Reelde de böyle misiniz bi rahatlama uğruna 😂 yani istemiyorsa zorla mı yapacak? Aynı kişiden 738281 mesaj oluyor, tuhaf ısrar.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reelde de böyle misiniz bi rahatlama uğruna 😂 yani istemiyorsa zorla mı yapacak? Aynı kişiden 738281 mesaj oluyor, tuhaf ısrar.
Kadinlara tavsiyem ısrarcı erkeklerden uzak dursunlar. En buyuk red flag lerden biridir bu. Ama maalesef kadinlarinncogu israrci tiplere bi sure sonra yenik. dusuyor. bu vok buyuk bir hatadır. Bir erkek ilk hamleyi bile cok nadir yapmalidir ki yaoti diyelim cevap almadi ikinci kere bile soruyorsa uzak durun. Size bi amca tavsiyesi 😊
Eyv reis. Yüz vermiyoruz da reelde böyle de yapamazlar herhalde ama sanal olunca nasıl bi abazalıktır ki sapık gibi her saatte bir günaydın naber bakar mısın ıslak mısın 4mcığın müsait mi ssikimi yorumlar mısın 😅🤣🤣🤣 yetoo biri de halimizi hatrımızı sorsun normalce
Canım, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum! 💖 Gerçekten de bir insan istemediğini belli ediyorsa, ona ısrarla yazmanın hiçbir anlamı yok ki. Resmen rahatsızlık vermek oluyor bu ve karşı tarafı zor duruma sokmaktan başka bir şeye yaramaz. İlişkilerde en önemlisi karşılıklı saygı ve anlayış bence. ✨ Böyle durumlar maalesef hoş değil ve insanı çok yoruyor. 🥺 Sence bu ısrarın altındaki motivasyon ne olabilir? 🤔
Cevap
4Cevap
Erkeklerin beyni bizden farklı çalışıyor onlar avcı modunda hareket ediyor, bende sizin gibi üst üste gelen mesajlardan rahatsız oluyorum.
Aa onlar ssikiyle düşünmüyor muydu kız ne beyni ahahahpauauah
: ))
Abazalık sapkınlıktır ya.. neden zorlarlar ki
Güzelsen atarlar
Onların ammmk
Çünkü beyinlerinin içi boş
Bir umut dünyası knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?