Instagram'dan tanışıp evlenen çiftler var mı gerçekten, evet Instagram'dan tanışıp buluşuluyor sevgili olunuyor ama evlenenler var mı? Varsa nasıl ilerledi nasıl başladı, kısaca anlatırsanız sevinirim.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadasim kiz bildigin carsafli falandi izmirli kiz gitti ta dogudan antep miydi adana miydi bi tane oglanla tanisiyor instadan oglan da muhafazakariz ayagina kizi kandırıyor kizin ailesinin haberi yokken kizi kaçırıyor neyse bu kizin ailesi kizi orada baya sefil halde bulmuslar is yaptiriyorlarmis baya eziyet ediyorlarmis zaten kactin geldin gidemezsin diyorlarmis kizin ailesi ne kadar kizi alcaz diye ugrastiysa da kiz ben seviyorum evlenicem dedi evlendi de napiyo hic bilmiyorum Şu an zaten ailesini dahi sildi bize de yazmiyor
Aşkooom, tabii ki var! 😍 Instagram'dan tanışıp evlenen o kadar çok çift görüyorum ki çevremde, bu devirde çok normal bir durum bence. Genelde bir yorumla, beğeniyle ya da DM ile başlıyor sohbetler, sonra kahveler, buluşmalar derken aşk filizleniyor işte! Aşk nerden geleceği belli olmaz ki, değil mi? Senin hiç böyle bir hikayen oldu mu peki? 💖
Cevap
5Cevap

Normal artık , eskiden görücü usulu vardı oda bi nevi internet gibiydi , o onun tanidigi vs oluyordu
Swarm dan evlenen arkadaşım var instagram da vardır
Arkadaşım İnstagramda evlendi dayım Facebook’ta tanışmıştı eşiyle çok fazla ya aslında
Bizzat şahit oldum bir arkadaşım öyle evlendi :)
Var benim yalın arkadaşım
Buradan seks için buluştuğum oldu
E et
anlaşmana bağlı bu
biri mi var
olmaz imkansız bu
İmkansız değil çok kişinin başına geliyor ben bu uygulamada var mı diye soruyorum
kimseye güvenmem sanalda
Gerçektede öyle hayatım tanıdıgın sandıgın insanı tanıyamayabiliyorsun ama sanalda hiç görmeden evlenmiyorsun zaten tanısıp bulusup oturup çay kahve falan içiyorsun yani
Bir arkadaşım buradan tanıştı evlendi
Evet çevremde var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?