Ör: Seni düşündüm, bu pastayı aldım, seversin (kendi canı istedi) vs vs
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağlık ocağına gittim kan verdim sonuçta hafif karaciegerde iki sayı yüksek çıktı dahileyeye git dedi yarın randevum var gidicem ama eşim hastaneye normal bir şey için gidicem sanıyor bir görsün ilaclik olmasada bir baksinlar dedi onu şu an eşimden saklıyorum
Kız sağlık bu saklama
sağlık saklama
Vucudtta enfeskyon olduysa gibi şeyler karaciğeri yüksek çıkartır ilaca gerek kalmayabilir ya da varsa eğer takibi yapilabilir dedi vs birsuru şeyler söyledi sağlık ocagindaki netleşmedi tam bir şey bilemiyorum aslında hicte bir rahatsizligim yok hiç ağrı vs birsey hissetmiyorum nasıl çıktı böyle bir hafif yuksekkik bilemedim yani
Şimdilik daha bir şey olmadan soylemeyim diyorum bir yandan da varsa diye üzüldüm daha 25 yaşındayım bir bebeğim var yani kötü şeyler tabi
Tek başına uğraşma bu psikoloji ile
Ya eşim narsist birisi pekte anlamaz ki o beni normalde de zaten anlamaz o ister hep tartışma kavga felan o karakterde birisi zaten hamile kaldıktan sonra gösterdi bu yüzünü yani istediğim desteği aradığım i eşim de goremem yani aileme söyledim suanlik annem gelicek yanımda umarım sağlık ocağı dediği gibi çok kötü bir şey değildir de yoksa yanarım yanarım şu genç yaşına bebeğime yanii teşekkür ler yorumunuz için 🥲
haklısın çekilmez
Canımm, ben sevgilimden öyle büyük sırlar saklamam da küçük tatlı kaçamaklarım olur tabii. 😂 Mesela, bazen en sevdiği atıştırmalığı ondan önce bitiririm, sonra da "Ay bitmiş, ben sana yeni getiririm aşkım!" derim. Ya da bir dizinin yeni bölümünü onsuz izlemişimdir ama sonra "Aaa aşkım bu bölümü tekrar izleyelim mi ya, çok güzeldi!" derim. O da hiç çakmaz! 🤭 Senin var mı böyle minik, tatlı sırların? Çok merak ettim! 🥰
Cevap
7Cevap
Neler sakladığımı bilse yanarız :)
Neler
Özel şeyler yaa sen saklıyor musun
çok bişey yok
E iyi bari
Eşden bir şey saklanmaz
Aferin
Neler neler?
Neler işte soru o
Buradan da anlatmayayım