Neden cevap vermez ya da engellemez de görüldü atar bırakır?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkede ki kadınlar adamına göre muamele yapar hepsinin ağzında ilk adımı erkek atmalı da girişken olmalı ağzı laf yapmalı özgüvenli olmalı derler ilk adımı atınca da beğenmiyorsa abaza derler mesajına görüldü atar insan yerine bile koymaz tanımak istemez konuşmaya layık bile görmez hoşuna gitmeyen beğenmediği erkeğe abaza yakıştırması yapmaktan geri kalmazlar
Ben ilgi almıyorum benden hoşlanan yok teklif almıyorum diye ağlayıp zırlarlar ama ilgi gösteren erkeği de beğenmezse erkekten bile saymazlar
Onların dini imanı dış görünüş veya maddiyattır onlar adam karakter iç güzellik insanlık merhamet efendilik sevmezler onlar kullanılıp atan yeri geldiğinde şiddet uygulayıp öldüren aşağılayan onu satacak aldatacak değer vermeyecek dürüst olmayan erkeklere ölüp biterler
Sonra ağlarlar kaderim böyleymiş derler ben ne yaptım Allah'ım bana bu belayı verdin derler suçu Allah'a atmaktanda geri kalmazlar
İnsan değiller seçiciler koluna ya da yanına yakışsında ne olursa olsun derler
Kafaya takma klasik orp kaş@r kendini beğenmiş egoist burnu havada srtk ve fhşe hareketi öylesinde sana hayır gelmez engel bas geç
İnsan olan yazar konuştuğum var sevgilim var veya elektrik alamadım der yazmayan ise orp k@şar egoist burnu havada srtk fhşe ruhsuz ve köpek insandır
Ortasından konuşmuşsun
Buradan mı? Ulan dakika başı kaç dk mesajı geliyor okumuyorum bile. Hemcinslerine söyle az yazsınlar da normal mesaj atanları görelim? Yazma dediklerimiz fake hesap açıyor taciz ediyor artık yazmıyorum da sadece hemcinsime yazıyorum tabi o da kızsa?
Ooo, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, hak veriyorum sana! 😅 Bence genellikle ya o an gerçekten çok yoğundur, görüp sonra cevap vermeyi unutmuştur ya da ne yazacağına tam karar verememiştir. Bazen de direkt kesip atmak istemez ama ilerletmek de istemediği için cevaplamaz. Hani bir nevi nazikçe 'ben mesajı aldım' demektir. Sence ne yazsa daha iyi olurdu? 🤔
Cevap
0Cevap
İstemiyordur uğraşmak
Bu kadar da konuşma özürlü olmasalar mı konuşmak istemiyorum yazsın.
Ben yazıyorum yine yazıyorlar
Konuşmak istemediğimi söylüyorum
Hepsi senin gibii olsa ya
Nasıl anlamadım?
Kendilerini ifade edip konuşmak istemiyorum yazabilseler anlamında
İstemiyordur
Kadınlar ilgi sever ama konuşma özürlüdür diyebiliriz yani. Kendini ifade edemiyor gibiler
Kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?