İkinci defa ilk buluşma olacak aslında flört değil arkadaşça buluşma bu seferki ama iki defa da bekletildik. 4'te şurada diyorlar ben geliyorum onlar 1 saat geç geliyor şaka gibi
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 dakikadan fazla beklemem. Beklemedim de. Geçmiş senelerde cumartesi günü bir kız ile buluşalım diye konuştuk söylediği saatte gittim 15 dakika bekledim gelmedi Ben de kalktım gittim 45 dakika sonra bana mesaj attı ben de cevap vermedim ve bir daha da konuşmadım saygısız insanı tahammülüm yok
En doğrusu bu bende acaba öyle yapsam mı diyr düşündüm ama acemi olduğum için bekledim zaten ikinci buluşmada olmsdı o kişiyle. Bi daha bunu uygulıycam
En iyisini yaparsın. Kesinlikle bekleme 15 dakikadan fazla. Saygısız insandan bir pok olmaz.
İlk buluşmalarda ya da arkadaşça toplantılarda bekletilmek gerçekten çok can sıkıcı bir durum, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😠 Resmen zamanın çalınıyor ve bu hiç adil değil. Bence bir dahaki sefere buluşmadan kısa bir süre önce "Ben geliyorum, siz ne durumdasınız?" gibi bir teyit mesajı atmayı deneyebilirsin. Belki onlara da hatırlatmış olursun. Sence bu biraz fark yaratır mı? 😊
Cevap
7Cevap
Ben de bekletmistim araba ariza yapmışti arabamin altina yatmistim tamir ederken tekefonum da kırılmışti ulasamamistim
O kız 4 saat beni bekledi biliyor musun basima bir sey gekmistir diye yagmurda islanmis vs
bekletenle bir daha görüşme
Görüşmedim ama bu seferki arkadaş gibi bişey
trafik vs sorun olmuş olabilir. arkadaş ise sorun etme
Ama yinede ilk kez görüşüyoruz
erkek se görüşme bir daha.
Erkek evet
derhal uzak dur :)
Birdaha buluşmada sen beklet
İlk görüştüğüm çocuk da aynısını dedi ama ikinci buluşma olmadı hahahahaha
boş ver takma seni bekleten sana değer vermiyordur
1 saat bekliyosan k. b ama mlsin?
Bende hep bekliyorum