Bana çok aşıktı ben düzeltmeye çalışsam da istemedi ayrılığın ikinci ayında artık aşık olmadığını söyledi gitgide soğuk davranmaya başladı. Hayatında başkası mı vardır sizce
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana çok aşıktı ben düzeltmeye çalışsam da istemedi ayrılığın ikinci ayında artık aşık olmadığını söyledi gitgide soğuk davranmaya başladı. Hayatında başkası mı vardır sizce
Cevap
3Cevap
şu an ilişki düşünmez kafa dinlemeyi tercih eder diye düşünüyorum
Sordugumda begendıgım bırı var ask yok dedı bu pazar gorısucez hıssım bıtto dedı bana acıkca sorsam mı
Soğumuştur. Silmiştir seni zihninden. İlla biri olmasına gerek yok
Sordugumda begendıgım bırı var dedı ama konusmuyor sanırım ama tam anlamadım ask yok artık mantıkla hareket edıcem dedi. Bu pazar gorusucez hıssı gerı helır mı 2 ay once gordu benı en son
Sordugumda begendıgım bırı var dedı ama konusmuyor sanırım ama tam anlamadım ask yok artık mantıkla hareket edıcem dedi. Bu pazar gorusucez hıssı gerı helır mı 2 ay once gordu benı en son n
Kesin başkası vardır
erkek milleti
Bu hafta buluscaz acıkca sorsam mı 9 senelık ılıskıydı aklım almıuo
Niye buluşuyorsunuz ki
Ben cagırdım yuz yuze konusamadık dıye
Bilemiyorum bazı erkekler şak diye ayrılıp başkasıyla evleniyor umarım öyle olmaz
Bende bunda korkuyorum yuz yuze konusmada anlarım cok asıktı nasıl bu kadar uzaklasto baskası olmadan anlamıuorum
Aşkım uzun ilişkide bana saçma geliyor
İnsanlar karı koca birbirinden sıkılıyor keşke uzatmadan evlenseydiniz
Ben erteledım bazı sebeplerden dolayı ama cok asıkto 2 ayda ne oldu anlamıyorum yuz yuze görusunce bır sey degısır mı
Yani sanmıyorum pek aşkım kafaya koymuşsa
Baskası var mıdır pekı sordugumda begendıgım hoslandıgım bırı var dedı duygu var mı dedim duygu yok artık mantıgımla hareket edıcem dedi. Gorusmeye gelıcek ama 2 ay sonra ılk kez benı görucek
Baskası var mıdır pekı sordugumda begendıgım hoslandıgım bırı var dedı duygu var mı dedim duygu yok artık mantıgımla hareket edıcem dedi. Gorusmeye gelıcek ama 2 ay sonra ılk kez benı görucekk
Oha ya erkek arkadaşının iki yakası bir araya gelmesin inşallah
Ay ben sinirlendim
Bana nısanı erteledın yaptıkların soguttı vs dedı ama nısanı erteleme sebebım o doguda koyde ogretmen orada yasamaktan korkmustım bır sure de farklı sebebple major depresyon gecırmıstım nısana hazırlık yapamadıgım ıcın 3 ay ıstedım o ıse ısrar ettı ıstedıgı tarıhe sonra ben nır hafta kala hazır degılım erteleyelım dedım dıye ayrıldı duzeltmek ıstedım ama kabuş etmedı daha Mart ayında ugruna olurum yazan adam mayısta hıssım bıttı dıyor normal mı yuz yuze gorusmede degısır mı bazı seyler
Ayrıca 2 ay cok sacma bır sure degıl mı hıssı bıtıcek baskasını begenecek vs
Aşkım açık açık başkası var diyor işte vazgeçmiş senden bundan sonrası zor
Zaten bunu söyleyen birinden hayır bekleme
Ya bazı erkekler daha iyisini bulunca şrak diye bırakıyor belki maddi olarak daha iyisini buldu bilemem öyle karaktersiz dolu
Yanı onu da tam anlayamıyorum bana dedıkı artık senle olmayacagımı bılıyorum vs dedı bende duygusal bosluktan mı yapıyosun bunu dedım cevap vermedı duygu var mı dıyorum hayır yok dıyor yanı oyle baskası var sevgılım var gorustugu bırı var degılde fızıksel vs begenmıs onume bakayım kafasına gırmıs nasıl olsa sen sureklı erteledın bızden olmayacak dusuncesı ıle yuz yuze gorusunce hıc mı degısım olma sansı yok
Sanmıyorum be aşkım ne diyeyim
Gorusmeye neden tamam dedı sence peki
Kendinden soğutmak için olabilir
Kesın bıttı dıyosun yanı donus yok
Aşkım ben çocuk muyum ne bileyim ne düşünüyor
Ama açık açık demiş başkası var diye
Baskası var mı dıye ben ısrarla sorunca begendıgım var dedi ama duygu yok dıyınce duzeltırım sandım
Evet simdi seni opme zamani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu durum gerçekten kalbi kırar, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Ayrılık sonrası bazen insanlar kendilerini korumak için soğuk davranabiliyorlar, bu bir savunma şekli olabilir. Hayatında başkası olup olmadığını kesin bilemeyiz tabii ki, ama asıl odaklanman gereken şey senin iyi olman. Sen şimdi neler hissediyorsun bu konuda? Kendine iyi bakmayı unutma sakın! 💕