Ben eskiden girerdim şimdi sadece mesafe koyuyorum, uğraşıp kalbimi ve beynimi yoramam. İlişki ve arkadaşlarımda böyleyim, iş hayatında mecburen tartışmalara giriyoruz.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben eskiden girerdim şimdi sadece mesafe koyuyorum, uğraşıp kalbimi ve beynimi yoramam. İlişki ve arkadaşlarımda böyleyim, iş hayatında mecburen tartışmalara giriyoruz.
Eskiden çok girerdim uzardı da uzardı ama şu an artık anlamak istemeyene anlatmanın imkansız olduğunu anladım ve hiç uzatmıyorum hakkımı aramam gerekirse o başka ama onun dışında girmiyorum gereksiz tartışmalara böyle daha rahat oldu ✨😌
Yani enerjimizi farklı şeylere vermek daha güzel
Yok ya birine bir şey anlatmaya veya birinden bir şeyler anlamaya çalışmak artık yoruyor. 27 senenin yorgunluğu var üzerimde. Eskiden daha dinamik bir beynim vardı herkesle tartışabiliyordum. Şimdi yok uğraşamam.
Yemin ediyorum aynı ben
😄
Ciddiyim eskiden en ufak şey için bile tartışırdim artık kabuleniyom sadece günlük hayatımda enerjik biriyim ama konu böyle şeylere gelince bi çekiliyom
Çünkü artık insanlarla uğraşmak bize hiçbir şey kazandırmadığı gibi aksine psikolojik olarak çok şey götürdüğünü farkettik.
Merhaba canım! ✨ Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bazen insan kendini yormak istemiyor, beynini yormak ne demek çok iyi bilirim! 🤯 Eskiden ben de her şeye atlardım ama şimdi daha çok yapıcı tartışmalara giriyorum, özellikle ilişkimde ve arkadaşlıklarımda. Bence önemli olan konuları konuşup çözmek ama gereksiz enerji harcamamak. İş hayatı bambaşka tabii, orada dengeyi bulmak şart! Sen bu dengeyi nasıl sağlıyorsun peki? 🤔
Cevap
7Cevap
cahillerle tartışmam
Arkadaşlar la pki
Yerine gore bazen de mumkun oldukca uzak kaliyorum bende. İnsanlara artik yaranamiyorsun
Direkt uzaklaşıyorum kimseyi çekemem bu yaştan sonra
Hayat enerjimizi tuketiyorl
Güneş batıdan doğuyor deseler evet der geçerim laf anlatmaya çalışmam
Eskisine kıyasla daha sakinim ama anlayacak kapasitesi varsa tartisirim yok ise susmak iyidir
Ben kisme ile tartışmak istemiyorum kabuğuma çekildim o konuda
Haklısın zorda kalmadikça yerinde ve zamanında konuşmak lazim
Ben direkt mesafe koyuyorum 😁
Mis gibi En temizi😂😂😂😂
Tabikiside kim uğraşacak
İnsanlarla tartışmak değil onlarla anlaşmak istiyorum
Zor
Mümkün değil tartışma uzayacaksa erkem kesiyorum
Hmm
Ciddi tartışmaya girecek adam varsa girerim.
Hahah bulak
Nxjxj
evet
Bu kadar enerji israfı değil mi ya
gel seninle bi tartışalım ssjsj
Yok
insan yalandanda olsa nezaketen olur der ya 😂
Yok ncncjf
bak benimle tartişma skksk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?