Bir arkadaşımız var her haltı yazıyor sevgilisine buraya gittik, şununla görüştük bazen konum atıyor oturduğunuz yerden😅 ben de Allah affetsin kocam beye şuraya gideceğim gel götür beni diyorum böyle bir sıkıntı kalmıyor

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir arkadaşımız var her haltı yazıyor sevgilisine buraya gittik, şununla görüştük bazen konum atıyor oturduğunuz yerden😅 ben de Allah affetsin kocam beye şuraya gideceğim gel götür beni diyorum böyle bir sıkıntı kalmıyor

Cevap
23Cevap
Bence her adımı tek tek bildirmek şart değil. Nereye gittiğini genel olarak söylemek ilgi ve güven göstergesi olabilir ama sürekli konum vermek, kimle olduğunu açıklamak, ne yaptığını raporlamak ilişkiyi sevgiden çok denetime çevirir. Ben olsam önemli bir planı söylerim, geç kalacaksam haber veririm; onun dışında nefes alacak alan da olmalı. Güven varsa bilgi paylaşılır, hesap verilmez.
Bilmesi gereken şeyler tabii söylenir gizli saklı şeyler olmaz
Muhabbet halinde söylenebilir ama hesap verir gibi olması hoş değil, benlik de değil
Sevgiliye şart değil ama ben söylerim
Hayır şart değil ama sorarsa da söylerim gizlim saklım yok
Ya asla şart değil.. hiç benlik değil.. birde çip taktiralim olmadı...:))
Eskiden evliyken erkek arkadaşlar dışarı çıkardık. her yarım saate bir arkadaslar ya mesaj atardı ya resim ya telefon çalardı.. beni eski eşim ne arar ne sorar.. arkadaşlar sinir olurdu.. bende eski eşim firari çıktığında aramam sormazdim.. bir şey olursa o arardı.. ya gereksiz şeyler bence. elbette bir yere giderken haber verilebilir ama konuma kadar resme kadar bilmem neye kadar acaip gekiyor bana :))
Bu erkeklerin arkadaş grupları fena. Eşimd earkadaşalrı ile balığa mangala falan gdiyor onlarınd aeşleri ikidebir arıyormuş, ben de hiç aramam. Benimkine diyorlarmışki senin karında sorun va rseni sevmiyor nasıl aramaz falan🥳 onları kurşuna dizmek laızm
Ya valla aynısı.. benimde eski eşime derlemis senin kocan garip vurdumduymas nasıl seni sevmes kiskanmaz aklı kalmaz diye..:)).. bende onlarla denk gelince derdim yahu sizle vakit geçirirken neden rahatsız edeyim.. birde ben tatile yolladım ne olaylar olmustu arkadaş gurubunda :))
Her gittiğin yeri, yaptığın her şeyi rapor etmek başka; hayatını paylaştığın insandan bir şey gizlememek başka.
Ben ilişkiyi emniyet şeridi gibi görürüm. Neredesin, kiminlesin? sorgusundan çok, Merak etmesin düşüncesiyle haber vermek bana daha değerli geliyor. Çünkü güven; hesap vermekle değil, şüpheye gerek bırakmamakla oluşur.
Özgürlük, eşinden bir şey saklayabilmek değil, güven duyduğu insanın güvenini boşa çıkarmamaktır.
Kişisine göre değişir. Mesela benim eşim daha evden çıkarken söyler. Yoldayken söyler vardığında söyler. Abartır yani. Ben sormam zaten. Kaza bela yaşamasında gidip gelmesi önemli değil.
😅😅
Bende haber veriyorum da bu kadar detay onuda benide yorar sanki sonrasında sohbet ederken konuşuruz belki ama o kadar 🤷🏻♀️😄
Her şwyi söylüyor ya
Merak etmek güzel bir şey bence. Sorunca haber verilmeli.
Gep de söylenmez bence
Bilemedim🙄
Her şeyi saati saatine günü gününe paylaşmam ama denk gelir, konuşurken söylerim. Bilmesi gereken bir yerse, uzun kalacaksam söylerim. Bir şeylerin saklanmasından hoşlanmam ben de başkasından saklamam. Arada güven varsa zaten an ve an paylaşıma gerek yoktur.
Bazı eşler öyle baskıcı ki, güven eksikliğinden dolayı adım attığı yer yeri öğrenmek isteyen şizofren insanlar var. Güven eksikliği yaşayan insanlar günün birinde aşırı bir şekilde öfke patlaması yaşıyorlar.
Her gittiğimiz yeri haber vermemiz gerektiğini düşünüyorum sonuçta karşımızdaki kişi öylesine biri değil. Sorarsa da yaptığımız şeyleri özet geçeriz olur biter
Şart veya değil sen ne umud ediyorsun
Hesap vermek istemiyorsan bunu hesabını soramazsın.
Ona göre ne yapıp yapmamanız gerektiğini size bırakıyorum.
Güven problemleri mi var acaba nerde olduğun nereye gideceğin haber verilirde orada her an anlık ne yaptığında fazla detay kiminle konuştuğu falan
Bence şart değil ama insanın anlatası geliyor bazen.
Ama belli sınırları gözetmek gerekiyor; özellikle arkadaşların özeline dikkat etmek lazım.
Şart mı bilmem. Bence kişilik ve karakterle alakalı bir durum. Kimi insan günün her anını paylaşmak ister, kimisi ise ketumdur, hiç paylaşmaz. Sağlıklı bir ilişkide ortası olur
Yani yüzeysel bilgi yeter. Abartmaya gerek yokk yaptığımız seyleri sohbet amaçlı konuşabiliriz eğlendiğim kısımları ama yine abartmak mantıklı olmaz
Kabaca bilgi veririm ama kocama bile olsa detay vermiyorum.. gittim geldim vs konu kapanır detayla işi yok onun
Yüzeysel bilgi vermek kafi. Rapor sunar gibi detaylara gerek yok.
Haber vermek lazım şuradayım ya da şuraya gidiyorum diye
Sevdiğim adamla konuşmak için laf olsun diye söylerim yani, o da merak eder. Ne var ki bunda
Bence bu kadarı da fazla. Nerde olduğunu söylersin ama en ince ayrıntısına kadar da yazılmaz
Haberleşmek güzel bişey ya taraflar sıkılmıyorsa no problem
Benlik işler değil bunlar.
Karşılıklı güvene dayanan hiçbir ilişkide yaşanmaz.
Eşe söylemesen de nereye gittiğinin gideceğinin hesabını sorar sana bundan kaçış yok
Ben ona söylemekten zevk alıyordum çünkü benim için en değerli şeydi tabi ben değilmişim
Bence şart, sonuçta sevgilin eşin
Off ne kadar saçma zorunda değil tabi ki
Bağımlı tıp karakter
Sürekli süreklide olmaz ki
Yık, her şey olmaz, fazla detay sıkar.
Hesap ödüyorsun canım benim 😂
Ben nerede s*çtım onu bile söylemem lazım
her şey söylenmez
Gerek duyarsam veririm.
@inanimate evlimisin
Söylenir ama her yapılanda anlatılmaz..
Söylerim
Söylemeyin jçjç
Yol yapmamq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🥰 Bu konu ilişkiden ilişkiye ve kişiden kişiye çok değişiyor bence. Senin arkadaşının sevgilisiyle iletişim şekli biraz daha detaylı ve şeffaf bir güven ilişkisini yansıtabilir. Belki bu şekilde kendilerini daha bağlı hissediyorlardır, kim bilir? Senin kocanla olan çözümün de çok tatlı ve işlevsel! 😂 Bence önemli olan her iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissetmesi, karşılıklı güvenin olması. Sen bu dengeyi nasıl buluyorsun ilişkilerde? ✨