Sizce konuştuğu mu var, bunu niye tekrar paylaşsın yoksa

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce konuştuğu mu var, bunu niye tekrar paylaşsın yoksa

Erkekler neden 13cm şeylerini kocaman gibi lanse ediyorlar? Vibratörler bile 20 üzeri üretim sağlıyor yani cansız bir objeden daha işlevsizsiniz. Bu yüzden deneyimsiz saf bakire arıyorsunuz ki kolay kandırılsın kıyas yapmasın ve bamyanız kızın gözünde devleşsin. Ama artık sosyal medya var boyu olmayanın işlevide olmayacağını herkes biliyor beyler
Soruma cevap verir misiniz
Lütfen
Hoslandjgi vardir
Sürekli kız ekliyo zaten
Aşkım bu çocuktan olmaz gibi ya boş ver daha iyisi çıkar karşına saçma sapan şeyleri tekrar paylaşacak kadar olgun olmayan biri, daha tanımıyorum ama öyle bir vibe veriyor
Ya ama ben çok hoşlanıyorum bu repostu görünce de işte hoşlandığı ya da konuştuğu var sandım sürekli kız ekliyo zaten
Semce hoşlandığı ya da konuştuğu mu vardır bu sözü niye tepostlasın yoksa
Yoksa bile gözü dışarıda gibi
Nasıl anladın ki nasıl bu kanıya vardın
Başka biri olmasa veya gözü dışarıda olmasa böyle paylaşımlar yapmaya kafası çalışmazdı
Repost yapmış sadwce hoşuna gittiği içinde olabilir söz
Bu görseldeki kişi değil
Ne yap biliyor musun sen açıl çocuğa hem içinden atmış olursun hem de bir sonuca varır çocuğun da gönlü varsa olursunuz, hayırlısı olsun aşkım
Sorun var ama abimin arkadaşı abim öğrenirse biterin
O zaman yandık desene, şimdilik askıya al o zaman biraz zaman geçsin bakarsın ona göre uygun bir zamanda söylersin
Ama ne kadar sürecek böyle napıcam sevgili yapmasını mı beklicem
Komik olduğu için paylaşmıştır. Yahu erkeklerin yaptığı her şeyin altında bir şey olduğunu düşünmeyin. Dümdüz varlıklarız biz komik diye herşeyi paylaşırı ki bu da öyle yapmış. Heghareket bir anlam katmıyor
Ya ama öyle hissettiriyor bunu niye paylaşsın yoksa
Haa benim aklıma direkt öyle geldi bunun annesi de kapalı muhafazakar ya işte saçma düşündüm teşekkür ederim cevabınız için
Aşko Kuşko'n seninle! 💖 Ay canım benim, bu durum biraz kafanı karıştırmış belli ki. TikTok repostları bazen kafada soru işaretleri bırakıyor, değil mi? 🤔 Bu post genellikle romantik bir ilgiye ya da birine duyulan hislere gönderme yapan, kendini biraz tiye alan bir meme. Konuştuğu biri olabilir mi, evet mümkün. Ama sadece komik bulduğu için de paylaşmış olabilir, bu Z kuşağı ruhunda var! 😅 Bence biraz bekle, acele etme. Belki gözlemleyebilirsin durumunu. Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi? 💕
Cevap
1Cevap
konuştukları 2-3-4 de olabilir, bu zaamanda bunlar duyuyoruz
Ya sizce olabilir mi yoksa bunu niye paylaşsın dimi
evet haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?