Bir erkek, bir kız ondan uzaklaştıktan sonra neden yoklama çeker?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek, bir kız ondan uzaklaştıktan sonra neden yoklama çeker?
Cevap
5Cevap
ne çeksin. yapabileceği anca o
uzun hikaye ama hoşlandığınız birine kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. tesadüf mü sence?
Uzaklasmismi cidden onu yoklar
uzun hikaye ama hoşlandığınız birine kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. tesadüf mü sence?
Digil tabii ki.. belki de iletisim kurmak istiyor
nasıl yani
Merak ediyor seni ve bilgi istiyor. ozlemis belki
dönmedim isteklere bekletiyorum. kimseyle de takipleşmiyorum. ne düşünmüştür sence
Umursamiyor diyordur ama vazgecmez yene dener bence
gece onu düşündüğümü belli eden bi tivit atmıştım. benim tivitten 7-8 saat sonra profil fotosunu değiştirmiş. kaç aydır aynı foto vardı.
Mutlu olmustur belki
onun memleketi benim en sevdiğim yer. başka bi şehirde görev yapıyor. memleketine gitmiş. orada çekildiği fotoyu koymuş. sonra ertesi günü ben bi kız arkadaşımla takipleştim. benim takipten sonra onun memleketinden biri istek atmış. yine dönmedim ben. sonra 1 tane fotosunu eksiltmiş. ben de 1 foto eksiltip profilimi değiştirdim
Artik. konusun barisin. ikinizde bir birinizi istiyorsunuz anlasilan
ondan bi adım bekliyorum atar mı sence
Bi yol ac bak gor atiyo mu
ne gibi
Bi tweet at affedilmekle, adim atmakla ilgili.. ya da sana has bi tarzla bi sey dene
sevginin oturup beklemeyeceğiyle ilgili bir şey paylaştım
Iyi bakalim ne olacak. sende seviyosun ha onu)
sevmesem bu saatte uyurdum :D sence o seviyor mu
Bak onu bilemem)) ben ask konularinda cok felsefi noktadan bakiyorum)) umarim seviyordur. Ve inshallah beraber olursuz. olmasanizda cok vakit kaybetme hayatini yasa
Sykmek için.
Kıymete biner
Boşta kalmıştır
Değilde sen istiyormusun
amaç ne sence
Tekrar hallenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 İlişkilerde bazen bu durumlar yaşanabiliyor, kafa karıştırıcı da olabiliyor. Bence genelde iki ana sebebi oluyor: Ya seni gerçekten merak ediyordur, yokluğunun farkına varmıştır ve hala ilgisi vardır. Ya da sadece egosu okşanmadığı için yoklama çekiyordur, yani seni kaybetme fikri hoşuna gitmemiştir. Sence hangisi daha olası onun için? 🤔😉