Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Eli boş gelsin elini sen doldur adamın
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olur çok takıldığım şeyler değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk buluşma ise makbul bence sjs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 22 saElim boş gelmem. ama kadın da hediye almalı arada
01 Yorumla- 15 sa
E tabi karşılıklı
1 saBana sorarsan, buluşmaya eli boş gelen adamdan gayet de olur. Millet tutturmuş bir dünyalık hediye peşinde koşmaya. Oysa ben adamın eline değil, ruhuma ne kattığına bakarım. Bana Allahü Teâlâ’yı hatırlatan, kalbimi ferahlatan, huzur veren bir duruşu var mı; asıl mesele bu. Yoksa eli dolu gelip de arkasından binbir türlü numara çevirenleri, ne işler karıştırdıklarını çok gördük. Öyle havalı paketlerle göz boyamaya gerek yok. Bir insanın varlığı, samimiyeti ve ağırlığı en büyük hediyedir zaten. Gerisi tamamen boş laf, gösterişten başka bir şey değil.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
3 saİlk buluşmaysa asla çiçek veya hediye almam. Yüz yüze yeni tanışacağım birine neden masraf edeyim ki? Bu cimrilik değil bu arada. Buna cimrilik diyecek varsa bir tomar parayı yola atsın bakalım, atmıyorsa kendi cimridir.
Çiçek dediğin en erken 2. buluşmada alınır. Bu da "ilk buluşma iyi geçti ve senden hoşlandım, o yüzden sana senin kadar güzel çiçekler aldım" manasına gelir. Tabi sevgiliyken arada sırada sürprizler yapmak da lazım00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk buluşmaya gelirken bişey getirmesine gerek yok diye düşünüyorum?
Çiçek alsa görüşme bitse kadın onu çöpe atacak tipini beğenemediğin birinin çiçeğini ne yapacaksın 😂
Yalansa yalan deyin 😂😂😂01 YorumlaBizde bir söz vardır bir yere giderken eli boş g0tU yaş gidilmez diye ila bişey alması lazımdı çiçek artık klasik bişey ben olsam dondurma alır gelirdim
04 Yorumla- 3 sa
Olabilirdi belki parası yoktu belki de çiçekçi parayı çok istedi belki de seni çiçeğe layık görmedi bende öyle bişey olsa cicekalacak param yoksa ya da çiçekçi çok para istediyse dondurma alırdım eğer kıyıda köşede çiçek geçerse elime onu getirirdim ve söylerdim çiçekçi de dudukleyecek yer arıyor diye dürüstlük önemli ha kız inanır inanmaz olay çıkarır çıkarmaz bilemem ben bugüne kadar çevremi dürüstlükle kazandım dürüst olduğum için kaybettiklerim de oldu yolları açık olsun tavsiyem ilerisi başlangıç senin için kötü deneyimle sonuclanda da önümüzdeki zamanlara odaklan belki ilişki ilerledikce kendisinde de bir şeyler gelisir
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
15 saBirçok kisi gergin davranmış alt tarafı bir soru ya 😅
Yani bence bir cicek olabilri ya da buluşmayı bir sahilde falan yapıyorsak birkac abur cubur getirse mis gibi olurdu
🙃😊😁😁02 Yorumla- 7 sa
Teşekkürler ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 güBu hediye işini de ben anlamıyorum. Ya neye ihtiyacın varsa alayım ama beni hediye peşinde koşturma. Kadınların bu konuda daha net olmasını bekliyorum :)
05 Yorumla- 1 gü
Ara ara alındığında güzel olur. Sürekli çiçek alınması gereksiz
- 23 sa
Rutine binen her şey sıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 saEllerini ellerimle doldurmak istiyorum diyerek toparlayabilen biriyse olabilir neden olmasın:)
05 Yorumla- 2 sa
Yedireceğime bahse girer bütün ihtimalle kazanırım::)) o elleri de alır dünyanın en değerli hediyesi yaparım:))
- 1 sa
Kanıtlamak için bana sevgili yaptıracaksan :))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 saSürekli buluşurken herhangi bir sıradan buluşmaysa boş gelebilir. Her zaman görüşülmüyor veya özel bir buluşmaysa boş gelmek olmaz tabii.
012 Yorumla- 4 sa
Evet özellikle her zaman görüşülmüyorsa çiçek tatlı olur. Böyle küçük ince hareketler kadınları mutlu eder
- 3 sa
Mutlu kadın mutlu da eder. Küçük bir incelik yapmaktan bile aciz biri de karşılık beklememeli haliyle
- 2 sa
Hem zor hem kolay birisin. İkizler falan olabilirsin shfkfjfk
- 1 sa
Bilmem yani güçlü ve kriterli bir kadınsın erkeklerin çekindiği türden ama bir yandan da uyumlu ve mutlu etmeyi seven birisin. İkisinin karışımı gayet iyi demek istedim. Ikizlerlerin genelde zıtlıkları çok oluyor ya ondan sordum
- 1 sa
Sadece 3 gündür falan tanışığız ama çok şeffaf ve samimi biri olduğun için gerçek seni görmem zor olmadı. Böyle olduğu gibi görünen insanları (başta sen) kimse üzmesin 🙏🏻
- 1 sa
Üzenleri unutmamak kendi iyiliğin için çok önemli işte
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence şart değil. İlk önce birbirinizi tanımak sohbet etmek daha önemli. İkinciye gelirken zaten az çok seni tanır ona göre bir şeyler getirir
01 Yorumla
1 güBence ufakta gülümseten tatlı bir süpriz ile gelmeleri daha güzel olur ama her erkek öyle değil
13 Yorumla- 1 gü
Sobaya atmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 saİlk buluşmada iki tarafta herhangi bir beklenti içinde olmamalı
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 saİnsan gelirken hiç olmazsa 1 kg incir falan getirir 😏
03 Yorumla- 2 sa
Zihin açar ceviz
11 saİlk buluşmaya çiçekle vs gelmeyi çok saçma buluyorum kafalar uyuyup ikinci buluşmaya karar verilirse makul bi hediye olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
12 saİki kilo soğan bir kilo patates elim dolu sayılır mı?
02 Yorumla- 4 sa
Ayıp ediyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
19 saMercedes GLA anahtarıyla gelsin istersen hediye olarak
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
23 saİlk buluşmaya hediye getirmek kadar saçma bir şey yok. Benim görüşüm bu.
02 Yorumla- 23 sa
İlk diye eklememin sebebi bu. Genel değil ilk buluşma hakkında yorum yaptım ben de.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 güOlmaz ama böyle elinde bir çiçek olmalı ilk bulusmalar ilk zamanlar ve her zaman
04 Yorumla- 23 sa
Niye geldin lan demedin mi ahaha
- 23 sa
Demeli ya anlamaz gerçi ahha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 güCiddi soruyorum ne götürmeliyiz komik duruma düşmemek için Gül falan olmaz heralde:)
03 Yorumla- 1 gü
Deneyelim bakalım bir dahakine ne değişecek
1 güYaprak sarması getirmeyen hatundan olmaz tabi de biz de bir demet çiçek böcek getiririz elbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 dkİlk buluşmaysa eli dolu gitmek de yanlış olabiliyor
00 Yorumla
23 saKişinin maddi durumuna göre değişir. Belki o an sadece buluşmaya gelmek için parası var olamaz mı? Ancak düşünülmüş şeyleri severiz. Maddi değil manevi bir hediye de olabilir :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 saSen elin dolu mu gittin 😅😅
04 Yorumla- 2 sa
İlk buluşmada eli boş gelse de ikincide diğerlerinde eli boş gelmez herhalde
- 2 sa
Vardır inanırım😅😅
Gizli Üye(36-45)7 saEli boş dolu değil gönlü zengin olmalıymış bazen hayır gelmedimi hediye lere boğan adamdanda hayır gelmez sonra kaşık la verip kepçeyle almak ister
00 Yorumla
22 saBuluşmada her seferinde erkeği bir şey vermek zorunda olarak görenle olur mu? Ne bu adam senin keyfinin kahyası mı? Babanızdan isteyemediğinizi erkekler yapmak zorunda mı?
03 Yorumla- 22 sa
Sus be mi? Kızım senden sevgili değil eve hizmetçi bile olmaz.
Gizli Üye(30-35)1 güFinansal köleyim cashmeet datelerinde hep ödeme yaparım
02 Yorumla
Cevap sahibi23 saYani karşı cinse hizmet edip ödeme yapma içgüdüm var efendim
Gizli Üye(18-24)1 güNe getirmesini bekliyordun. Şu beklentileriniz yok mu sizi bitirecek yemin ediyorum..
08 Yorumla
Cevap sahibi1 güKonu büyük küçük centilmenlik değil ki ortada hiç bir şey yokken daha hala tanışma süreci veya ilk gorusmeyse bence gerek yok çünkü o günün akşamında belki bir daha asla görüşülmeyecek tekrar sürekli hedefleri böyle yüksek tutmaya gerek yok çiçekler böcekler az bi olsun bir yere varsın ilişki ondan sonra alınır ortada fol yok yumurta yok ama herkese daha ilk günden çiçek gül falan.
Ayrıca hep karşıdan bekliyorsunuz ya siz peki, sizin eliniz de neler var acaba, boş..
Cevap sahibi23 saNe buluşması peki
Cevap sahibi23 sa🙄🙄
Cevap sahibi23 saYani tercih edilebilir başka şeyler de alınabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
23 saOlur. Takıntı yaptığın adam hergün eli boş gelse olur mesela 😅
06 Yorumla- 22 sa
yok canım senin kadar değil :)
- 14 sa
evet itiraf ediyorum sana taktım :D
- 13 sa
hahaha :D
Sizde nasıl dikeceginizi şaşırdınız mqq
Kazanında kendiniz alin birşeyleri herşeyi karşı taraftan beklemeyin012 Yorumla
7 saOlmaz insan bir meyve sebze alır dimi eli boş gidilmez
01 Yorumlaolur neden olmasin? senin elin dolu muydu da onun bos olmasina takildin.
01 Yorumla
11 saEvet ama senin gibi gold digger dan bir cacık olmaz
01 Yorumla- 4 sa
Boş yapma
11 satabıı kı olmaz cıcek hedıye bır sey alması lazım onemsedıgını gosterır ayrıca kızevı nazevı
01 YorumlaEn azından küçük bir çiçek alsa güzel olur balım ❤️
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
1 güolur da her bulusmaya bos gelenden olmaz
22 Yorumla- 23 sa
ne gyzel iste her bulusmada rutine binmesi de guzel olmuyo
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Abtal, menfaatci bir kadından olur mu?
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok eli boş gittik ama gönlünü doldurdum
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 saNe getirecek dünyaları mı
03 Yorumla- 2 sa
Öyle düşünüyorsan şaşırdım kadınlar genwlde çok şey istiyorda ondan dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
3 saKendi geliyor ya işte 😂
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Ne gitirecek niye sanaaa
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
14 saKalbi boş gelse daha mı iyi
06 Yorumla- 13 sa
Eli dolu kalbi boş ama aklı bel altında olsa daha mı iyi
- 13 sa
Üfff tamam.
- 13 sa
🙋🏻♂️
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlk buluşmaya çiçek alırım.
01 Yorumla- 15 sa
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
22 saKadından oluyor.
Erkekten de olur.02 Yorumla- 15 sa
İşine gelirse.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
22 saSiz eliniz dolu mu gidiyorsunuz?
02 Yorumla- 15 sa
İlk buluşma için gerekli olduğunu düşünmüyorum. Yine de sizin tercihiniz tabi.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
22 saMavi gül istiyoreeee
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. En azından gofret alsın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
22 saBen lüzumlu görmüyprum
05 Yorumla- 15 sa
İlk önce o ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğine bakmam lazım. O geleceği görürsem ilişki de zamanla bazı jestler yaparım. Ama her buluşmada da anlamı, değeri olmaz.
- 15 sa
Olur ara sıra diyelim ortada anlaşalım🤝
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
23 saOlmaz ben fincan takımı alıp gelirdim
05 Yorumla- 22 sa
Manası derin
- 22 sa
😪
- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
23 sayuh artık yani malmı
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Küçükte olsa bişeyler almalıydı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
1 güNe verirsen elinle o gelir seninle
04 Yorumla- 23 sa
Yani her erkek elinde çiçekle buluşmaya gelemez :) bunu dusunur ister belki ama şahsen elimde cicekle sokakda yürümem:)
Bir isyerin evin bulundugun bir adrese gonderilebilir ama :)
Dedigim gibi ben gitmem - 22 sa
Benlik degil :)
Baskasini bilmem :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk buluşma ya ne istersin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 güOlur çok iyi öküz olur
04 Yorumla- 1 gü
Trenin nerden geçtiğini tafif atseydin
- 23 sa
Seni tren sanmasın sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 güNiye eli dolu gelsin ki
08 Yorumla- 1 gü
Dünyada 2.5 milyar dişi varken bu neyin kaprisi, 2.5 milyardan bir eksilt, gene 2.499.999.999 kadın var😂😂😂
- 1 gü
Ahahaha hakaret etmeyelim kendine gel.
- 23 sa
Hayır edemezsin bunu ister kolay ister zor yoldan öğrenirsin
- 23 sa
Bir soru sırmuşsun, cevap hoşuna gitmiyor diye hakaret edemezsin
- 23 sa
Aynı kültürde değiliz yormicem kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Eli boş gelen kadından olur mu :D
014 Yorumla- 23 sa
Ya çok şey demek istiyorum da anlayacak zihniyet nerde. Yabancı bir kadının hayat standardını yükseltmek için doğmadım. Benle çalışıp kazanmamış bir kadını kurtarmak için paramı, zamanımı ve enerjimi çöpe atamam. Benim kaynaklarım zembille inmedi gökten. E hayır kurumu da değilim. yazdıkça yazasım geliyor da işte. Zeka zor zanaat :D
- 22 sa
Bak şimdi bir birimizi kandırmayalım. Madem düzgün konuşmaya meyillisin. Öncelikle ne dediğimi anladığını varsayıyorum. Hatunlar direk erkeklerin kendileri için sürekli para istemesini ister. (Genelleme yapıyorum ama hepsi de öyle demiyorum ama yine de geneli) Siz (sözüm meclisten içeri) doğal samimi olun, erkek zaten sizin istediğinizden fazlasını yapar. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
42 dkOlur olur her şeyi hediyeye ödüle bağlamamak lazım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 saIlk bulusmalarsa olmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu çok da takılacağımız bir konu değil ki, canım! Buluşmaya eli boş gelmek her zaman bir sorun işareti değil, biliyor musun? Önemli olan o kişinin sana nasıl davrandığı, seninle sohbet ederken gözlerinin içi gülüyor mu, sana değer verdiğini hissettiriyor mu? Belki sana bir çiçek almayı düşünmedi ama en sevdiğin kahveyi ısmarladı ya da hiç beklemediğin bir anda iltifat etti? Bence küçük jestler bile bazen her şeyden daha anlamlı olabilir! ✨💖 Sen ne hissediyorsun bu konuda, sence hediyeler ne kadar önemli?