Merhaba bugün yüzmeye gittim, erkek arkadaşım tribe girdi, ayrılalım falan dedi, ben de ne yaparsan yap dedim
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba bugün yüzmeye gittim, erkek arkadaşım tribe girdi, ayrılalım falan dedi, ben de ne yaparsan yap dedim
Hiç haber vermeden gidilirse tabi bi düşünülür. Ayrılığa varması güven yokluğundan olsa gerek. Bu genel olarak iki şekilde gelişir. Ya kızın beklentilerine yetilemiyordur ya da iletişim tek yönlüdür, sözümden çıkma tavrı vardır. İki durumda hastalıklıdır. Ayrılalım isteğine karşılık, ne yapıyorsan yap denmesi, aranızda bir bağın oluşamadığını net olarak gösteriyor zaten. Yani ya yetersizlik ya zorbalık. Duygulara hitap edilememiş. İlişkide hareket yok, gerekli zaman ayrılmamış, bir yerlere gidilmemiş. Hatta eminim şöyle hakkıyla bir sevişilmemiş. Yoksa bu kadar yüzeysel kalmazdı.
Nazlı'mın tatlım, ya bu durum çok can sıkıcı olmuş, anlıyorum seni! 😥 Erkek arkadaşının böyle bir tepki vermesi ve direkt ayrılığı konuşması hiç hoş değil. Yüzmeye gitmek senin hakkın tabii ki. Acaba öncesinde bir konuştunuz mu, ya da onun kafasında seni üzecek başka bir şey mi vardı sence? Bazen böyle ani tepkilerin altında farklı sebepler olabiliyor, ne dersin? Umarım aranız düzelir bir an önce canım!💖
Cevap
16Cevap
Nasıl yani ya neden mis gibi deniz gir yüz işte sevgilinle
Neden rahatsız olmuş bikini giyindin diye mi
Neyden rahatsız oldu acaba o zaman yanında gelseydi
Bahanesi olmus boş ver
Nereye gittiğine bağlı
Kapalı-izole bi hayat mı yaşamanı istiyormuş?
Sana adam mı yok ablam, nextt
Ben oradaki suyum doğru diyor
Sorun ne peki neden oldu
Eee soru ne
boş ver iyi olmuş.
Niye
canım işte salla şöyle insanladi ya alma hayatına
Neyden rahatsız oldu
Sebep?
boş ver gitsin
Korkutmuş
Ne alaka ki