Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Güzel olmak kendi başına fayda etmiyor bazen , cilveli ol , özgüvenli ol. İnsan ilişkilerin iyi olsun.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Reddedilmekten korktukları için
62 Yorumla- 1 gü
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 gügüzel değilsindir
31 Yorumla
Soran1 güYok öyleyim başka bişey bul
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 güKötülüklere ve kötü insanlara ya da kötü eylemlere karşı korunuyorsun. Güzelliğinin ve iyiliğinin devamlılığında, kalbini gerçekten emanet edebileceğin bunu hakeden kişi gelecek işte o gelinceye kadar diğer insanların gözü sana perdeli. Bu yüzden sen o günü bekle derim. Sevgilisizlik bir sorun değil. Gayet tabi ilgi görmek ve beğenilmek istemen çok olağan bir durum zaten ilgi gören hatta çok ilgi gören ve beğenilen birisindir buna zerre kadar şüphem yok ama bunu sana yansıtamıyorlardır. Lakin Beğenilerde olmak ayrı sevgililik ayrı işte sevgilisizlik sorun değilken sevgililik seni ve hayatını mahvedecek sıkıntılarla dolu. Düşünsene senin üzerinde hiç bir bağlayıcılığı ve ehliyeti olmayan biri çıkacak sana olmadık zorluklar sıkıntılar yaşatacak senin üzerinde hüküm kullanmaya çalışacak seni rezil edecek ağlatacak her gün kahredecek. Muhtemelen sonrasında onurunu haysiyetini şerefini insanlığını ve kadınlığını hiçe sayarak kovmaktan beter ettiği şekilde bir ayrılık. Oysa senin içindeki sevgi, duygu , hayaller? Bunlara kör olan biri. Sence değer mi? Diğer yanda mutluluğu sende bulmuş, başını omzuna doğru çekip saçlarını okşayarak seven, seninle gülen ve güldüren. Yaptığı bir çok şeyle seni seviyorum kelimelerinin harekete dönüşmüş halini yaşatan, parmaklarına bakarken bile güzelliğine duyduğu hayranlığı en yoğun şekilde sevgi ve mutlulukla yaşayan ve düşün güzelliklerinin detaylarında nice tarifsiz mutluluklarla mutlu olan ve seni herşeyiyle mutlu etmek için yaşamak isteyen. Yanında konuşurken kelimelerini seçmek zorunda olmadığın , yanlış anlaşılma, itiraz görme, sözünün kesilmesi , karşı çıkılması gibi terslemelerle karşılaşma endişesi duymadığın, birbirinizi düşündüğünüzde ve gördüğünüzde gözlerinizin içinin güldüğü, yanındayken güvenin ve huzurun rahatlığını yaşadığın, yatağınıza uzanırken onun varlığı ile kendini kuş tüylerinin üzerine bıraktığını hissettiğin bir erkek olsun istemez misin?
14 Yorumla
Soran1 güÇok güzel yazmışsın eic sende valla kesinlikle dediğin gibi olsun isterim öyle olmalı zaten iyi ki geldin soruma renk kattın🙏🏼🌹
- 1 gü
Okuduğun ve değer verdiğin için, çok teşekkür ederim. Sende iyi ki paylaşmışsın ki, durağan dakikalarıma renk ve hareket geldi. Empati yaptım, hayaller kurdum, gerçekleri düşündüm , olasılıkları görmeye çalıştım ve küçük bir beyin fırtınasının ardından yorum yaptım 😊🌹.
Soran1 gü🙏🏼🙏🏼🤗
- 1 gü
Yazdığım içerikte, mutluluk çerçevesi içindeki kişi için, onun seni bulması gerekiyor varsın o zamana kadar kimse olmasın hayatında lakin gelenin o kişi olduğundan emin olmadan seni bulan kişiye karşı hemen kendini bırakmamalı ve emin olmadan kesinlikle mantık durumunu duygusal düşüncelere bırakmamalısın. Gerçekten senin gibi bir insanın yukarıda anlattığım gibi güzel bir birliktelik içinde olmasını isterim ki , bunun olabilmesi için kişinin sana ciddiyet ve kararlılık içinde gelmesi hatta ailene gelmesi gerekiyor. Haliyle konu gel sevgili olalım değil, evlilik düşüncesiyle başlayan adımlar olması gerekiyor. Ben böyle bir evlilik içinde olmanı içtenlikle ister ve senin için dilerim. 😊🌹
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şimdi şöyle. toplum değişti. kızların erkeklerdeki algısı canım maalesef olumsuz. şimdi yaşını bilmiyorum dolayısıyla sen hangi yaş grubunun kalemisin bilmiyorum ama muhtemelen gencsindir. yeni nesil abi bi kıza bu kadar para vermeye değmez modunda. "ilişki de para demek. kızlar yiyici. erkeği söğüşlemek niyetindeler. maddi yük erkeğin üstünde ve bu adaletsiz. hemen en ufak şeyde kopmaya meyilliler. egoları şişik. bir sürü yürüyen nasılsa olcaktır bu cocukla ugrasamam tavırları. internetten zaten bulur. internet kızı bu. kendini sergilemeyi seviyo. " bu ve bu minvaldeki düşünceler erkekleri sogutuyo. bi de malum kadına olaki diyelim bi yanastınız hop tacizci damgası yiyebilirsiniz. kız bi ciyaklasa yandın. herkes gelir yardım eder. seni linc ederler. bu konu hassas toplum tarafından yani. bu yuzden kız iyice güven vermedikce kimisi cekiniyor. misal kendimden bi ornek bi tura katıldım 30a yakın yaslarda bi guzel kız otobüste benim baldırıma sürtündü. koridorda normal bi konumda bacagım bu arada. kendi hiç sallamadı. hani eylemi baslatan o. oylece durdu. tabi hareketle sürtünüyor ileri geri. ben cektim ayagımı misal. aman dedim bişey olur suclu biz oluruz. kızda bi gr cekince yok misal. bu dogal dengeyi bozan bişey. eskiden erkek sırnasır kız utangac ayy yapma derdi. simdi kızlar anasının gözü modunda. bu da kız imajını zedeliyor. sonra kendinden cok büyük olan rehberin yan koltuguna oturdu ve sohbete basladı uyuklayan adamı uyandırdı. sanırsın mazileri var.
neyse iyi kısmetler. herkese lazım. ama toplum maalesef bu alanda bozuldu.
13 Yorumla
Soran1 güÖzetle?
Soran1 güYorum sayıma bakın
11 saerkekler genelde basit kızlara çok fazla adım atar yani böyle dövmeli, havalı kızları denerler zaten onların olayı pahalı araba, kaslı erkek yani aşk falan değil sadece hava atsın orasını burasını kaldırsın onların tek olayı budur o yüzden onlarla takılır takılmak isteyen yani sen iyi bi kızsan kolay kolay herkes adım atmaz seçici olduğun için, kendine saygın olduğu için yani biraz seninde gayret etmen o karşındaki insanda sana karşı olan ya saygısız yaparsam, ya redderderse, ya kızarsa korkusunu silmen lazım yani bu güzel bişey adım atılmaması emin ol güzel kızların/yakışıklı kaliteli erkeklerin sevgilisi genelde zor olur çünkü seçicidir yani kalitesiz kızlara adım atılır çünkü kolay yatağa atıldığı için zaten bakrsın kıza açık saçık giyinir dövmelidir anasının babasının sözünü dinlemez bu kıza hereşyi yapabilisin ama anasının babasının sözünden çıkmayan, çok fazla erkek tanımayan bi kıza hiç bişey yapamazsın o yüzden sana sadece adım atan erkekler gerçek aşkı isteyenlerdir genelde öyle olur yani. kısaca, bence yaşadığın şey harika bişey insanlar senin değerinin farkında daha ne istiyorsun herkes yatağa atmak/takılmak için yürüse daha mı iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 güBen 33 yaşındayım hiçbir kıza açılmadım bir çok farklı kızdan hoşlandım ama adım atmadım hiç. Açılmama sebebim kızın güzelliği çirkinliği ile alakalı değil benim çirkin olmamla alakalı. Kafamdan bir çok olumsuz düşünce geçiyor.
1 : Bu kız bana bakmaz
2 : Bu kızın sevgilisi vardır.
3 : Bu kız benden daha iyisini bulur.
4 : Bu kıza yaklaşsam çok ters tepki verir herkesin içinde rezil eder.
Vs. vs. Bazı kızlar çok fazla kariyer odaklı oluyor , bazısı çok içine kapanık oluyor. Bu sebeplerden dolayı ben hiç açılmadım. Belki senin çevrendeki erkekler de bu tarz düşüncelere sahip olabilir.
06 Yorumla- 1 gü
Hoşuna giden biri varsa sen açılmayı dene.
- 1 gü
Yaşın genç bilader, yazım diline bakılırsa az çok kendini geliştirmişsin. Korkularına kılıf bulmaktansa adım at. Sen kendi kendini eleme, bırak karlı taraf red etsin. En azından red edilme korkunu aşmış olursun. redpill felsefesini araştır.
- 23 sa
@865incihesap Benim reddedileceğimi bilmek için denememe gerek yok ki. Tipsiz olduğum konusunda bir çok kişiyle hemfikiriz.
- 23 sa
@865incihesap Hatta beni görsen, sen de "deneme gerek yok" derdin.
- 8 sa
@ElSoloLobo07 Dostum ne kadar tipsiz olabilirsin ki sokakta görmüyor musun ne tiplerin yanında güzel kızlar var hepsinden daha mı çirkinsin?
- 6 sa
@Gizemlii_-Adam Benim gibi bir erkeğin yanında kız görmeyi bırak dişi sinek bile görmem mümkün değil. O kadar çirkinim.
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
1 güAskim konu güzellik degil konu baxi erkeklerin ozguvensiz olup yaklasmaması, ya da guzel oldugun icin illa manitası vardir diye dusundugu icin olur. Bende ortamlarda cok dikkat çekerim ama nerede ortamci mal varsa onlar bulur beni... Bir tane adam gelip düzgünce konuşmaz cunku ozguven 0 ancak
" bu kız ulaşılmaz gozukuyor deneyim "diyen yakışıklı ama serefsiz erkekler
"Cok guzel acaba akıllanır miyim" diyen çirkin ama gereksiz ozguvene sahip aptallar dek gelir. buda bizim şansımız diyelim00 Yorumla
1 güBen şöyle söyleyeyim; her şey güzellik değil, geçicidir güzellik neticede. Bazen insanlara fazla ulaşılmaz geliyoruz ya da duruşumuz o kadar ağırbaşlı ve net ki ilk adımı atmaya gözleri o kadar kolay yemiyor. Yanlış anlaşılmasın, özgüvenim gayet yerinde. Ama öyle herkesin elini kolunu sallayarak girebileceği sıradan bir dünyam da yok hani. İnsanlar genelde çaba gerektirmeyen, zahmetsiz limanları severler. Biz ise biraz fırtınalı ve derin kalıyoruz. Varsın hemen adım atmasınlar; içi boş cesaretlerle vakit kaybetmektense, duruşumu fark edip kapımı gerçekten yürekle çalacak o doğru insanı beklemek çok daha asil. Kısacası olay sadece güzellikte değil, karaktersel kalitede ve duruşta bitiyor.
10 Yorumla
1 güBen de güzelim güzel insan seviyeli mesafeli oluyor bu yüzden de havalı görüyorlar istemezsen tanımayan insanlar egoist birisidir gibi düşünüyorlar güzel kıza cesaret edemiyorlar cünkü agır geliyor güzelliği nereden biliyorum ben de çok güzel bir kızım seni anlıyorum
20 YorumlaBirine çok kişinin yaklaşması ya da hiç yaklaşmaması, o kişinin değerini veya çekiciliğini ölçmez aksi olarak bu durumun tek bir açıklaması yok ayrıca, "güzel olmama rağmen" ifadesinden yola çıkarak kesin bir neden söylemek mümkün değil ki üstelik güzellik ya da yakışıklılık yeterli olsaydı hepimiz mutlu olur çirkinler hep eziklenen olurdu değil mi?
20 Yorumla
1 güKonu güzellik değil sadece. En güzel olsanız bile aldatılabiliyorsunuz sonuçta. Güzellik bir yere kadar. Arada bir çekim olması gerek ilk adımı attıracak. Bakışı ve gülüşü içten olan , sıcak sohbeti, açık ve sağlıklı iletişimi, hayata pozitif bakışı olan bir kadına erkek taş kalpli olsa bile çekilebilir.
İlk adımı siz beklemeyin mesela. Kafanıza yatan sizi çeken birine siz de yazabilirsiniz. Adam olan zaten bunu düzgün bir üslupla görür ve cevaplar.05 Yorumla- 1 gü
Aşırı samimiyim diye sevildim gülüşüm bakışım ve sonra aynı kişi tarafından sevmeyi bırakıldım güzel kadınımda onun için çok şey yaptım ama çoğu erkek istediğini alınca bırakıyor
- 1 gü
İşte bu yüzden gerçek sevgiyi bulmak çok zor. Bu bizim içinde böyle. O dediğimiz kişi çok nadir çol biricik. Denk gelmesi elbet zaman alacak. Sen, o, şu, bu öyle çıktı diye davranışlarını, yaklaşımını değiştirme. Hele ki kendimi üzdürüyorum diye suçu kendinde hiç arama. Bu onların karaktersizlikleri ki senin değerini bilmiyorlar.
- 1 gü
Bunları bilsede üzülüyor insan ya bazen o duygudan hiç çıkamayacakmış gibi geliyor ya geçiyor biliyorum
- 1 gü
Çok normal. Sevmek sevilmek kadar iyi hissetirmez hiçbir şey. Buna insan gerçekten ihtiyaç duyuyor. Ama o biricik kişi senin tüm bekleyeşini hüzünlerini unutturacal ve anlamlı kılacak. Ümidini kesme. Ümidine hayaline sahip çık. Ben öyle yapıyorum.
- 1 gü
😌😌😌😌
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Güzel olmak sadece beğeni içindir yaklaşılması için gerekli sinyallerin verilmesi gerekmektedir belki çok ciddi duruyor cevrene benim o taraklarda bezim yok mesaji veriyor olabilirsin ya da çok secicisin ya da güven problemi yaşıyorsun farkında olmadan halinle tavrinla bunu hissettiriyor olabilirsin tabi bunlar sadece ihtimal
00 YorumlaAH BEguzel kendıdmen bliyorum bende 46 yasındayım senın gıbı ılk yetısırken oyaslardagzl ve cok dıkkat cekerdım ama cocuk gbııydım cocuk ruhluydum fakat bırgun bir adam sevdım sevgılım olsun demmedım dıye olmadım ama şte okişi oyle birhayatımın bedelını oderttrkı adeta 20 yas yaslandırdı mezacı anlamda ruhumda oyle yara actıkı hayata kusmustum hayatımın gzlerımın ferrı aklmadı lutfen allah hakkında en dogsru kıısyı umarım yzar acele etme ben cok pişmanım ıns sne olmazsın bu vuzllıgının enponelısı sen senoldugun ıcın seven gelsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 güReddedersin diye korkuyorlar genelde. Sonra kekonun biri zaten kaybedecek bir şeyim yok deyip konuşunca en güzel kız da mecbur gibi bir durumdan kabul ediyor. Genelde durum hep böyle oluyor sonra yakışıklı ve entelektüel kişiler boşta kalır. Her şeyin özü cesaret. Ya da sen çok soğuk birisin ondandır.
00 Yorumla
1 güÇünkü sevgili olmanın güzellikle ilgisi yok. Senin karakterine ve seçimlerine hayran olur erkek...(Doğal haliyle erkeğe:Ben bu kadınla aynı evde yaşıyabilirim. Anlaşabilirim demesini sağlıyan kadınlar evlenir. Çoğu 24 yaşını geçmeden evlenmiş olur ) Sırf gögüs, kalça ve bacakların güzel diye uzun soluklu sevgili olamaz. Cinsel hayatınız çok aktif olmak zorunda çünkü geri kalan bağlayıcı etkenler yok sende. Çoğu kadın da bağlayıcı karakter yapısı yok. Erkeklerin değer verdiği davranış tutum yapısı günümüz kadınlarının çoğunda hiiç yok. O yüzden çok çirkin kızların yanında sevgilileri görüyorsun değer verilirken rastlıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
15 saher şey güzellikten geçmiyor , auran varsa her türlü iltifat da alırsın adımda atılırisn herkes sanıyor güzel olunca aşık olunur bana cekimsel frekans yoksa boş 🐙
21 Yorumla
Soran15 saVar diyorlar bilmiyorum ki
Gizli Üye(30-35)1 güGüzellik görecelidir. Belki kendini güzel bulduğun kadar başkaları bulmuyordur. Ama sorunun bundan çok senin mizacından olduğunu düşünüyorum. Sert bir yapın varsa geri tepmenden ve utanmaktan korkuyorlardır. En azından sana adım atmasını istediğin kişiye karşı yumuşak olup cesaret verirsen yüksek ihtimal cesurca açılacaktır. Erkekler çoğu zaman ya reddederse korkusuyla sevdiği kişiye bile açılamaz.
05 Yorumla
Soran1 güKardeş boş yapma çirkin kızların yanında yakışıklı oğlanlar görüyoruz tam terside geçin şu ayakları sandığın kadar güzel demişsindir dğsilsinfir ne alaka bacı
Cevap sahibi1 güDiğer cevaplarını da okudum zaten bu ağızla beyefendi birinin sana bakma ihtimali yok. Her ihtimali değerlendirdiğimi söyleyerek farklı sebepler bulmana yardımcı olmaya çalışıyorum. Karşılıklı konuşsak döveceksin belki de, biraz sakin ol. Muhtemelen dışarıdan görünümün de böyle sert olduğu için hoşlansa bile sana nasıl söyleyeceğini bilemiyordur çoğu kişi. Zaten herkesin yürümemesi daha iyi. Kendine de güvendiğin için kendi hoşlandığın kişinin sana adım atmasını sağlayacak şekilde davran. Herkesten ilgi görmek emin ol bir süre sonra bu soruyu sormuş biri olarak seni bile sıkacaktır. Bir de sırf sevgilim olmuş olsun diye değil de gerçekten yanına yakışacak ve düzgün karakterli, kaliteli biri geldiğinde şans ver. Zaten güzel olduğun için yakışıklı seçme lüksüne de sahipsin. İyi birini bulduğunda aklına girmeye çalışmaktan çekinme. İlk adımı atma işi her zaman erkekten beklense de buna ortam hazırlaman da sana bir şey kaybettirmeyecektir.
Soran1 güBoş yanıtlara sinirleniyorum ondan mantıklı yazılmış yorumlarada göz gezdirseydiniz keşke neyse güzel toplamış derlemişsiniz teşekkür ettim
Cevap sahibi1 güIstediğin gibi cevap verenlere güzel cevap vermişsin o yüzden onlara değinmedim. Kötü biri olduğunu asla düşünmüyorum. Hak ettiğin mutlu ilişkiye de en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum 🌸
Soran1 güSağol sağol
Gizli Üye(25-29)20 saBunu bende sorguluyorum bazen ama olay güzellik değil. Özdeğer çalış. O ortalama tiplerde bir ozguven var her şeyin iyisini hakettiklerini düşünüyorlar. Sen mütevazi olmakla kendi kıymetini bilmeyi karıştırıyorsan sana deger verecek kisiyi hayatina çekemiyorsun. Ha bir de secici isen derin ilişkiler kurmak istiyorsan o da seni daha yalniz yapabiliyor. Bakma o iliskisi olanlara çoğunun içinde ya taviz var ya da yüzeysel tatmin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olay güzellik. olsa dünyada guzel. kadinlarin hepsi sevilirdi, aldatilmazdi. asla.. Milasa tatile gitmiştik oradaa bir tanidigimiz bayan vardı ve eşi ona hayrandi gözünün içine bakardi şimdi düşünüyordumda doğru kalbe denk. gelmek çok muhim:))
01 Yorumla
Soran23 saTabiki konu güzellik değil ben sadece güzel olmama rağmen diye belirttim çirkimlerin bile sevgilisi var güzelimde ne olmuyor diye zaten güzellik düşünen herkese kötü yorum yaptım 🙏🏼
Gizli Üye(45 üstü)1 gübilmiyorum bende kötü değilim ama olmuyor çünkü ben cesaret edip açılamıyorum belki sana da cesaret edip açılamıyorlardır. İlgini çeken birisi olursa ve senden hoşlandığını hissediyorsan açıl belki oda benim gibi açılmaya cesaret edemiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güGuzelsin ama demekki cevrendekilere hitap etmiyorsun. Yani her insan ozguvenli istemez yasadigin ortam varoş ise erkegi de kadini da. Senin sirf adim atilsin diye varos olman lazim. Yani adim atilmamasi guzelsin ve ayrica da ozguvenlisindir diye olabilir. Buda iyi bisey. Kaliteli insanlarla karsilasirsin umarim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Karşına çıkanlara göre o kadar da güzel olmayabilirsin,
Güzelsindir ve insanlar yanaşmaya çekiniyor olabilir, bu kız bana bakmaz diye,
Güzel ama iticisindir, soğuksundur,
İnsanların yürüyecek enerjisi yoktur.01 Yorumla
Soran1 güKitap okuyun
Aşk İlişkileri konusunda 43,9b cevap paylaştı. Birçok nedeni var bu durumun.
Enerjin düşük olabilir
Soğuk görünebilirsin
Egolu bir görüntün olabilir.
Fazla güzel diye adım atmaya çekinirler
Dışarıya sevgilim var imajı sergiliyor olabilirsin
Vs vs vs
Bence beğendiğin biri olursa göz göze gelip şans verebilirsin bir şekilde00 Yorumla
1 güHer şey güzellik değil ki. Güzelliğini susturup ortaya ilveni cilveni koyacaksın, zekanı, bilgeliğini koyacaksın.
23 Yorumla
Soran1 güUzaktan mı
- 1 gü
Sorunu anlamadım uzaktan derken? Bir sohbet anında falan basbaya
Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Belki ulaşılmaz geliyorsundur? İnsanlar reddedilmek istemez.
Bir güzellik tek başına yetmez. İyi bir enerji , güzel bir karakter, sıcakkanlı olmak doğru zaman doğru insan birçok şey var aslında..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 güSoğuk duruyorsundur belki. Hep kendini anlatiyorsundur, karsindakini merak ettiğin sorular sormuyorsundur veya ortamda az erkek vardır başka birinden hoslaniyorlardir veya sevgilileri vardır. Her şey olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 güBazen her konuda yeterli olmak bile bunlara yetmiyor illa peşlerinde koşup iteleyeceğiz ayıları
22 Yorumla- 1 gü
Çok haklı yaa 😄😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 güBelki duruşun soğuk , mesafeli ve sert görünüyor olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 saErkeklera şaban bakışı yaparsan illaki erkekler senden çekinir korkar
00 Yorumla
12 saYa git sen konus begendiginle canim nolcak piyasada bir suru kafasi karisik insan var senin gibi ya tamam erkek yürür de belli ki senin cevrendekiler pek meyilli degim sap sap oturacagina git cesaretlice konus sakin chill bi havan olsun selamlas konus iste Doğaçlama yao ezber yapma sicarsin kacacak delik ararsin utancindan benim fikrim bu sekilde gelismelerden haber edersin cesur kız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
13 saErkekler güzel kizlara yaklasmaya pek cesaret edemiyor. Bu bana bakmaz veya sevgilisi vardir kesin mantigi. Cirkin kizlari kolay lokma gordukleri icin onlarin talibi daha çok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Belki kafa aciyorsundur belki guzellikle ortulemeyecek seyler vardir guzel olmak herseyi cozmez
02 Yorumla
Soran15 saYok öyle bişey
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Şimdi güzel kadınlar daha yalnız olur sebebi şudur karşıdaki erkekler bu kadın bana bakmaz der o yüzden yanaşmakta çekinebilirler
02 Yorumla
Soran22 saYakışıklı erkek içinde mi
Böyle bu
Sadece güzel olman olayı çözmüyor bence belki çok soğuksun veya fazla abartılı mimiklerim var veya ne bileyim ağzın kokuyordur bilemiyorsundur bunu seni yakından tanıyan birine sormalısın veya fazla sertsin aslında kendini de analiz edebilirsin zamanla yüzleşebilirsin bazı şeylerle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 güyani cogu erkek güzel kadın görünce beni kabul etmez havalı olur gibi bi algı var aslında ondan olabılır kendine yakıstıramaz ben kimim bu güzel hatun bizemi bakcak derler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 güBazı kızlarla Bırak sevgiliyi domaltıp Yerleştirmek için bile konuşulmaz.. sende öyle sindir adamı hasta eden cins den evlerden ırak mk sg
06 Yorumla
Soran1 güYa sen sus 54 kromozomlu
- 1 gü
Sanada Dizlerinin üzerine çök dicekler merak etme elbet birgün kanka
Soran1 güTamam kanka ciddiye alamıyorum sus
- 23 sa
Kıza bak mk kendini bir şey zannediyo ya 🙄🙄
Soran23 saYok yav boş yapanlara öyle cevap veriyorum
- 23 sa
Benim hiç sevgilim olmadı neden sence
Gizli Üye(36-45)10 sahttps://youtube.com/shorts/Rls0opjt4oE?si=CLRQ99I8VphMl4VBSence sevgili bulmak için güzel olmaya gerek var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
15 saGüzel olunca erkekler bu bana bakmaz diyip adım atmıyor
02 Yorumla
Soran14 saYakışıklılar?
- 14 sa
Onlar da kendilerinin farkında değildir yakışıklı olup da çok yalnız olan var belki onlar da kızlardan adım bekliyordur djdkzkd
22 saSevgilisi vardır derler.
İkinci ihtimal ise bu kız bana bakmaz der. Bana göre ikinci olasılık. Mantıklı bence..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
22 saGüzel olduğunu söylemişsin ama bir fotoğraf bile koymamışsın bebeğim nasıl olacak bu iş güzel olduğunu nasıl anlayacağız senin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 güGüzel olabilirsin ama erkek adaylara adım atmaları için hissiyat vermiyorsundur, sen kendini koruma altına almış ve önüne duvar örmüş olabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 güGüzel olduğun için işte bazen direkt basit düşünmek lazım mesela çekiniyordur bazen bizde şu vra meşhur kelimemiz bu bana bakmaz deriz ya öyle düşün
00 Yorumla Çok yazanı vardır nazı tribi bitmez tatmin olmaz mutlu olmaz diye yanaşmıyorum şahsen. 6/10 7/10 samimi kız candır
00 YorumlaDerdine sı... Allah aşkına git bir vizyon edin de onun için üzül
01 Yorumla
Soran1 güDerdimin en küçüğü kankam Allah tek derdimi bu versin inşallah amin
Gizli Üye(18-24)1 güBana da aynı şeyi yaşıyorum dış görünüşüm iyi ama utangaç olduğum için hiç adım atamıyorum bana atanda nadir oluyor ve onlarda yüzeysel insanlar oluyor neden düzgün birisi yok ben de bilmiyorum ama seni anlıyorum benzer sorun 🤣
00 Yorumlabelki fazla güzelsin ve bu bana bakmaz kafasında olabilirler :D yani sosyal medyadan herkes yürür hiç mi yürümüyorlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güDoğal olmuyorsundur.
3 iq'e sahip kısa ve tek kelimelik cümleler kurarak, yapay zekâdan aldığı tavsiyeler ile Toplumda Havalı olduğunu sanan tipsen yalnızlığa mahkûm olursun.
03 Yorumla
Soran1 güNe anlattın dost
Cevap sahibi1 güBasma kalıp AI karakterler ile sevgili tavlanmaz.
Soran23 saO ne lan öyle
Bacım madem güzelim diye ortaya böyle İddaa attın niye gizliyorsun kendini
03 Yorumla- 1 gü
Belki kendini göstermek istemez kendi tercihi
Soran1 güSanane askim😘
- 1 gü
Sakinn
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 güKezbansındır o yüzden. Ayrıca sana güzel olduğunu kim söyledi? Sihirli aynan mı? 😅😅
05 Yorumla
Soran1 güKudur😂😂
- 1 gü
Ne kuduracam awk. Kimse bakmıyor diye buralarda salya sümük ağlayan , dert yanan ben değilim 😅😅
Soran1 güVay be benim haberim yok bunlardan
- 1 gü
Ne soru sorduğundan haberin yok 😅😅
Soran1 güTüh ya öyle galiba bunada ağlayacağım şimdi salya sümük
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
1 güKendini beğenmiş tavrın olabilir, güzel olmayanlar çok egolu oluyor.
03 Yorumla
Soran1 güÇok güzelim kudurabilirsin
- 1 gü
Fotoğraf at o zaman güzelim diyon ya istek atim özelden at da bakalım ne kadar güzel olduğunu böyle diyenler genelde çürük çıkıyor.)
Soran1 güKanıtlama ihtiyacım olmayacak kadar 😘
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Egoist olduğun için. Sadece güzel olmak yetmiyor dostum.
07 Yorumla
Soran1 güVay dost görmeden etmeden tanışmadan egoist damgası he sevdim
Soran1 güSen çıkarırsın yani öznel cevaplar istemiyorum 🤗
Soran1 güÖneri istemedim cansın sen 🌹
Soran1 güBende 1. Kişi ağzından diliyorum olmuyor seninkide olmaz gibi hayırlısı sağolasın😁🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 güHavalar çok sıcak adım atacak derman yok emekleseler şükret bu sıcakta:))
02 Yorumla
Soran1 güBen senelerdir her mevsim böyleyim ((;
- 1 gü
Her mevsim çiçek açma bazen dikenli tel ör belki de deve dikeni misali onu istiyorlar bilemezsin anladın sen 😉
Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Ya sanıldığı kadar güzel değilsin
Ya da gerçekten de ulaşılamaz olduğunu düşünüyorlar01 Yorumla
Soran1 güBak şimdi ilk dediğin neden olmaz biliyor musun 1) çirkinlerin bile yakışıklı veya direkt sevgilileri var her türlü olmuyor
1 güSoğuk ve mesafeli bir tavrın varsa hoşlansalar bile sana adım atmaya çekiniyor olabilirler.
03 Yorumla
Soran1 güUzaktan tanımayan bir insan için peki?
- 1 gü
Zaten kastettiğim oydu güzel görünsen bile eğer uzaktan yabancı bir insana beden dilin soğuk ve mesafeli görünüyorsa sana karşı çekingen olacaklardır.
Soran1 güTeşekkürler🙏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Siman yüz olarak sert imajlıysan otariter görünüşün varsa ondandır
10 YorumlaHer güzele yürüseler ohoo, herkes kendi güzeline yürür , senin de vardır bir nasibin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 güGüzelim diyince kiskaniyorlar boş ver
Zaten yalnız kalan kadınlar hep güzel kadınlar cirkinler buluyor güzeller kaliyor anlamadim gitti00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Vatandaş uygun fiyata yiyemedikten sonra, manavdaki kırmızı şeftali kimin umrunda? ☺️😈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 saGüzel olmanın yeterli olduğu kanısına nereden vardın ki zaten.
00 Yorumla - Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen dış görünüşün ötesinde, çevrene yaydığın enerji ve beden dilin de çok önemli olabilir. Belki de istemeden biraz ulaşılmaz bir izlenim veriyorsun. İnsanlar seninle iletişim kurmaya çekiniyor olabilir mi? Göz teması ve gülümsemenle daha davetkar olman, yeni adımları kolaylaştırabilir. Unutma, ilk adımı atacak olanın da sen olabileceğini düşünmek gerek. ✨😊