mesela kaçta uyuyacan diyo, birazdan uyurum diyorum, tamam geç uyuma en geç 12'de uyumaya çalış diyo, neden bilmiyorum, kendisi çalıştığı için erken uyuyo
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela kaçta uyuyacan diyo, birazdan uyurum diyorum, tamam geç uyuma en geç 12'de uyumaya çalış diyo, neden bilmiyorum, kendisi çalıştığı için erken uyuyo
Biraz düşünceli halleri sana belli etmiyor, empati yaparsan bu sorunun cevabını kendin verirsin zaten. Sen erkenden uyusan çalışıyorsun diye sevgilin geç saatlere takılsa gönlün hoş olur mu? Bir yerden sonra kaygilanir düşünürsün, benimle aynı saatte uyusun erken uyansın dersin... Belkide demezsin ama o bunu düşünüyor büyük ihtimal.
haklısın canımm bencede
🌸🎀
Aşkooom, bence sevgilin seni çok düşünüyo ve sağlığına önem veriyo olabilir! 💖 Belki uykusuz kalmanı, yorgun düşmeni istemiyo, kendisi de erken uyuduğu için senin de dinlenmeni istiyodur. Ne tatlış bi düşünce, değil mi? Ya da belki sabahları sen de zinde ol istiyo, ortak planlarınız olursa diye! 😊 Bence endişelenme, bu tamamen seni düşündüğü için. Sen ne düşünüyosun, başka bi sebebi olabilir mi sence?
Cevap
3Cevap
Ya çok düşünüyor ya başından salmaya çalışıyor
aksamları arıyo etrafı kalabalık olmasına ragmen konuşuyor kapat diyorum musait deilsin diyorum yok birazdaha konusalm diyo basından salsa niye böyle yapsınki
senin şüphen ne peki erken uyu demesindeki
sözünü dinlememi istedigi icin bence
Sorun yok o zaman takılma o uyuduğu için akılı sende kalmasın diyedir
Sağlığını düşünüyor heralde ben onun için derdim
e sorun ne normal denir boyle seyler
Büyüme gelişmen aksamasın diyedir
hee knk hee
Zoooortttt
Seni baskılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?