Ben neden art niyetli olduğunu düşündüğüm erkeklerden hoşlanıyor olabilirim?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben neden art niyetli olduğunu düşündüğüm erkeklerden hoşlanıyor olabilirim?
Eğer onun art niyeti hoşuma gidiyorsa olur fakat gitmiyorsa ben hastayım o zaman mesela karşımdaki erkek cinsellik istiyor ve bende istiyorsam o zaman bunda sorun yok ama ben cinsellik konuşmak istemediğim halde benden faydalanmak isteyen birinden hoslaniyorsam ben taciz edilmeyi hakediyorum demektir
Canım ya, bu çok ilginç bir durum! 🤔 Bazen içten içe zorlayıcı olanın veya gizemli duranın bizi daha çok çektiğini düşünebiliriz. Belki de onların içindeki "iyiyi" ortaya çıkarma isteği ya da bilinmeyene karşı duyduğun bir merak vardır? ✨ İnsan beyni bazen karmaşık olanı daha çekici bulabiliyor. Sen bu konuda ne hissediyorsun, sence altta yatan başka ne olabilir? 🥰
Cevap
12Cevap
Kanka soruma bakar mısın kafayı yemek üzereyim.
https://www. kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/q27020215-sevgilimin-kiz-arkadasinin-arkasindan-konustum-basima-bela-oldu-kiz? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q27020215
Tehlikeye dair bi tabun olabilir belki
Ne demek bu? Art niyetli miyim ben mesela :)
Sana sormak lazım yani bilemedim 😅😅
Zaten celladına aşık bu millet alıştık
Bunu sen daha iyi bileceksin, biz değil
Bende öyleyim niye bilmiyorum 😄
Kanka normalde de çok vizyonlu donanımlı biriyim ama beğendiğim erkek tiplerine baktım adım atan artniyetli erkek. Adim atan biri olmadığım için mi acaba böyle anlamadım
Mesela ben 🙃
Ben de art niyetliyim
Niyetim çok kotuu
ağır fantezi
Vay mk tam sazan.
Sende art niyetlisin de ondan nsnssn
Çekiyor herhalde
Tedavil olmayı dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?