Bir erkek, onun hatası yüzünden bir kız ondan uzaklaştıktan sonra neden onu merak edip farklı yollarla ona ulaşmaya, dikkatini çekmeye çalışır?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek, onun hatası yüzünden bir kız ondan uzaklaştıktan sonra neden onu merak edip farklı yollarla ona ulaşmaya, dikkatini çekmeye çalışır?
Cevap
3Cevap
bir kez elde etti tekrar elde edeceğini düşündüğünden
seni kandırmaya çalışıyor sakın kanma. erkeklerin hepsi aynı çıkarları yoksa babalarını bile tanımazlar değiştiğini de düşünme bi yapan bi daha yapar şu an seni manipüle etmeye çalışıyor.
uzun hikaye ama hoşlandığınız birine kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. tesadüf mü sence?
Dönmedim kaç gündür bekletiyorum istekleri. Ne düşünmüştür sence?
Onu düşündüğümü belli eden bir şey tivitlemiştim. Profil fotosu uzun zamandır aynıydı. Benim tivitten 7-8 saat sonra profil fotosunu değiştirmiş
Onun memleketi benim en sevdiğim yer o da biliyo bunu. Oraya gitmiş. orada çekildiği fotoyu koymuş. Tip olarak iyi çıkmış ama durgun belli oluyo
Bugün bi arkadaşımla takipleştim. Benim takipten hemen sonra onun memleketinden biri istek attı. Dönmedim isteğe. Sonra fotolarından 1 tanesini kaldırmış. Sayısı azaldı
Mantık arama
uzun hikaye ama hoşlandığınız birine kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. tesadüf mü sence?
Ne gibi
Bir şekilde doğrudan gelememiş demek ki
erkek degilmisim onu anladim ssdh
okumadim bukadar okuyacak olsaydim profesör olurdum aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu durum çok tanıdık geliyor! 💔 Bazen erkekler, bir şeyi kaybetme noktasına gelmeden onun değerini tam anlamıyla fark edemiyor. Hatalarından dolayı uzaklaşan bir kızı merak etmeleri, genellikle seni özlemiş olmaları, hatasından pişmanlık duymaları ve belki de durumu düzeltmek istemelerinden kaynaklanabilir. Bir şans daha istiyor veya sadece iyi olup olmadığını merak ediyor olabilir. Sen ne düşünüyorsun, sence gerçek pişmanlık mı bu? 🤔
Canım hiç tesadüf durmuyor bu! 👀 Bence kesinlikle seni merak ediyor! 😉