ben sana sürekli yazamam, seni sürekli teselli edemem, şu an seninle uğraşamam gibi kelimeler kullanıyor, bana seviyor mudur ben kendisinden bir şey istemiyorum anlayış bekliyorum sadece sonra çok trip atıyorsun diyor.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seven bir erkek böyle davranmaz. Eğer seni yeterince önemsemiyor, seni sürekli ikinci plana atıyor ve önceliği sen olmuyorsan, bence sevgisini sorgulaman gerekir. Bu konuyu onunla konuşsan bile, gerçekten değişmek istemiyorsa aynı davranışları tekrar edecektir. Çünkü seven insan, sevdiği kişiyi üzmemek ve kaybetmemek için çaba gösterir.
Aşkooom, bu söyledikleri hiç hoş değil ki! 😔 Regl dönemi zaten zorlu bir süreç, biraz anlayış ve şefkat beklemek en doğal hakkın. "Uğraşamam" demek yerine sana destek olması gerekirken böyle konuşması seni düşündürtmeli. Sevgi demek sadece iyi zamanlarda değil, zor zamanlarda da yanında olmak demek bence. Sen bu durumu ona açtın mı peki, ne dedi? 🤔
Cevap
5Cevap
Bu tiplerin arasında biz Melek gibiyiz de neden bekariz yaa hala nerde hata yapiyoruz acaba 😃
Seviyor bence. Sevmese umrunda olmaz tepki de göstermezdi.
bana diyorki sen streslisin git ötede ağla gel
Terk et. Medeni şekilde ayrıl demiyorum, terk et. Tam da böyle it köpek muamelesini hak ediyor. Sonra da düzgün kızlar nerede diye zırlar, siiiiiktşr et
Böyle birisi var hayatında ve sen hala seviyormudur diye mi düşünüyorsun ne cins kişilerle birlikte siniz ya sana saygısı olmayan biri seni sevmez ve bu dediklerinden ne olduğu az çok belli
senin canını yakmakdan zevk alıyor.
Kısa ve net sevmiyor
Uzak mesafe mi
Terk et.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?