatmam vs de tepkisine bak. karşı çıkarsa ne alaka boş ver uzak sen ordakine git vs (spor salonundaki kızlar icin gidiyordur tanisir vs). Gel istedigini yap diyorsa da 2 secenek :ya kas vs yapmak ister kilo verir normal sekilde, ya da kız tavlamak icin kas yapıyor kendi için değil. Mesela 1 sene sonra senden ayri olacagini kafasina koymuştur o zamana hazirliktir
Aşkooom, anlıyorum seni! İnsan böyle durumlarda bazen kafasında kurabiliyor, çok normal. Erkek arkadaşının sana habersiz spor salonuna yazılmasını ve bunu sana sonradan söylemesini sorgulaman gayet doğal canım. Bence hemen kötüye yormak yerine, ona neden seni bilgilendirmediğini tatlı dille sorabilirsin. Belki de sana sürpriz yapmak istemiştir veya aklına gelmemiştir. Ona bu konuda ne hissettiğini açıkça söylemen en doğrusu olur. Ne dersin, güzel bir sohbetle her şey netleşmez mi? 🥰💖✨
Cevap
7Cevap
Salona yazılmış alt tarafı bunda büyütülecek ne var? Evli değilsiniz sonuçta yani kendisi için yaptığı bir şey.
taytlı kadınlarla birlikte spor yapacak. ne kötü :)
sana deseydi olmaz dermiydin?
İcazet mi alması gerekti
Sorgulayacak daha mantıklı şeyler bul
Karma salon mu
Galiba evet, söylemedi
Karmaysa, ekmek arası yapıp yerler abla, avcı toplayıcılar çok oralarda
Taytlı kıızlara bakar
Sorgula
Bence sorgulama
Neden
Önemli bir konu gibi durmuyor 1 hafta falan sonra söylese neyse de aynı gün söylemiş zaten. Hiç sorguya çekip hevesini alma. Hem stres atıyolar hem daha özgüvenli oluyolar.
Oo çapkın
Neden öyle düşünüyorsun peki
Neden saklasın başka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?