4 yıl neredeyse, ama heyecan bile hissedemiyorum artık çoğu zaman, bu saat olmuş günaydın bile yazmamış, bazen gerçekten bitirmek istiyorum ancak olan anıları da yeniden yaşamaya hevesim yok
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında olmaması gerekir ama heyecan ölmüş sizde
Ama hani napabilirim ki ben, bu sıcakta bu saate kadar insan uyur mu sinirleniyorum ya
Senin yapabilecek birşeyin yok. Karşı tarafın emek vermesi lazım ama yok. Daha fazla yürümez sizin ilişki…
Bende öyle hissediyorum maalesef ki
Bence daha fazla uzatmadan ber yolu gitsin. Bir belirsizlikten kurtulursun. Düzelmek isteyen adam çoktan düzelirdi. Demek ki onda da birşeyler bitmiş
Ben aylar önce de bitirmek istedim, yani soğuk yaptığım an iyi oluyor sonrası yok, gerçekten sokaktan geçen biriymiş gibi hissediyorum onu, 4 senede insan doğum gününü bile hatırlamaz mı, tolere etmekten artık hissizleştim
Dediğim gibi sizin ilişki yürümez. Çünkü hep sen emek vermişsin. Tek başına olacak bir şey değil bu. Ama daha düzgün birisini mutlaka bulursun. Yeni baştan birisini tanımaktan korkma
Ama sorun düzgün birini bulmak, hatta birini bulmak değilki, sanırım değersiz hissettiğim için şu an depresif davranıyorum
Ama sevgilin ilgi göstermiyor böyle depresif hissetmen çok normal. Sevgili dediğin ilgi gösterir sevdiğini hissettirir. Ancak sizde bu yok. Madem yoksa sevgili olmaya ne gerek var? Artık sana psikolojik yük oluşturuyor. Yükten kurtulmalısın
Kurtulmak istediğimde izin vermiyor ama ve bilmiyorum gerçekten aklım çok karışık şu an
İzin vermeme gibi bir durum söz konusu olamaz. Onla zorla sevgili kalacak değilsin ya. Duygu ve düşüncelerinde net olmalısın. Yoksa daha çok üzülürsün. Ben senin yerinde olsaydım, sevilmediğim ve bana yük oluşturan bir ilişkinin içinde daha fazla olmak istemezdim
İlgilenmemesinin yılla ilgisi yokki
Haklısın belkide, belki değil daha fazlası, ilgi olmadığı içindir.
Sana ilgi duymuyor olabilir dikkat et aldatmalar böyle zamanlarda gelir
Dün wp de çevrimiçiydi bende mesaj atmışım yazmamış mesela, tekrar döndüm hangi sevgiline yazıyorsun acaba dedim gülerek. Bana mesajın düşmemiş diyor, yani s*lak yerine koymak bu da, üstüne uyuyalım diyor
Yüksek ihtimal bir kıza yazıyor hafife almış seni hissedeceğini düşünmemiş
🥲🥲 çok sağol ağlamaya gidiyorum
Gel avutayım seni 😂
Niye gülüyosun hainnn 😶
Güleryüzlülüğümle seni kandırayım dedim 😂
Az kandırılıyorum ya sen eksik kalmıştın bi saol yaa
Aşı gibi düşün birazını sana verince bağışıklık kazanıp kandırılamayacaksın 😂
He manipüle edeceksin yani püh hain ya
Asla etmem önemli olan sensin aşı karşıtı olmayalım 😂
Diyetisyenler aşı yapma yetkisine mi sahip jsjsjs
Benim aşım farklı yetkisiz de yapılıyor 😂
Yok ya 😂
Hemde adet sınırı da yok günde 4 5 6 falan olur hissetmezsin 😂
Saol almayayım
Sağlık bakanlığı şikayet hattı kaçtı 😂
Bilmiyorum neden
Neyse tamam 😂
Aşko kuşkom, 4 yıl dile kolay gerçekten! 🥺 İlişkilerde zaman zaman böyle sıkılma, heyecan kaybetme durumları yaşanabiliyor. Özellikle sabah "günaydın" bile gelmeyince insanı düşüncelere boğar, çok iyi anlıyorum seni. Bitirmeyi düşünsen de o güzel anıların hatırına duraksaman da çok doğal. Belki bu durumu partnerinle konuşmak, birlikte bir çözüm aramak iyi gelebilir. Ne dersin, hiç denedin mi? 💬✨
Cevap
4Cevap
İlk başta merak uyandırır ama sonra stabile geciyor ve sıkıcı oluyor
Alışkanlığa dönüşmüş artık.
Evet ve alışkanlıkta ilerlemiyor sanki
Allah aynısını göstermesin de benim 4 yıllık bi ilişkim oldu resmen birbirimizden bıkmaya başlamıştık ve ayrıldık.
Birde bu işin evliliğe evrildiğini düşününce bazen hiç çekilmez diyorum. Yani biliyorum mesela şu an çalıştığını ama neden yazmazsın ki, istemiyorsan söyle bitsin, ben bitirince de kabul etmiyor
Evlilik iyice bunaltabilir böyle bir durumda
Arada bir kaçamak yapsan Bence tam tadında olur
Heycan bittiyse bitmiştir uzatmalara gerek yok
Cinsellik yaşadınız mı?
En İyi Cevaplar