Sevgilimle tatile çıktık, sürekli laf sokup soğuk davranıyor. Gerçekten ben mi çocukça ve bencil davrandım?

Sevgilimle tatile çıktık (o da kadın bende) ve gerçekten cehennem ettik birbirimize, ya ben neşeli, enerjik biriyim, o da biraz daha olgun ve soğuk durur, ilk iki gün gayet iyiydik sonra yemeğe çıktığımızda arkadaşı yazdı mesajla, tartışmaya başladılar ben de çözmesi için karışmadım ama modum düştü uzun sürünce, sonra niye konuşmuyorsun deyince sence elinden telefon düşmüyor dedim, o da bencil ve anlayışsızsın dedi ben de sinirlendim ve alkol almaya başladım sonra biraz kafam gidik ama esprisinin şalgamla suyunu karıştırdım, içip midem geniş dedim buna takılmış ve garson çay getirince rakıdan sonra çay içmek saçma dediğim için bunları kafaya yazmış, arkadaşına gidip demiş ki böyle yaptı bizi rezil etti çocukça hareketler yapıyor delirirsin falan. Ve ben bunun üzerine kahvaltı hazırladım ona gül aldım sonra çiçek, pasta ve özür diledim hareketlerim yüzünden, kötü niyetim yoktu sonuçta, her defasında bana laf sokuyor çiçek alacağına hayvanlara bağış yapalım bir dahakine diyor benim de modum düşüyor böyle imalara karşı yaklaşıyorum elini tutmak için, öpmek için istemiyorum dur diyor ben de uzaklaşıp diğer odaya gidince oraya gittin orada kal yat falan yapıyor, defalarca özür diledim üstüme gelme deyip sinirden ağlamaya başladı şok oldum evet bu konuda darlıyor olabilirim ama kendimi açıklamaya çalışıyorum defalarca konuştum bak böyle olmasını istemezdim diye ama kalkıp diyor ki soğuyorum ben alan tanıyalım birbirimize veletçe hareketler sevmiyorum yok benim ailemden başka kaybedecek bir şeyim yok diye bilmiyorum ama ben mi suçluyum kendimi suçluyorum çocukça mı davrandım diye ama insan sevgilisinin yanında çocuklaşır..

Sevgilimle tatile çıktık, sürekli laf sokup soğuk davranıyor. Gerçekten ben mi çocukça ve bencil davrandım?