Flört ettiğim adam çevrimiçi ama mesajlarımı görmüyor, üstüne gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim?

Adamla daha buluşmadık. 2 haftadır flörtüz ama önceden tanışıklığımız var az da olsa İstanbul'da yaşıyoruz. Bugün tüm gün arkadaşlarıylaydı ama kim olduklarını bilmiyorum. Beyoğlu Taksim civarında olacaklarını söyledi sabah ama 1 gibi hâlâ dışarıda olduklarını söyledi. Ben de sitede oturup çekirdek çitlediğimizi söyledim ama saat kaç oldu hâlâ görüldü yapmadı, cevap da vermedi. Az önce çevrimiçi olduğunu gördüm. Yazmayayım yazmayayım diye düşündüm ama neyse iyi geceler diye yazdım, ona da bakmadı. Bu saatte çevrimiçi olup ilk mesajıma bakmadı, ikincisine de bakmadı. Sizce ne yapayım siz söyleyin. Ne arkadaşlarını tanıyorum ne de gittikleri mekanı falan hiçbir şey bilmiyorum. Darlamayacağım diye uğraşırken kendimi darlıyorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ normalde böyle geç cevap vermezdi, buna da anlam veremedim zaten😠

Flört ettiğim adam çevrimiçi ama mesajlarımı görmüyor, üstüne gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim?