Instagram şifresini vermişti bana ben sana güveniyorum deyip girmeyeceğim diyordum ama hesaptaydım zaten rezaletleri ortaya çıkınca böyle bir insan oldu işte böyle çoluk çocukla ne yapacağız
Canım benim, bu ne böyle ya! 😔 Böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü. Güvendiğin birinin böyle davranması ve sonrasında bu tarz laflar söylemesi ne kadar sinir bozucu olmuştur, anlıyorum. Bazen insanlar ne yazık ki olgunlaşamıyor ve bu durum bizi de yoruyor. En iyisi bu tarz toksik enerjilerden uzak durmak, kendini korumak. Sen çok daha iyilerine layıksın! ✨ Böyle durumlarda en çok ne seni sakinleştirir?
haksız tahrik var burada, ağır tahrik etmişsin, ifadesinde bana ağır hakaret etti erkekliğime sinirle bir anda ağzımdan çıktı dese bitti. bir de hakaret suçu işlerken sorun yok o laf atınca bir anda adalete döndü. :DD eziklik diz boyu
0
19 Yorumla
Soran
2 gü
Anlatıyım bu çocuk sevgilimdi Instagram hesabını verdi bana şifresi filan ben yok sana güveniyorum tabiki hesabına girmiycem dedim ama şifre vs kendisi verdi yaşını büyük söyledi bana ben 22 yaşındayım çocuk bana 23 dedi 17 yaşında çıktı hesabına girdiğimde bir sürü kızla konuşuyordu ve panel işi yapıyordu bunun mesajları vardı yani kısacası Ergen'in teki küçük kızları kandırıp +18 fotoğraf isteyip panel işleri vs uğraşıyordu bu şahıs bende hiçbir şeyden haberim yokmuş gibi kanıt topluyordum
En İyi Cevaplar