İyi niyetimi, sevgimi verdiğim değeri kötüye kullanıyorlar
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Taktiklerle uğraşma eğer taktikler denemek zorunda kaldığın bir ilişki içinde isen bil ki bu ilişki elbet bitecek. Saf sevgiyi ara mutluluğu ara. Dünya nüfusunun %100 ü insanlıktan nasibini almamış kişiler değil ya. Yani umarım
Canım benim, bu hissi çok iyi anlıyorum, insan bazen kendini böyle hissedebilir. O güzel kalbini ve sevgini kullanmalarına asla izin verme! Bence önemli olan, sana hak ettiğin değeri vermeyen insanlara karşı sınırlarını net bir şekilde çizmek. Kendine değer ver, kıymetini bil ve kimsenin seni üzmesine izin verme. Senin kıymetin paha biçilmez, bunu sakın unutma! Sen bu konuda en çok neye dikkat ediyorsun? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Benim'de Öyle Valla, İyi Niyetimi Suistimal Ediyorlar.
Kullandırtmayacan geregi kadar sevgi verecen direk seviyorum diye herseyi yapmıyacan
Aşırı değer/çaba hem özel hayatta hemde iş hayatında kendi öz değerinden kaybettirir. Kimse madalya takmayacak bu özverin için. Sevgililikte alma verme dengesini koruyun en azından korumaya çaba harcamak lazım
Her zaman kaybedecekmişsin gibi sağlam ve dimdik olman lazım
Benim de bi sorum olucak zaten sırf bunun icin siteye kaydoldum Parasızlıktan 4 aydır jiglouk yapıyorum güzel kazanıyorum ama ailemin bundan haberi yok sizce bu işi bırakıp ailemin yanına mı dönsem
Ölçülü olman lazım mesafeli
o zaman ne anladim o iliskiden arkadas olsun
Sen bayan sın ölçülü mesafeli olmak zorundasın o on yapıcak sen bir
sev olmamak en iyisi
Geçmiş olsun mümkün değil yapamazsın sen
Verme
Nazlı olun
nazi kimse cekmez
nazdan kastin trip mi
Kaç yaşındasın sen g
20.
Hiç sevgin oldu mu