Siz anladınız demek istediğimi. Böylesi videolar çok fazla artık nedense.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz anladınız demek istediğimi. Böylesi videolar çok fazla artık nedense.
Cevap
5Cevap
Allah kahru bela eylesin öylesini. Iyyyyyyyyy pislikler öğhkkk yanş
Paylaşan bile var
Demin gördüğüm videodan sonra ne insanlar var diyorum
Allah korusun. Ama çok artmış böyle videolar denk gelmemek imkansız
Valla emin ol kayar gözün, nefsin azdıkca azacak reis emin ol. O yüzden harama bulaşmayın derler ya içine çeker seni diye. Benim için swinger cuckhold grup falan tabu şeyler. Lanet olsun hepsine de. Ama çok değil bi 10 seneye bunları normalleştiricekler millet birbirini si*kmeye devam edicek. Allah korusun şöyle rezil, bombok hayat yaşamaktan. Ne diyim
Kendimin farkındayım bunlar bana da tabu şeyler ve iğrenç. Ama videoları yükleyip milleti yoldan çıkarmaları felaket. 10 seneye gerek yok şu an bile normalleştirdiler
Ya şey var, bana erkekler yazdığı için anlatıyorum bu arada. Evli mesela ama çok uç fantazisi var diyorum karınla yapmadın mı ya da ne bileyim hani yapma böyle şeyler, karım kabul etmedi eee ben de neden yapmiyim ki diyor? Ya da karısının bu fantaziden haberi bile yok gözü bambaşka yerlerde. Çok korkuyorum böylesine denk gelirsem diye. Hastalık kapar lan insan böylesinden ıyyy
Allah korusun böylesinden cidden ya. Karısı kabul etmeyenler başkaları ile yapmak istiyor İşte. Öyle bir adamla konuştum karıımla konuşuruz ama uygulamaya geçemedik dedi şok oldum.
Ama var ya bu kadar video olduğuna göre kadınlar da kabul ediyor yazık cidden
Çoğaldı evet ama bazılarıda kıskançlık adı altında kendini gizliyor. Bazılarıda sadece rahat takılmak istiyor.
Rahatlık başa bela
Videolar onu gösteriyor
Kıskanmayı geçtin paylaşıyor millet
Az önce gördüm İşte eşini zenciye veriyor
Millet nasıl fantezi yaşayacağını bilmiyor artık.
Hiç sorma. Az önce türbanlı eşini zenciye veren video gördüm
Kesinlikle
Ne videosu
Cuckold
Sıradanlaştı artık
Normal değil medyada bu kadar yaygın olması bence.
Adam zenciye veriyor karısını
Nerde
Twitterda ya video
Linki at bakayım merak ettim
Domuz gibi
Öyle
Belli etmeyen taraftayım ben
Neyi
Evlimisin.
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, dediğini çok iyi anladım! Eskiden kıskançlık aşkın olmazsa olmazı gibi gelirdi sanki, şimdi o sınırlar bayağı değişti, değil mi? Bence günümüzde erkekler de ilişkide güveni ve özgürlüğü daha çok önemsemeye başladı. Herkesin kendi ilişki dinamikleri farklılaşıyor, bazıları daha rahat takılabiliyor. Bu durum seni nasıl hissettiriyor peki, sence daha mı iyi böyle? 🤔💖