Bilmeden evli birine asik oldum, beni sevdiginden eminim ama ne yapmaliyim?

5 ay önce bir adamla tanıştım konuşmaya başladık ve birbirimize aşık olduk. Ama adam sevgili olmak istemiyor buluşalım diyorum susuyor sürekli konuyu evliliğe getiriyor ben yalnız iyiyim evlilik bana göre değil vs bir gün kayboluyor bir gün uzak ve soğuk davranıyor bazen ise beni ilgiye boğuyor. Bu böyle devam ediyor 2 ay boyunca. Ben de artık bu tavrından sıkıldığım için konuşmayı bitirmek istediğimi söyledim yine tepkisiz kaldı. Ayrı kaldığımız süre zarfında sürekli arkadaşıma benimle ilgili şeyler söylüyormuş keşke onunla olabilseydim ama o üzülür kıyamam diyormuş. İçimden bir his acaba evli mi diye geçiriyordu ama kendime yediremiyordum. Dün gece profiline baktım parmağında yüzük olan resmini koymuş ben baktıktan 10 saniye sonra değişti. Arkadaşıma söyledim arkadaşımın sevgilisi de o adamla kuzenler evet evli dedi ve 30 yaşında dedi oysa ki bana 24 yaşındayım demişti. Çok küçük yaşta zoraki evlendirilmiş her gece ofisteydi içiyordu. Demek ki benden uzak durmasının tek nedeni buymuş. Ona sinirlendim ama çok da üzüldüm hayatı mutsuz çok üzgün bana karşı hiç saygısızlığı olmamıştı küçük bir kız çocuğu gibi severdi hep beni. Böyle bir hayat yaşamasına içim gitti. Beni sevdiğinden eminim çünkü hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz 🥺
Bilmeden evli birine asik oldum, beni sevdiginden eminim ama ne yapmaliyim?