Instagramda kadınlar neden kocalarının başka kadınlara bakma videolarını gururla paylaşıyor, bu yeni moda genişlik mi?

İnstagrama giriyorum kocam havuzda Rus kadına baktı deyip paylaşmış bir kadın bunu kocasının Rus kadınına baktığını

diğer bir kadın da kocam havuzda benim fotoğrafımı değil de arkadaki Rus bikinili uzanan kızı çekiyor diye paylaşmış

başka bir kadın eşim havuzda saklanarak dans eden yabancı kızların eteğinin altına bakıyordu diye video çekmiş

başka bir kız sevgilim clublarda kızların içinden geçerken ona tavuk pilav hazırlıyorum

ne oluyor kadınlar yeni moda gavtlık mı? Ne bu genişlik? Bir de yorumlarda erkekler kral diye övmüş erkekleri ve bakmak normal demiş bakmak normalse neden erkeğin tesettürü gözleri? Neden karınızı kapatıyorsunuz? Bakmak aldatmaktır gözüyle taciz etmiş olur

böyle video çeken kızlar Rus kadınla kocanızın yaptığını çekin daha çok izlenme alırsınız kocanızı sevmiyorsunuz zaten o belli bir de bunu özgüven sanan saf kadınlar var özgüvenli değil güzel kardeşim geniş enayi oluyorsunuz

erkek karısını kapatmalı yoksa gavt diyenler bakmak normal demiş tamam erkekler havuzda karınıza erkekler bakınca videoyu çeker gurur duyarsınız bakmak normalse karınıza da baksınlar normal

rus kadınların olduğu yere Türk kocanızla gidersiniz olacağı bu zaten bazı Rus kadınların da hoşuna gidiyor evli erkeğin bakması Türk kadının kocasını ayarlamayı çok sever bazıları tencere kapaklar

Instagramda kadınlar neden kocalarının başka kadınlara bakma videolarını gururla paylaşıyor, bu yeni moda genişlik mi?