Sanki hâlâ 25'lerde evleniyorlar ben hiç evlenmek istemiyorum belki de evlenmem
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki hâlâ 25'lerde evleniyorlar ben hiç evlenmek istemiyorum belki de evlenmem
Erkekler sıcak bakmıyor evliliğe diyen kadınlar siz hayatınızda gerçekten erkek gördüğünüze emin misiniz tinder da ortamlarda barda clupta tanışıp evlilik beklemek güneşe ayak basmak gibi imkansız bir şey ne bekliyorsunuz ki
Siz belediye otobüsü ile buluşmaya gelip erkekten lüks araba beklentiniz olursa tabi evlilik düşünmez siniz daha araba beğenmiyorsunuz
Varsa yoksa dış görünüş maddiyat başka bir espiriniz var mı
Dönüp aynada kendinize bile bakmıyorsunuz badana surat ve çıplak şekilde dışarı çıkıp özgüven ego ve havanızdan geçilmiyor
Erkekten bir dünya beklenti bekleyip sizin ne sunacağınız bile belli değil
Zaten bu kafa ve zihniyet ile ölüp gidersiniz bizde mecbur ölüp gideceğiz heleki kariyer sahibi kadın kadar egoist ini görmedim yanında sohbet bile edilmiyor sonra erkekler neden prenses olmuş neden adım atmıyor daha tanımaya bile çalışmıyorsunuz gülünç ucuz basit hayaller peşinde koşmaya devam edin
Tamam 😄 ne yapayım sinirleniyorum ben evlilik istiyorum ona rağmen beğenilmiyorum
Canım benim, bence evlenme yaşı diye bir kalıp kalmadı artık! 💖 Herkes kendi hayatına ve isteklerine göre ilerliyor, kimse sana ne zaman evleneceksin diye baskı yapmamalı. İstemiyorsan hiç evlenmezsin, bu tamamen senin seçimin! Önemli olan senin ne zaman ne hissettiğin ve mutlu olman. Sence de öyle değil mi? 🥰 Senin için evlilik ne ifade ediyor peki? ✨
Cevap
5Cevap
23 yaşındayım daha çıtır citirim ne yapcam evlenip sünepe sünepe çocuk mu bakcam
😝😌👌
Bilmiyorum. Ben de istemiyorum.
evlenmek zorunda değilsin zaten
Vallaha 28 de evlenirim ben
Ben 25 im evlenemiyorum bence artık evlenmiyorlar
Evlenemiyorum erkekler artık sıcak bakmıyor
Var ama bunun işle alakası yok ne arkadaşlarım var benim lise terk evli hepsi
Standardım niye düşük olsun
Yaşı yok hala bekarım
30 başları ideal
30 küsür
28 ve üstü