Sevgisiz ve ilgisiz ailede büyüyen biri olarak güvenilecek yakın insanı nasıl bulurum?

Ben tek çocuğum ve doğduğumdan beri anne babam beni hiç sevmedi, hep dışarıya imaj için yetiştirdi, hani kurs, okul, hava vs. hani dışarıda benle çok övünürler, her başarımı kendilerine mal ederler, biz yaptık, bizim sayemizde diye, yani güzelliğim, sağlığım, fiziğimi bile işte ay biz iyi besledik, spora yolladık derler 30 yaşında, yıllardır ayrı yaşamama rağmen. Asla sevgi yoktur, kendi işimi kurdum, kendi başıma yaşadım ettim, hep biz yaptık, biz yönlendirdik, bir dedik derler. Yani bana da gram sevgi, saygı, ilgileri yoktur, babam denen adam beni aylar, yıllarca aramaz sormaz, ben arasam çoğu zaman açmaz, takmaz, bazen cevap verir, onda da 5 söz verirse 4'ünü tutmaz, unutur, geçiştirir, saygısız, kötü konuşur, kavga çıkarır ve kaçar. Atıyorum seni doktora götürürüm der, sonra of işte şöyle böyle konuşursun, çok sorunlu diye laf sokar, ben ne biçim söylüyorsun dediğimde yüzüme ergen gibi telefon kapatır, engeller ve böyle küserek sorumluluktan kaçar. Annem de dünyanın en tembel ve cimri kadınıdır. Hastaneye de götürmez, yemek de yapmaz ama hep iş yaptım iş yaptım diye söylenir durur. Git babandan iste, ona söyle der her şeyi. Ben de ulaşamıyorum, adam yapmıyor, açmıyor derim. Diğer akrabalarda da asla ilgi, sevgi yoktur, aramaz sormazlar, bir kuzenim sadece 2-3 yılda bir kahve içer, yemek yer, naber der geçer, öyle mesafeli, alakasız biridir. Arkadaş, sevgili, flörtler de benzer. Sadece eğlence, ihtiyaç, iş, goygoy durumunda varlardır, hiç derin güven, emek veren yoktur. O nedenle ben de kullanıldığım an geri çekilirim. Hani genelde ben emek, sevgi veririm ama onlarda onu görmediğim için uzaklaşırım. Bilemiyorum cidden güveneceğim yakın insan nasıl bulunur?

Sevgisiz ve ilgisiz ailede büyüyen biri olarak güvenilecek yakın insanı nasıl bulurum?