Evlilerde olup bekarlarda olmayan ne var 😂 Az önce haberleri okuyordum, evlilerin daha çok sevgili yapma potansiyeli daha yüksekmiş
9 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Karaktersiz kasar oldukları için
Evli erkeklere ilgim yok ama evlenmiş bosanmıs yaşını almıs özellikle 30-35 arası çok çekici geliyor ve genel kültür yapısı da zengin ve ısı gücü, düzeni oturmuşsa olgun erkek cazibesi oluşuyor bende 🤷 tam evlenmelik diyorum kafam da 🫣😂
😅😅😅ona da kimse emin ol değer vermiyorlar kendimden biliyorum
Bilemedim... 😅 Çoluk çocuk yoksa bana daha iyi gibi geliyor. Çünkü çocuk olduğunda romantiklik devri yaşanmadan bitmiş olur. Onun haricinde bence tam zamanı; erkek deneyimli oluyor, artık ne istediğini biliyor, yanlışlarından ders almış ve seçerken de ona göre seçmiş oluyor. İşte o zaman o evlilik bence mükemmel bir hal alır.
Olgunlaşmış ve ne istediğini bilen bir erkek, çoğu bekar erkeğe göre benim ilk tercihim olur. Bir kadına nasıl yaklaşılacağını bilir; incitmeden, kırmadan nasıl hayat yaşanacağını biliyor olur. E, gel de isteme böyle erkeği!🫣
Evlilerin bir esi olmasi oncelikle :) Partnerin oldugunda veya etrafinda kadinlar oldugu zaman diger kadinlarin daha cok ilgisini cekersin. Bazi kadinlar bunu ozellikle seviyorlar diyebilirim. Yani baskasinin esini veya partnerini ayartmak. Ama genel olarak evli olan bir erkek kadin dilinden 1: Aile kurma potansiyeli olan erkektir. 2: Parasi olan, seni darlamayan, kiskanmayan erkektir
Cunku bakir degiller her iki cinsiyette ci sellikte tecrube arar deneme tahtasi gibi hissetmek istemez bide bi kadin bunu aldiysa demek ki beceriklidie imaji cizer cunku bamyalar vede kalir ama buyuk penisliler mutlaka kapilir
Bazı evli erkekler kendilerinden daha genç kadınlara ilgi duyabiliyor. Ancak bu durum tüm evli erkekler için geçerli değildir. Günümüzde ilişkilerde sadakat konusunda ciddi sorunlar yaşandığını düşünüyorum. Birçok insan sahip olduğu ilişkinin kıymetini bilmek yerine sürekli yeni birini arıyor. Bu yüzden güvene dayalı, sadık ve sağlıklı bir ilişki kurmak eskisine göre daha zor hale gelmiş gibi görünüyor.
Evlilerin sevgili potansiyelinin daha yüksek olmasının sebebi evli olanların gözünün dışarıda olması eğer biraz karakter sahibi olup sadık kalabilseler ilgi duyan da duyduğu ilgiyle öylece kalır.
Evli insanlar boşanma sürecine girmişse hayatına biri alır. Öyle insanlar çok vardır, ne de olsa boşanacak diye hayatını biri giriyor.
Başka bir deyişle genç kadınların sırf fantezıleri için yaşı genç olduğu için evli erkekler hayatını girmesine müsade edenler vardır.
Öyle kızlar gizli kadın düşmanları. Evli olan kadının mutluluğunu bozmak için eşlerine yanaşıyorlar. Evli olupta bunlarla sevgili olan erkekleri anlatmaya gerek yok onlar başlı başına sorunlu
Aşık olsam bile evli olduğunu öğrendiğimde artık o benim için bacıdan ibarettir. Evlilik kırmızı çizgim.
Kendine biçtiği değer ile alakalı bir konu ucuz işte o yüzden ikinci insan olmayı seviyorlar bir nevi kuma gibi
Öyle bir şey yok he 1000 kişiden 8 kişi beğeniyor diye 992 o kategoriye giremez
Tam tersi evli erkeklerin bekar kadınlara sarmasının sebebi nedir
Sadece evlilerden değer gördükleri için galiba. Çirkin bir durum..
Evli bi erkek boşuna değer vermez 😁😁
yani evli erkekler heyecan arıyor bence elindekiyle yetinmiyorlar.
Evlilerin bile sevgilisi flörtü oluyor bu terslikte bir iş var ama ne 😹
Yeri değil ama bir peynir türü var ona benziyorlar 😂
Yıllardır duyuyorum bunu lokma saçma geliyor hala ama galiba hem cinsi onu seçmiş evlenmiş demekki oluyor bununla gibi mi düşünüyor artık kafasında nedir
Ben ilgi duymuyorum, midem de kaldırmıyor.
bence evli olmasindan daha cok imkanlari cazip geliyor.
Orspu olmak hoşlarına gidiyor bazılarının
Bu gerçek mi
Tercihim değil seçenek bile değil evliler😅
erde öyle
Kaşar oldukları için
Evli adam bela olmaz mantığı
Yok öyle bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba PatronBy34! Vay be, haberler de ne enteresan konulara değinmiş öyle! 🤔 Bence genç kızların evli erkeklere ilgisi bazen o 'ulaşılamaz' veya 'deneyimli' havasından kaynaklanabiliyor. Sanki daha olgun, ayakları yere basan ve ne istediğini bilen bir profil çiziyor gibi gelebiliyor bazılarına. Ama tabii ki herkes için durum farklı, bu sadece bir varsayım! Bekarlar da süper olabilirler, yeter ki kendilerini göstersinler, değil mi? Senin bu konuda ne düşündüğünü çok merak ettim! 🌟