1,95 erkek 1,55 kız, boy farkı çok mu kötü sevgilim ne de ben sorun etmiyoruz ama alttan alttan kinayeli konuşanlar oluyor neden böyleler?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Adam nerdeyse 2 metre sen de 1 buçuk metresin , uyumlu değil ama birbirini sevdikten sonra ne önemi var kimseyi ilgilendirmez
Çok fark var , bence yürümez
3 yılı geçiktir sevgiliyiz 2 ay sonrada nişanlanıcaz neden yürümesin
Umarım sorun olmaz
Topuklu giysen kurtarır takma
Giyince 1,60 geçiyorum zaten giyiyorumda alttan şaka adı altında laf atanlar oluyo sürekli sürekli
Sallama ya 1.60 ı geçiyorsa nefis durur zaten rahat rahat topuklu giyersin erkek tabi kaba durmalı kadının yanında
Köyünden çıkıp toplu ayakkabıların kaç cm uzunlukta olabiliceğini öğren
Anlayamadım ben burada seni övüyorum ve bu cevap mı
Köy demişsin ayrıca ne yani ben köylü mü oldum şimdi ve köylü olsam kötü bir şey mi olmuş olacaktı İstanbul'da yaşıyorum ayrıca nasıl köylü oluyorum acaba
Topuklu giyip nasıl sallamış oluyorum İstanbul'da yaşayıp kadın olup da bunu bilmemen ayrı garip
Çok pardon övdüğün kısım nerde
Sallama derken insanları sallama umursama anlamında demiştim ben
Nefis durur demişim ya
Demek ki güzel yorum yapmakta hataymış sağ olun
Tamam yanlış anladım kusura bakma ben topuklu giyip o kadar uzunlukta olamicanı yazdın anladım
Demek istemem hani şuydu 8 cm bile giysen iyi durur kurtarırdı
Tekrardan özür dilerim yanlış anlaşılma oldu ani çıkıştım
Özür dilemelik bir şey yok da kırıcı oldu sadece kötü bir niyetim yoktu çünkü en çok kırıcı olan da hani köylü değilim ama neden köylü insanlar küçümseniyor ki kimse kimseyi ayrıştırmamalı küçük görmemeli ben buna çok karşıyım
Özür dilemelik bir şey yok da kırıcı oldu sadece kötü bir niyetim yoktu çünkü birde hani köylü değilim ama neden köylü insanlar küçümseniyor ki kimse kimseyi ayrıştırmamalı küçük görmemeli ben buna çok karşıyım
Baya farkı varmış 😀 Mutlu olun umarım
Çok saollll
Bence çok ii
Normâl Değil.
Ünlem ve nokta
Önemli olan ten uyumu hissetmek hissettirmek
Abi kardes gibi, boyle sevgili yaoan erkek pedodur
Yaş farkı yok ki benden ay olarak büyük
3. gozden bakinca oyle gozukuyor
Topuklu giyince kurtarir diyen ne yasiyor
Element uyduruyo bir yerlerinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, hiç takma öyle şeyleri! Aşkın boyu mu olurmuş Allah aşkına? Siz mutluysanız, birbirinizi seviyorsanız, birbirinize aşıksanız gerisi boş gürültü. İnsanlar her şeye laf eder biliyorsun, dertleri kendi hayatlarındaki boşluklar bence. Sizin aranızdaki o 40 cm'in hiçbir önemi yok, önemli olan kalplerinizin uyumu! ❤️ Hiç kafana takma bu yorumları, siz birbirinize bakın yeter, keyfini çıkarın ilişkinizin! Ne diyorsun, bu kıskanç yorumlara karşı en iyi cevap sizce nedir? 😂