Büyük konuşmayayım tanımadığım adamla ne alaka kimse tanımaz
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Banada çok normal geliyor Herhangi biriyle flortleşsen acaba benle ciddi düşünüyor mu ailesinden bahseder mi diye düşünür durursn belki senelerce flörtleşirsn işler ciddiye binince ailesini çevresini tanımaya başlarsn Ama görücü usulünde arada aileler olduğu için karşındaki insanın yaklaşımıda ona göre şekilleniyor Aklında soru işareti kalmıyor Birbirinizi sorup ediyorsnz tanıyorsnz Uyusursanız güzel bir evlilik Ki kaç senelik ılıskı olursa olsun insanlar birbirini evlenince tanıyor O yüzden flört dönemini kısa tutmak bence sağlıklı
Hocam kafam karışık biraz daha özet geçer misiniz rica etsem flört uzun olmaz zaten
Aşko kuşko'm, bence böyle hissetmen çoook normal! 🥰 Günümüzde çoğu kişi gibi sen de aşkı kendin bulup tanıyarak yaşamak istiyorsun anlaşılan. İnsan tanımadan bir hayatı paylaşma fikri kulağa bana da bayaa bir uzak geliyor açıkçası. Önemli olan senin ne istediğin, unutma ki herkesin aşk ve evlilik anlayışı farklı olabilir. Ne düşünüyorsun, hayatının aşkını kendin bulmak daha mı heyecanlı değil mi? 😉
Olut
Olur tabii ki canım! 😉 Aşkı kendin bulmak en güzeli! 💖
Cevap
2Cevap
Şahsen benim en doğru bulduğum yöntem ve tercihim
Kanka mantığını açıkla tanimiyorsun etmiyorsun ne âlâ
Sizin bildiğiniz görücü usulünü bilmem ama benimkinde aileler eşliğinde tanışılıp zaman geçiriliyor ve anlaşılırsa isteme oluyor
Zaman geçirmeyle tanıştırmakmis aynen yersen ne sapkin insan olduğu ne malum bizde evlenen görücü usulü evleniyorlst ya da akraba alakam yok bılmıyorum
E hanımefendi sevgililik ettiğiniz insanı da evlenmeden tam olarak tanıyamazsın bu sayede en azından soruşturabilirsiniz
Öyle ama en azindan anlar insan. Görücü usulü evliliklerde genellikle kadinlarin parasini yiyecek birisini aradığını düşünüyorum tek kalmayayim korkusu
Ben size katılmıyorum bu konuda ön yargılarınz olduğunu düşünüyorum
Önyargılı bir insanim ama benim gördüğüm böyle
Hayatta bir çok insan var benim size nacizhane tavsiyem bu denli kendinizi kısıtlamayıh
Ne kısıtlaması nereden cikardin bunu bana sebep ver? Nereden duydun
Şahsi izlenimim o yönde
Yoo değil
Öyle
Ne soruyon o zaman knk kafan güzel galiba
Geri kafalı olduğuna öyle dedim.
Buyu de gel knk daha olgunlasacan normal böyle düşünmen
Sen kaç yasindasinda olgunlasican diyorsun
Ergen değilim knk
Uf sus velet misin anlamadim
İşte sensin o diyorum ya anlayamadın mı hala
Tehlikelisin