tıkladım isteği geri çekmiş profil falan yoktu bakamadım profile sizce eski sevgili midir başka biri midir troll müdür bu olayı
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence böyle bir durumda kesin eski sevgili ya da kesin başka biri demek zor çünkü birçok ihtimal olabilir bazen insanlar yanlışlıkla takip isteği gönderebiliyor sonra fark edip geri çekebiliyor bazen de sadece merak edip bakmak için istek atıp sonradan vazgeçenler olabiliyor profil görünmediği için kim olduğunu anlamak da mümkün değil o yüzden hemen bir anlam yüklememek gerekiyor eski sevgili olma ihtimali de var başka biri olma ihtimali de var sadece troll amaçlı yapılmış olma ihtimali de var ama bunu anlamanın tek yolu kim olduğunu bilmek olurdu bence böyle durumlarda fazla kafaya takmamak en iyisi çünkü sosyal medyada bazen küçük şeyler olduğundan daha büyük görünebiliyor belki de tamamen basit bir yanlışlıktan ibarettir
Fake bı hesap ve profili bile yoktu kiz ismiydi ama fake
Haklısın takmamak lazım fazla olsa ne olcak olmasa ne olacak
Gecenin 3'ünde gelen ve hemen çekilen takip isteği mi? İşte bu tam bir gizem! 🕵️♀️😂 Belki uykulu uykulu yanlışlıkla attı da hemen çeken biriydi, ya da seni çok merak eden birinin mini bir stalk anıydı kim bilir? Eski sevgili de olabilir tabii, biraz cesaret toplamıştır belki... Sence bu olayın perde arkasında kim var olabilir, ne dersin? 😉✨
Cevap
3Cevap
Eski sevgili olabilir
Takıntı olabilir
birinin eli çarpmıştır
Troll
Bilmyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?