Aynı ortamda çalışıyoruz bana değer verdiğini söylemiş arkalara daha önce 4 5 defa buluştuk çok ilgili davranıyordu bir anda bitirdi 10 gündür filan da görmüyoruz birbirimizi görürsek denk gelir
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı ortamda çalışıyoruz bana değer verdiğini söylemiş arkalara daha önce 4 5 defa buluştuk çok ilgili davranıyordu bir anda bitirdi 10 gündür filan da görmüyoruz birbirimizi görürsek denk gelir
Döner bak şuraya yazdım adım gibi eminim başkasını buldu falan diyenleri boş ver bu tarz şeyleri erkeklere sorarsan yok dönmez falan derler havalılık taslarlar ama hepsi döner hepsi abi başkasını bulsa bile döner ama kabul etme çünkü genelde kimse gerçek sevgiyle dönmüyor
Canım benim, böyle bir durumda kafanın karışması çok doğal. İnsan değer gördüğü birinden böyle bir anda uzaklaşınca üzülüyor, çok iyi anlıyorum seni! 🥺 Geri dönme ihtimali tabii ki var, bazen erkekler ne hissettiklerini anlamak için uzaklaşabiliyorlar. Ama asıl önemli olan senin ne istediğin, bu süreçte kalbini dinlemelisin. Ona bir şans daha vermeyi düşünür müydün? 🤔💖
Cevap
6Cevap
Gideni bekletme yol alsın gitsin
Oteli degistirsem mi
Otelde mi kalıyorsun ki
Evet lojmalarimiz dip dibe iki adim var arasinda
Onu gorup konusamamak zoruma gidiyor bugun iyice spgudum ama görmek istemjyorum jpnu f
Uykun mu geliyor sonda nasıl yazdın öyle hahahaha eğer lojmanlarınız dib dibe ise değiştir görme zaten gitmek istiyorsa tutma
Uyumusum. isime zir alistim seviyordum ama bu sekilde de olmayacak gibi maalesef
Yokmuş gibi hareket edebilir misin ki? Uyuduğun belli zaten yorgunsun gibi ne iş yapıyorsun?
Kat hizmetleri bolumum tibbi sekreter ama bir aydir burdayim sehir disindan geldim
Edemiyorum iste bugun iyice sogudum jahveye gel konusalim dedik gelmedi arkadas baristiracakti ben melihayla konusacagjmi konustum haber ederim tamam demis animasyon butti beyfendi jdasina gecti uyudu
Sorumluluk alamadi herkesjn icinde yemege cijarirken iyiydi tabi ama
Ben ilk defa bi kadini yemege goturuyorum diyordu bide bana yani bu otelde is yerinde calusan herkes gordi baya sahiplenjciydj sobra ne oldu anlamadim
İsmin de güzelmiş bu arada neyse şey sorumluluk alamıyorsa totosu kaldıramıyorsa yanaşmasın sana sen ne yapacaksın güçsüz erkeği
Yani öyle gibi bilmiyorum ama vazgectim artık isjmi degistirsem mi onu bilmiyorum şu an
Yani öyle gibi bilmiyorum ama vazgectim artık isjmi degistirsem mi onu bilmiyorum şu an
Seks varsa ve baskasini bulamadiysa donwr
Bidefa opustuk ods o opyu beni sadece
Çoktan yenisini bulmuştur sıkma canını
Yaani oyle de degil gibi durumama buguj d
Belli olmaz
kişiden kişiye değişir
Bir kere vazgeçildiyse o iş bitmiştir
Ben 10 gundur bekliyorum sogudum buz gibi olfum bugun niyeyse ama gormek de istemiyorum onu
Verdin mş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?